Lancelot Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 1 incercati sa nu mai ajungeti la conflictele din trecut cu vechii prieteni 2 e foarte indicat sa lasati balta programelele alea care va vor aduce permanent acum.Sau mai incolo.Cand va va durea si mai si. Aviz amatorilor in rest have fun :)
-SomE- Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 #PAGINA DE CONTURI SUSPENDANTA TEMPORAR !!! asta pentru nostalgicii de 97d :P #Julika la somn cu tine!
192.168.1.1 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 #PAGINA DE CONTURI SUSPENDANTA TEMPORAR !!! asta pentru nostalgicii de 97d :P asa se rezolva bug-urile ce stiti voi =)) ce bine ca avem admini priceputi =))
-SomE- Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 #inca 2 lvl si fac mg apoi somn:D #te iau si pe tine la somn ?
Julika Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 #inca 2 lvl si fac mg apoi somn:D #te iau si pe tine la somn ? Eu stau on :whistle: si n-am somn :naughty:
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 #PAGINA DE CONTURI SUSPENDANTA TEMPORAR !!! asta pentru nostalgicii de 97d :P asa se rezolva bug-urile ce stiti voi =)) ce bine ca avem admini priceputi =)) Ce bine ca beliti si db-ul asta. :bananadance2: Tineti-o tot asa inainte cu speeduri si alte rahaturi, //gt picckup etc :tiphat:
-SomE- Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 @albinutza astea suna a acuzatii fara dovezi etc. @julika lasa ca ti se va face si somn , si eu am baut o "cafia"(sa te citez) si nu prea am somn:P
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 1 incercati sa nu mai ajungeti la conflictele din trecut cu vechii prieteni 2 e foarte indicat sa lasati balta programelele alea care va vor aduce permanent acum.Sau mai incolo.Cand va va durea si mai si. Aviz amatorilor in rest have fun :) asta e dovada :whistle: jucati si voi cinstit nu stricati cheful altora ...
192.168.1.1 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 @albinuta RO - get a life @others: spam :nanana:
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 @albinuta RO - get a life @others: spam :nanana: Nu inteleg in ce masura te intereseaza viata mea, dar vad ca n-am cu cine sa vorbesc. Va invatati minte doar cand incep filtrele + 99 :>
192.168.1.1 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 @albinuta RO - get a life @others: spam :nanana: Nu inteleg in ce masura te intereseaza viata mea, dar vad ca n-am cu cine sa vorbesc. Va invatati minte doar cand incep filtrele + 99 :> hai cu dovezi.. pana atunci te rog cat se poate de respectuos sa nu mai postezi in topicul asta :tiphat:
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 1 incercati sa nu mai ajungeti la conflictele din trecut cu vechii prieteni 2 e foarte indicat sa lasati balta programelele alea care va vor aduce permanent acum.Sau mai incolo.Cand va va durea si mai si. Aviz amatorilor in rest have fun :) asta e dovada :whistle: jucati si voi cinstit nu stricati cheful altora ... Nu e o dovada?
Guest mousesportsAnaKin Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 #PAGINA DE CONTURI SUSPENDANTA TEMPORAR !!! asta pentru nostalgicii de 97d :P asa se rezolva bug-urile ce stiti voi =)) ce bine ca avem admini priceputi =)) go and try to sleep ce treaba au admini cu asta ? asta tine de gameguard nu de ei , pot sa fie ei foarte priceputi si cei mai tari daca programul e facut sa poata fi spart asta ca nu va mai besiti iar ca moderatori nu sunt competenti
PureSoul Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 #PAGINA DE CONTURI SUSPENDANTA TEMPORAR !!! asta pentru nostalgicii de 97d :P asa se rezolva bug-urile ce stiti voi =)) ce bine ca avem admini priceputi =)) go and try to sleep ce treaba au admini cu asta ? asta tine de gameguard nu de ei , pot sa fie ei foarte priceputi si cei mai tari daca programul e facut sa poata fi spart asta ca nu va mai besiti iar ca moderatori nu sunt competenti Ei creeaza bugurile si tot ei se plang. :)) Patetic.