Julika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pregatiti eu merg la mare azi aprofit cat mai am liber>)) :bananadance2: bft all ne auzim la 21 :tiphat: vino ca e vremea marfa de plaja....nu e ff cald, buzunaru sa il ai gros :)) Iar te plangi busule...neatza :bananadance2:
Trish Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pregatiti eu merg la mare azi aprofit cat mai am liber>)) :bananadance2: bft all ne auzim la 21 :tiphat: vino ca e vremea marfa de plaja....nu e ff cald, buzunaru sa il ai gros :)) Iar te plangi busule...neatza :bananadance2: tu de colo
Racheta_cu_pene Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pregatiti eu merg la mare azi aprofit cat mai am liber>)) :bananadance2: bft all ne auzim la 21 :tiphat: vino ca e vremea marfa de plaja....nu e ff cald, buzunaru sa il ai gros :)) Iar te plangi busule...neatza :bananadance2: tu de colo july ti-ai venit pensia?
Julika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pregatiti eu merg la mare azi aprofit cat mai am liber>)) :bananadance2: bft all ne auzim la 21 :tiphat: vino ca e vremea marfa de plaja....nu e ff cald, buzunaru sa il ai gros :)) Iar te plangi busule...neatza :bananadance2: tu de colo july ti-ai venit pensia? Inca nu...o mai astept :>
Xploid Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pregatiti eu merg la mare azi aprofit cat mai am liber>)) :bananadance2: bft all ne auzim la 21 :tiphat: vino ca e vremea marfa de plaja....nu e ff cald, buzunaru sa il ai gros :)) Iar te plangi busule...neatza :bananadance2: tu de colo july ti-ai venit pensia? Inca nu...o mai astept :> Tu cu cine faci banking? :whistle:
-SomE- Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 #neatza #Eu zic ca postasu a renuntat sa ii mai aduca pensia , a ajuns la concluzia ca e mai bine sa bea el banii decat sa ii dea Julikai
Cafeniul Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Salutare urati :P. Reintru si eu diseara sa vad care mai e atmosfera dupa un rr bd :hello: . Ne auzim pe server !
Guest zga1ba Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 neatza lumeee :) sunteti pregatiti ?:)) ne vedem la paianjeni ?:D
BaroSica Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dumnezeu sa va pazeasca conturile ... :rofl2: =))
Guest zga1ba Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pai lumea asteapta sa atace :)) asteapta ceasu` :)
Guest ToTo-Riina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 dar si sectiunea GUILDS o trec in arhiva ?? :dontknow:
Julika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 #neatza #Eu zic ca postasu a renuntat sa ii mai aduca pensia , a ajuns la concluzia ca e mai bine sa bea el banii decat sa ii dea Julikai Vine pensiaaaaaaa =))
Julika Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 e "mare" pensia ta julika ? :) De ce? Vrei si tu? :whistle:
Prutus Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 :)) eu presimt ca nu da drumu la server diseara :))