L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ca sa lamurim pe toata lumea,va explic eu adevarul despre mine si minciunile doamnei Asrai.Sa incep cu inceputul,mi-am facut un charcater de SM am jucat pe el am stat singur fara guild printre straini pana la 180,apoi am intrat in HH am crescut tot cu straini pana la 330,iar de la 330-390 am stat in aida pe acelasi spot 2 saptamani cu EliTeHH+[EliTe]+Tsu-Xing si elful meu.De la 390 am stat cu straini,nu am mai avut timp sa joc pentru ca m-am angajat si mi-a jucat un prieten.Rezultatul:Nu ma ajutat nimeni cum credeti voi,mi-am dat resetul mai mult singur alaturi de (elful meu 2nd pc) prietenii elite si Tsu care nu ma asteptam la asemenea afirmatii,cand eu imi consumam tot creditul pe el sa intre in joc.Nu stiu ce am promis eu ca vin la siege si etc..chiar daca am promis asta nu aveam timp sa joc din cauza programului de 24/48+somn.De cand nu am mai venit la siege si nu am mai scos o vorba pe guild aud numai vorbe de la Asrai ca nu ajut pe nimeni nu vin la siege si ca sunt un prost si un ipocrit (nu cred ca poti obliga o persoana sa joace daca nu are timp).Nu m-am legat de nimeni cat timp am stat in HH,am oferit tot ce am putut si cred ca am oferit destul de mult,jumate din guild are aripi de la mine (lu' Asrai i-am oferit cel mai bun staff din guild care il purtam Dragon Soul pentru ca Gunit mi-a oferit Kundun) si nu am strigat si o sa strig niciodata ca am ajutat.Tu Asrai fata de 20 ani cu copil de crescut joci de 1-2 ani pe linkmania si inteleg ca iti place sa joci foarte mult si ca suferi rau pentru acest joc,poate ca noi numai avem acelasi chef de joc cum era odata,deasta nici nu m-am strofocat asa de mult +ca nu am cuvant pentru HH (am tacut din gura tot timpul),dar tu te crezi mare sefa dai comenzi si vrei ca toti sa faca cum vrei tu.Arata si mie ce ai facut tu pentru acest Guild HHunterZ de cand esti in el de la inceputul db-ului,Nu ai facut o invazie,Nu ai oferit un item,La party te plangi tot timpul.Spre deosebire de tine eu am facut foarte multe,Am oferit party,Am facut invazii,Am oferit iteme,Am ajutat la orice problema,si nu am facut figuri.http://www.imagebam.com/image/39327f36106880Ma magarule, mai ai si tupeul sa vorbesti? Faceai pe niznaiul ca tu iesi, ca faci pe dracul in patru daca nu e ca tine si nu se iese din ally. Te-am rugat insistent ca sa ramai, ti-am zis ca asta au decis Lance si Razor. Tu nu, nu si nu. Ai mai spus un lucru, cum ca joci pentru prieteni. Daca jucai pentru prieteni, ramaneai si nu faceai gargara. Ca iti facea ala preluare, ca era sau nu era in guild tot aia, numai ca tu aveai o ambitie prosteasca. Cand ti-a zis oick, de a facut un comentariu referitor la char-urile cu care faci party, de ce ai tacut? De ce ai dorit sa inchei discutia? Nu ai mai zis nimic... Te-am facut ipocrit pentru ca atunci cand ai putut sa stai on, ai stat singur in Icarus si nu ai facut ceea ce acuzai pe altii. Nici asta nu s-a intamplat? Bai sa fie, ce memorie mai am. La Siege ai fost on, nu o mai baga cum ca n-ai fost on. Poate ca n-ai fost on tot Siege-ul, dar 30 de minute sau o ora ai fost. Altii cum au putut sa se duca la Siege? Au avut raie pe piele? De unde stii ca nu m-am dus niciodata dupa bok? De unde stii ca n-am dat nici un item? Parca ai zis ca ai fost afk. De cand fac xp stau numai in party. God damn it! Ce egoista sunt. Cati tin afk? God damn it! Iar sunt egoista. Cat despre ceea ce fac de petrec o parte din timp mai mare in joc, e treaba mea si nu trebuie sa te doara de lucrul asta. Daca nu stiai, redactez texte, dar cum esti un mic stresat, trebuie sa aduci vorba de lucrul asta.La Siege ti-am zis sa incetezi, ti-am