_alexa_ Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 back d la film, recomand worst bosses :) Daca as fi avut eu o sefa cum era jeniffer aniston, nu as fi zis nu =)) Aha bun de stiut. Ca vreau si eu sa-l vad.
Tsu_Xing Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 back d la film, recomand worst bosses :) Daca as fi avut eu o sefa cum era jeniffer aniston, nu as fi zis nu =)) Aha bun de stiut. Ca vreau si eu sa-l vad. bine, nu o sa zic mai multe :)
Tsu_Xing Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418960&view=findpost&p=5921064 se pare ca a revenit ^_^
Prutus Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Suspendul a fost acordat corect. Purtati-va mai frumos si nu vor mai fi probleme. Daca aveti dovezi chit ca circumstantiale care sa va sustina atfel de aformatii, va rog, spuneti. Vei fi ascultati. Dar acuzatii nefondate pe nimic se pedepsesc. Adminii nu va vaneaza. Pana la proba contrarie, eu asta cred. Pacat ca o bate limba romana,ba chiar la scor de neprezentare,3-0,si scoru poate fi mai mare,dar trecem cu vederea unele :))
HolyBeer Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Suspendul a fost acordat corect. Purtati-va mai frumos si nu vor mai fi probleme. Daca aveti dovezi chit ca circumstantiale care sa va sustina atfel de aformatii, va rog, spuneti. Vei fi ascultati. Dar acuzatii nefondate pe nimic se pedepsesc. Adminii nu va vaneaza. Pana la proba contrarie, eu asta cred. Pacat ca o bate limba romana,ba chiar la scor de neprezentare,3-0,si scoru poate fi mai mare,dar trecem cu vederea unele :)) "ea ne va salva" :rofl1:
Lolo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 pam pam :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
dev Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 In sfarsit ... un server mai curat ... [asa ar trebui sa urmeze] ... Ma bucur ca a revenit Kitte :) ...