Guest Celeste Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 na sa zambiti:Intr-un avion, o tipa stranuta dupa care ia o batista si se sterge.....intre picioare.Mai stranuta o data si din nou se sterge intre picioare.A treia oara face la fel, la care un domn oripilat de langa ea o intreba:- Don'soara, nu va suparati dar de ce va stergeti intre picioare dupa ce stranutati?!- Stiti, domnule, sufar de o boala... de cate ori stranut am orgasm.- Uau!! Dumnezeule, dar nu am mai auzit asa ceva... este foarte grav!!- Si ce luati pentru asta?- Piper.===============================Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura: - 95? ....... 98? ... 95! ....... 98!Vazandu-l pierdut, un angajat al benzinariei se apropie si il intreaba:- Cu ce va pot ajuta?Cu o raza de fericire in privire, raspunde:- Benzina XP sau Vista aveti?===============================:P=))=))=))
dan!el Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 asta e pentru lance: A fost odata un print care intr-o zi a intrebat o frumoasa printesa:- Vrei sa fii sotia mea?Si ea a spus:- Nuuu!Si de atunci printul a trait multi si fericiti ani si poate mai traieste si acum umbland la vanatoare si pescuit haladuind cu prietenii si band multa bere, imbatindu-se de cate ori pofteste, jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand amor cu toate vecinele si prietenele....:>
-GUNIT- Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 zi ma dennys cand miai cerut mie AA staff si nu tiam dat ??
dan!el Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 cand nu am ce face si ma plictisesc... citesc bancuri pentru a ma amuza, acum l-am citit pe asta :Un tata afla ca fiica sa este gravida in luna a cincea.- Nesimtita ce esti, o cearta el, unde ti-a fost capul ?- Sub volan, tata!si chiar a avut efect, ma doare burta de ras =))
RazorOne2K Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Regulamentul http://head-hunters.forumer.ro/regulament-f4/Si daca e vb de CS, in loc sa veniti toti stiind ca puteti face lvl/iteme in LoT daca luam castelul nu veniti, dar vreti party si iteme s.a.m.d.
Lancelot Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 asta e pentru lance: A fost odata un print care intr-o zi a intrebat o frumoasa printesa:- Vrei sa fii sotia mea?Si ea a spus:- Nuuu!Si de atunci printul a trait multi si fericiti ani si poate mai traieste si acum umbland la vanatoare si pescuit haladuind cu prietenii si band multa bere, imbatindu-se de cate ori pofteste, jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand amor cu toate vecinele si prietenele....:>nu recunosc nimic :DPS din pacate..chiar pierdeti din vedere ideea princpala a noii versiuni de pe LM..cs plus ancient plus etc etc...in loc sa ne certam aiurea..am putea sa ne resetam bk ii care-i avem..si sa incercam sa fim mai uniti la urmaotrul asediu.. :) ASta iar ca o parere personala
WarStyle Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 zi ma dennys cand miai cerut mie AA staff si nu tiam dat ??Am cerut pe guild si pe ally si din cate tin minte te-am si intrebat personal daca ai ... dupa am vazut pe forum cum lasai oferta pentru un iteme un aa si ceva jwls ..
Lancelot Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 First post updatedcititi-lCine se simte up to it..sa il respecte in limitele bunului simt...colaboram si ne distram in continuare..Cine nu are libera alegere sa faca ce vrea :)
dan!el Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Am si eu o problema:|Eu cu cine fac spam?? ca incepeti sa dormiti pe voi:sef:
-GUNIT- Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 da era de pe mg meu si lam sacrificat pt ca imi trebuia itemul... voiai sa raman fara staff pe mg pt tine?