zis ca ti-am zis lucrul care m-a deranjat in fata. Atunci s-a oprit discutia. La Siege ti-am zis ca imi pui nervii la incercare dar tot ai vrut sa faci pe niznaiul. Atunci chiar ca mi-a sarit tandura. Limbajul pe care l-ai folosit a fost frumos, ma nesimtitule? Ma crezi Alina sau vreo alta fata de pe server care sa iti inghita toanele? Nu te pup in fund maimutoiule si nici n-o sa te pup. Daca te vad ca esti ipocrit si nesimtit, ti-o zic in fata. Ma doare pe mine undeva ca esti tu gm. Cat tupeu pe el, nenica... iar am dat de catei care fac pe oi in fata lupului #-o. Faptul ca atrageam atentia asupra unor lucruri care tineau de bun simt dar mai ales de respect, faceam pe sefa? Pai, normal, daca esti nesimtit, normal ca te-ai atacat. Ia uita-te tu la regulament si zi-mi daca atrageam atentia asupra celor care greseau contrar regulamentului. Daca nu aveai / aveati respect fata de mine, macar de Alina, Rania, Oana, Mirabilis s.a.m.d. Cand spuneam ca lucrurile pe care le mentionam erau luate si decise de catre Razor sau Lance, UNUL NU VEDEA, sau daca vedea tacea din gura. Tu te gaseai sa dai din papagalul ala ca eu fac si dreg, pe cand eu mentionam de FIECARE DATA ca LANCE A DECIS si eu doar am comunicat. Ai expus ce ai vrut, te-ai dat lovit. Macar ai tupeu si fii barbat nesimtitule.
[EliTe] Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 http://www.imagebam.com/image/39327f36106880asa ceva la noi in guild ? este inadmisibilAsrai poti sa dai x singura sau eu ies si probabil vor mai veni si altii pentru ca sunt destule persoane care se plang de tine
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ' date='May 18 2009, 14:37' post='3832196']asa ceva la noi in guild ? este inadmisibilAsrai poti sa dai x singura sau eu ies si probabil vor mai veni si altii pentru ca sunt destule persoane care se plang de tineStii macar de cand a inceput discutia? Stii ce a zis inainte de aia? Normal ca il iei in brate, iti este amic.
BATOSAI Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Stii macar de cand a inceput discutia? Stii ce a zis inainte de aia? Normal ca il iei in brate, iti este amic.Oare ce am zis?Am zis ca nu vreau sa vin la siege si nu vad problema,am inceput sa fac printuri de cand ai inceput sa ma jignesti.
[EliTe] Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Stii macar de cand a inceput discutia? Stii ce a zis inainte de aia? Normal ca il iei in brate, iti este amic.sincer ? nici nu mi pasaasa nu se discuta pe guildel a iesit iar acuma iesi si tu
WarStyle Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Lance vreau sa imi raspunzi si mie la postul facut . vreau sa vad parerea ta . Si da , si eu voi iesii din guild cu elite , ca vad ca nu sunt bine venit .http://img38.imageshack.us/my.php?image=screen051622180013.jpg
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Doamne, cat tupeu #-o. Incepeai sa insiri ca te-am vorbit pe la spate si ca nu stiu cum. Cu ce sa te vorbesc pe la spate daca ti-am zis in fata ce cred? Dupa aia ma iei pe mine cum ca sunt sefa si ma iei de sus si imi ceri mie socoteala. Pentru ce ma? Nu te-ai simtit periat, sau cum? Daca eu am gresit atat, de ce au nu a zis nimeni nimic cand am zis sa se aleaga intre mine si tine? Mai ai tupeul sa vorbesti dupa limbajul pe care l-ai folosit? De acum inainte incep sa fac print-uri in guild, nu conteaza cine e, nu stiu cine se poate dovedi a fi jigodie. Nu pun la plangeri dar macar sa-i dau peste nas cand mai se da nevinovat. Cica el nu a inceput... #-o.Au fost destui on, pot zice sirul intamplarilor. Daca cineva te face in nu stiu ce fel, Elite, si taci din gura... poti sa taci si sa inghiti, eu una nu fac asta.
