Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Eu ma gandeam ca era cel mai bine sa pastram guildul si dak vrea Bogz neaparat, sa intre in ally cu Honey. In fine, eu stau cu cei pe care-i cunosc de pe db1, db2 ca altfel ma simt ca intre straini. Sincer, preferam macar guildul sa ramana cu oamenii de baza >_>

Posted

nu e frumos , trebuia sa refaci guildu , nu sa intrii in Honey ... un HH dupa ce stiu eu ramane HH ...

si tu de ce esti in ruthless? :)

--

n-am chef sa arunc niste nume si niste lucruri de cacat care au fost facute. le stiti si voi.

uitati-va la vanzari/cumparari spre exemplu si vedeti cine din guild vinde. aduceti-va aminte ce party-uri s-au facut. stiti si voi ce s-a intamplat.

Posted

--

n-am chef sa arunc niste nume si niste lucruri de cacat care au fost facute. le stiti si voi.

uitati-va la vanzari/cumparari spre exemplu si vedeti cine din guild vinde. aduceti-va aminte ce party-uri s-au facut. stiti si voi ce s-a intamplat.

bun bogz, si in cazu asta ce se face? dadeai afara pe cine credeai tu ca nu respecta numele HH si cu asta basta.

or....mai simplu spargem guild?

Posted

--

nu am intrat 2 zile , si am ramas fara guild... nu vad care ar fi fost motivul sa fi intrat din nou.

in ruthless sunt persone alaturi de care am jucat pe fiecare db pe linkmania si pe alte servare :)

Posted

nu aveam cum. eram conditionat. multi ziceau sa-l iau pe x si pe y, si nu puteam face compromisuri.

si ai fost dat afara pentru ca trebuia sa iau lume noua in guild. am presupus ca nu joci prea des, l-am intrebat pe elite si a zis ca e ok. te-as fi luat inapoi cand faceam lvl.

Posted

eu sunt dezamagit rau...cred ca am jucat ceva timp cu tine si cu myst destul mu si l2 ca sa va invat cat de cat, te credeam mai capabil dar na.. lumea se mai schimba, tot ce vad sunt fel de fel de scuze; masuri se puteau lua si nu-mi zice ca x a facut ca y n-a facut, luai masuri dar nu rupeai guildu odata ce ti-ai luat aceasta responsabilitate, pt ca odata ce ti-ai luat aceasta responsabilitate, ai vazut... o groaza de lume a contat pe tine, si imi pare rau s-a ti-o zic dar..vorba cuiva.. interesul poarta fesul.

Posted

neatzaaaaaaaa...lasatzi dejamagirile bre ca nu`s bune asta e traiesti gresesti...greseste din nou ca draci doar e omenesc :)) ...fury hai la iubi ca te consoleaza je :P

Posted

M-ati dezamagit profund voi astia din HHunterZ....nu am jucat 2 zile pe sm si m-ati scos din guild.... :ceuameni:

....prost eu ca am fost de treaba ,dar macar am vazut ce fel de oameni sunteti :down: ....

Posted

toti il acuzati pe bogz da voi chiar nu va vedeti? ati ajuns sa va vindeti sufletu la diavol ca sa aveti si voi cateva souluri ? cand lumea intreba de party toti va faceati ca ploua ? va rog nu mai vb de lucruri pe care nu le intelegeti.. stiu.. nu am treaba cu HH nu am fost in el pana acum dar pe bogz il stiu de ceva vreme iar .. eu daca as fi fost in locul lui as fi procedat la fel.. fara hard fellings.. nu aveti treaba cu jocu.. lasativa frate apucativa de triburile/ikariam

Posted

M-ati dezamagit profund voi astia din HHunterZ....nu am jucat 2 zile pe sm si m-ati scos din guild.... :ceuameni:

....prost eu ca am fost de treaba ,dar macar am vazut ce fel de oameni sunteti :down: ....

Nu te-a scos nimeni din guilda, pur si simplu s-a spart. Incerc sa port o discutie cu Bogz sa facem ceva in legatura cu chestia asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...