Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest MagiczSm
Posted

uitativa la voi :)) mai bn obositilor :)) oricum o sa dau inca un rr inatea multora de la voi din guild noobeti prosti :)) AHAHAHAHAHAHAHA

Posted

uitativa la voi :)) mai bn obositilor :)) oricum o sa dau inca un rr inatea multora de la voi din guild noobeti prosti :)) AHAHAHAHAHAHAHA

daca nu ma gasesti la paine, cauta-ma la oua

Posted

eu am zis ca-mi pare rau ca ai luat ss, doar ai muncit pentru el. Din cauza unui regulament si svr de tot rasul ai luat ss. Acum, daca ai dat-o-n diverse, ata ete.

Cred ca o sa dai rr inainte altor omuleti, inaintea mea sigur, nu mai am timp sa joc, dar lasa, fiecare face ce poate.

Posted

tiphat.gif

@Nu e nimic Magic mai strangi tu de un 60 sau un 99 dupe ce iese asta violent1.gif

Posted

eu in locu tau mi-as fi dat delete si la contu de forum...cum sa fi atat de prost ? da prost de puti... :))

Posted

Dute ma si culcate ca esti obosit. Ca doar de la oboseala ai luat ss`ul ala. :))))

CUm pana mea poate sa fie Magic asta asa de prost nu stiu =))))))))))))))))))))))))

Prutus... ma uit si eu la stirile de la ora 5 ...100% il vedem p`acol

Nu credeam ca o zic pe asta... dar mai bine competitie cu Q*Sady decat cu deastia :))

Posted

eu in locu tau mi-as fi dat delete si la contu de forum...cum sa fi atat de prost ? da prost de puti... :))

ce hater esti.....in loc sa-i urezi succes pe viitor tu ii zici ca e prost. sa stii ca n-ai sa primesti premiul nobel pentru pace anul asta..

Posted

ce hater esti.....in loc sa-i urezi succes pe viitor tu ii zici ca e prost. sa stii ca n-ai sa primesti premiul nobel pentru pace anul asta..

daca il posta altcineva pt elite imi parea rau de el..dar cum sa te postezi singur la lvl 400 ? :))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...