BATOSAI Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Da draga ti-am cerut socoteala care problema ta cu mine de tot vb prin guild si cu lumea ca eu nu dau party in guild?si ca nu vreau sa vin la siege,iar tu m-ai intrebat atunci "batosai nici acum nu vi la siege?" iar eu am raspuns Nu,si apoi ii spui lui razor "Razor eu sau el ok?"ce inseamna asta?si cat despre limbaj toate femeiile sunt sclavele barbatiilor (de cand lumea si pamantul).
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Da draga ti-am cerut socoteala care problema ta cu mine de tot vb prin guild si cu lumea ca eu nu dau party in guild?si ca nu vreau sa vin la siege,iar tu m-ai intrebat atunci "batosai nici acum nu vi la siege?" iar eu am raspuns Nu,si apoi ii spui lui razor "Razor eu sau el ok?"ce inseamna asta?si cat despre limbaj toate femeiile sunt sclavele barbatiilor (de cand lumea si pamantul).Atunci, spune lucrul asta si despre ma-ta (nu e ofensator, e un "apelativ"). Daca asa crezi, spune-i si maca-tii.Cand am cerut lui Razor sa aleaga intre mine si tine a fost dupa ce m-ai facut in toate felurile. Eu nu stiu cum poti sa minti despre asta cand stii ca au fost mai multi on si pot confirma asta. Te bazezi pe faptul ca multi erau atenti mai mult la Siege sau ai vorbit cu ei?Si hai sa zicem si alta chestie, daca tot s-a dat din casa: EliTe, spui tu sau spun eu de pm-uri?
BATOSAI Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Daca eu am vb cum crezi tu ca te-am facut in toate felurile,vino cu dovezi.Poate are cineva din guild poze de atunci(era inceputul siege-ului).
Lancelot Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Hai sa iti zic una lance . zimi si mie cand m-ai ajutat cu un chaos , cand am fost vreo data chemat la party , sau cand mi sa oferit ceva , orice ? Iti zic eu . nimic ... Eu de bine de rau , am dat party in guild la destula lume ... si aici poate sa confirme si kinul si razor ardee printre multi altii . Daca voi asa inchisi sunteti de nu v-ati dat seama , eu am jucat mai singur pentru ca nu vreau sa am de aface cu toti . Pentru ca nu toti merita .. Iar pe langa asta ... Cand am intrat in guild tot eu am dat pt la guild in aida2 ultimul spot sus . Si voi vindeati iteme pe forum in loc sa ajutati guild , nu pe mine ca nu eu aveam nevoie . Dar ca fapt , si de atunci am vazut ce colectiv este ... si am zis mai bine asa . Credeti ce vreti despre mine , dar tine minte ce ti`am zis in game ... Vindeti iteme pe forum cand in guild e nevoie , si dupa cereti party sau faceti gura ca nu aveti locuri in party . Si sper ca am fost explicitPE randDenys nu ti-am cerut nimic..chiar nimic :) niciun chaos..nici macar un minut de party..nici tie nici lui Bato..pe care-l stiu de un car de vreme..OK?:) niciodata.Daca apartii unui guild/comuntiati icnerci sa te integrezi..intr-un fel sau altul...:) Nu a zis nimeni ca aveti obligatia de a creste pe toata lumea :) dar deja incepe sa devina enervant/frustrant ca 24 de ore din 24 sa fie cam acelasi party pe spot..party in care nu se regaseste niciun membru al guild-ului ..doar prietenide la bloc :) si da. ..nu am de ce sa tac si sa ma fac ca toul e ok daca exista probleme de acest gen..Ma indoiesc ca noi toti cei din guild mergem pe forum..vindem iteme si zbieram dupa party..:) dar mi se pare normal sa mai si sari in ajutor..mai ales daca sunteti printre cei mai mari din guild..asta ca o parere personala :)Bato noi ne stim de mult...dar sa vad cs-ul inceput si pe tine..in loc sa mergi sa dai si tu o nova 2 peste aparatori...injruand pe guilda..cam cum crezi ca m-am simtit?PS discutiile si divergentele dintre voi..va rog sa le rezovlati pe pmPPS Lexa warn up