Alexandru Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 lexa =)) ma faci sa rad, tu care esti tot timpu in party cu elyan vb d bato, eu am fost on atunci la cs, si chiar nu a folosit nici un fel de limbaj vulgar, iti dai prea multa importanta, eu ignor fitzele, asa ca o sa ignor in continuare, in timp ce unii vindeau seturi pe aly, toti se strofocau sa ii dea iteme lexei, pe cand eu stateam in neexc, am cerut atat, itemele ce aveti d gand sa le dati la shop mai bine imi face-ti mie un pustiu de bine... singurul care ma ajutat si m-am mirat , a fost oick, care mi-a dat imprumut un set ds +9 +dd ... d party hai sa nu vb, am fost scos ca sa intre tsu in locul meu, nu am treaba, dar toti sunteti putini ipocriti si cereti ceva, ce voi nu oferiti ;)think twice
dan!el Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 lexa =)) ma faci sa rad, tu care esti tot timpu in party cu elyan vb d bato, eu am fost on atunci la cs, si chiar nu a folosit nici un fel de limbaj vulgar, iti dai prea multa importanta, eu ignor fitzele, asa ca o sa ignor in continuare, in timp ce unii vindeau seturi pe aly, toti se strofocau sa ii dea iteme lexei, pe cand eu stateam in neexc, am cerut atat, itemele ce aveti d gand sa le dati la shop mai bine imi face-ti mie un pustiu de bine... singurul care ma ajutat si m-am mirat , a fost oick, care mi-a dat imprumut un set ds +9 +dd ... d party hai sa nu vb, am fost scos ca sa intre tsu in locul meu, nu am treaba, dar toti sunteti putini ipocriti si cereti ceva, ce voi nu oferiti ;)think twicemi-a placut asta :)
[EliTe] Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 am fost scos ca sa intre tsu in locul meuma simt vinovat :-sma revansez promit
Alexandru Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ' date='May 18 2009, 17:29' post='3833057']ma simt vinovat :-sma revansez promitstai linistit, ti-am zis si atunci ca nu am nici o treaba :) sunteti un grup d oameni dragi mie, p care eu ii respect, eu am dat mai sus un exemplu, ca sa nu mai faca toti pe victimele
oick Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 d party hai sa nu vb, am fost scos ca sa intre tsu in locul meu, nu am treaba, dar toti sunteti putini ipocriti si cereti ceva, ce voi nu oferitiUh uh si eu ma incadrez aici :D
uLise Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 lexa =)) ma faci sa rad, tu care esti tot timpu in party cu elyan vb d bato, eu am fost on atunci la cs, si chiar nu a folosit nici un fel de limbaj vulgar, iti dai prea multa importanta, eu ignor fitzele, asa ca o sa ignor in continuare, in timp ce unii vindeau seturi pe aly, toti se strofocau sa ii dea iteme lexei, pe cand eu stateam in neexc, am cerut atat, itemele ce aveti d gand sa le dati la shop mai bine imi face-ti mie un pustiu de bine... singurul care ma ajutat si m-am mirat , a fost oick, care mi-a dat imprumut un set ds +9 +dd ... d party hai sa nu vb, am fost scos ca sa intre tsu in locul meu, nu am treaba, dar toti sunteti putini ipocriti si cereti ceva, ce voi nu oferiti ;)think twiceshow me your soul B) ce rasa esti ma petrica ? cu iteme te pot ajuta eu :D
uLise Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 lexa =)) ma faci sa rad, tu care esti tot timpu in party cu elyan vb d bato, eu am fost on atunci la cs, si chiar nu a folosit nici un fel de limbaj vulgar, iti dai prea multa importanta, eu ignor fitzele, asa ca o sa ignor in continuare, in timp ce unii vindeau seturi pe aly, toti se strofocau sa ii dea iteme lexei, pe cand eu stateam in neexc, am cerut atat, itemele ce aveti d gand sa le dati la shop mai bine imi face-ti mie un pustiu de bine... singurul care ma ajutat si m-am mirat , a fost oick, care mi-a dat imprumut un set ds +9 +dd ... d party hai sa nu vb, am fost scos ca sa intre tsu in locul meu, nu am treaba, dar toti sunteti putini ipocriti si cereti ceva, ce voi nu oferiti ;)think twiceshow me your soul B) ce rasa esti ma petrica ? cu iteme te pot ajuta eu :D