[EliTe] Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Bato noi ne stim de mult...dar sa vad cs-ul inceput si pe tine..in loc sa mergi sa dai si tu o nova 2 peste aparatori...injruand pe guilda..cam cum crezi ca m-am simtit?din printuri reiese cum bato s a abtinut pe cat posibil sa nu vorbeasca urat pe cand asrai tot il facea prost si ipocrit <_< dupa care normal ca paharu s a umplut
WarStyle Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Lance , eu nu am zis ca mi-ai cerut tu un chaos .. eu am zis sa`mi zici mie cand am fost ajutat ce ceva . Vad ca ai inteles gresit pe langa asta . Tot guildul stie ca urlam pe guild si pe aly si pe post ... Cumpar AA cu toate ca Gunit vindea pe forum a zis ca nu il da decat pe ce ii trebuie lui , Pana la urma mi-a dat luk[bk] un aa si damian . Damian care nu avea treaba cu guild , si nici nu era in ally ... Mi le-au dat gratis . Iar faza cu party ... Nu inteleg care e problema , o data ce nu mi-a fost nici o data oferit party . Am raspuns cu aceiasi moneda la unii din guild . Si in cazul in care nu sa vazut WarStyle si GodLike sunt ale mele , RaptoR e cumnatu-meo ... am tot dreptul sa iau pe cine vreau in party fiind spotul meu si tinand cont ca in guild se trateaza cu indiferentza .
uLise Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 hello bastardsaoleo dennys , cat xp iei :wub: fereasca d'zeu <_< <_< <_<
WarStyle Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 hello bastardsaoleo dennys , cat xp iei :wub: fereasca d'zeu <_< <_< <_<ma imbat in xp :PEllow si tie ;)
Guest Celeste Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ma crezi Alina sau vreo alta fata de pe server care sa iti inghita toanele?Sper ca aici nu e vorba de mine.
Lancelot Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 As vrea ca discutiile astea inutile sa inceteze aici..Si sper ca cine a avut ceva de invatat.a invatatAdica atat Lexa cat si Bato :)
dan!el Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 vad ca aveti activitate, nu glumaE o vorba buna, lucrurile murdare se spala in casa. Cred ca ar trebui sa faceti si voi la fel.PS: afara e o vreme care cere beree si voi stati si va certati pe forum :D
BATOSAI Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Eu am incheiat acest subiect despre noi si despre char de joc care e munca mea si nu ma obliga NIMENI.Sa fim sanatosi.
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Sper ca aici nu e vorba de mine.Nu am spus-o ca pe o ofensa, am spus doar ca tu esti mai calma, ca tu permiti mai multe decat mine. Eu nu sunt asa si s-a vazut lucrul asta. Daca ma deranjeaza ceva, cineva, ii spun neinteresandu-ma de functie / pozitie in guild sau pe forum.
Tsu_Xing Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 mi-e scarba sa citesc atat + ca nu am fost de fata -_- Asa ca stau si privesc :popcorn:
WarStyle Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 E urat ... mai ales problema fiind CS-ul ... foarte urat :|
dan!el Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 na sa zambiti:Intr-un avion, o tipa stranuta dupa care ia o batista si se sterge.....intre picioare.Mai stranuta o data si din nou se sterge intre picioare.A treia oara face la fel, la care un domn oripilat de langa ea o intreba:- Don'soara, nu va suparati dar de ce va stergeti intre picioare dupa ce stranutati?!- Stiti, domnule, sufar de o boala... de cate ori stranut am orgasm.- Uau!! Dumnezeule, dar nu am mai auzit asa ceva... este foarte grav!!- Si ce luati pentru asta?- Piper.===============================Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura: - 95? ....... 98? ... 95! ....... 98!Vazandu-l pierdut, un angajat al benzinariei se apropie si il intreaba:- Cu ce va pot ajuta?Cu o raza de fericire in privire, raspunde:- Benzina XP sau Vista aveti?===============================:P