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 lexa =)) ma faci sa rad, tu care esti tot timpu in party cu elyan vb d bato, eu am fost on atunci la cs, si chiar nu a folosit nici un fel de limbaj vulgar, iti dai prea multa importanta, eu ignor fitzele, asa ca o sa ignor in continuare, in timp ce unii vindeau seturi pe aly, toti se strofocau sa ii dea iteme lexei, pe cand eu stateam in neexc, am cerut atat, itemele ce aveti d gand sa le dati la shop mai bine imi face-ti mie un pustiu de bine... singurul care ma ajutat si m-am mirat , a fost oick, care mi-a dat imprumut un set ds +9 +dd ... d party hai sa nu vb, am fost scos ca sa intre tsu in locul meu, nu am treaba, dar toti sunteti putini ipocriti si cereti ceva, ce voi nu oferiti ;)think twiceLance, ti-am zis ca la urmatorul reply nu mai tac. So be it. Tot timpul in party cu Elyan? Zi-mi si mie de cate ori strig dupa party cine vrea, daca tot esti atat de atent? Singurii care raspund la party sunt Psy, Thug, Negativ (daca era on) si kinul mai rar. De ce nu raspund ceilalti? Daca tu imi zici de ce, eu tac si nu mai zic nimic. Cand pica cineva, astept o perioada de timp, apoi chem pe altcineva. Stiu, multi s-au suparat pe mine ca de ce nu le-am tinut spot. Strig de 2-3 ori pe guild: "E cineva fara party?", nu mi se raspunde. Strig pe ally, vin respectivii la party... sunt sigura ca m-ati acuzat ca am facut party cu ally si nu cu cei din guild. Ma, stii ce-mi pare rau? Ca n-am facut ca parsivul de Bato. Intrebare de om cu cap, cel putin va dati unii: daca Bato nu avea intentii de provocare, de ce a printat? Pe mine m-a durut undeva de repercusiuni si m-am gandit sa fie doar in guild cearta, n-am facut print-uri. Ceea ce e mai interesant e faptul ca Bato n-a pus discutia de la inceput. Faptul ca a zis ca o fac cu vecinii ti se pare ca nu a vorbit urat? Ca am un copil facut prin vecini? Petrare, pe ce lume traiesti mama :|? Fite? Ma, repet si tot repet, E VORBA DE BUN SIMT, daca nu-l aveti fata de mine, macar de ceilalti pe care se presupune ca-i respectati. Sustineti sus si tare un regulament de ordine interioara in care, se pare, va bagati ceva in el (se stiu persoanele la care ma refer). Uita-te in regulament si spune daca atentionarile au fost contra regulamentului, dar mai ales nu stii cum si cand au fost facute unele glume. Omule, majoritatea itemelor mi le-a dat Gunit. La randul meu, ce am avut am dat mai departe. De ce mi s-a dat? Fiindca stateam o parte considerabila on si stai tu linistit, itemele alea nu vor ramane date pe mocca. Si ca tot zici de oick, am impartit ce am avut la el si Cerebro. N-am avut mult dar ce am avut i-am dat. Nu m-am dus la bok-uri fiindca nu pot sa il fac asa cum face un bk. Stau 15-20 de minute la un bok, dar ajut pe altii cu xp-ul.Stii ce ma irita pe mine? Cum unii care intra 1-2 ori pe zi, zic mai mult "Salut!" si pleaca, vorbesc de parca ar stii totul... Who should think twice? Si ca sa fie complet, intreaba-l pe amicul Elite de pm-urile pe care le da, vad ca a tacut din gura cand l-am intrebat. Imi astept warn-ul si eventual excluderea, fiind al 3-lea. In fata suilor si a inaintasilor vorbelor spuse de "amici" nu tac.
WarStyle Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Stiti care e problema la unii din voi , si aici nu exclud pe nimeni ... ba chiar includ . Problema este ca dramatizati prea mult . Lexa la tine iti zic eu de ce sa ajuns asa , pentru ca de la tine se astepta tot guildul de la mai mult ... dar tu ti`ai facut un cerc de oameni si numai cu ei ai stat in party , nu zic nu ... si eu ma includ aici dar HH nu depinde atat de mult de mine , sau poate eu nu depind atat de mult de HH precum tu . Sper sa nu iei in nume de rau .. doar atat