mirel3003 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Psy, doar primul link e bun la reevaluare. Tu trebuie sa pui link cu situatii in care s-a retras plangerea dar tot s-a dat suspend.LE: @mirel: Asteapta un raspuns de la Razor sau Lancelot, eventual vreo obiectie a unui membru din guild, daca exista.ok astept :>
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Patetica melodia: http://www.trilulilu.ro/dragos_adrian/c01f979be45854 .
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Hello.Omg, stupid cat =)): http://www.trilulilu.ro/ovyd/b136b4241fbbde .
dev Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Io nu ma opun in privinta lui Mirel ... vad ca nimeni nu a obiectat ... asa ca ... din partea mea e ok.Normal ar trebui sa ne revenim umpic ... dar vedem noi pe parcurs cine-i demn de HH.@Psycho ... ei au fost cei care ne-au "rupt" si pe noi aseara pe spot ... "aceeasi fantastici" ... sti cei care au album foto :rofl2:
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 :)): http://www.trilulilu.ro/zgubi/8ac0dc279f2580=)))))) =))))) =))): http://www.trilulilu.ro/zgubi/e9705284e1c2eb
Guest -Psycho- Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Io nu ma opun in privinta lui Mirel ... vad ca nimeni nu a obiectat ... asa ca ... din partea mea e ok.Normal ar trebui sa ne revenim umpic ... dar vedem noi pe parcurs cine-i demn de HH.@Psycho ... ei au fost cei care ne-au "rupt" si pe noi aseara pe spot ... "aceeasi fantastici" ... sti cei care au album foto :rofl2:da daaa fotografii serverului :)) jur ca daca fac nunta ii chem la poze ^^
kenZzi Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 de mine ce se mai zice ? :) un raspuns ? din partea lu Lance sau Razor ?
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 de mine ce se mai zice ? :) un raspuns ? din partea lu Lance sau Razor ?Nu cred ca mai e necesar un raspuns din partea lor. Din moment ce doi membrii sunt impotriva ta, nu mai trebuie decizia lor. Ca un membru sa intre in guild ii trebuie acordul tuturor. Motivele acestui criteriu sunt evidente si nu e de acum. EliTe si dev s-au opus.I-am spus lui mirel sa astepte decizia lor fiindca nu s-a opus nimeni, deci, Razor si Lance vor decide daca il vor lua sau nu.
Ticalosss Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Io nu ma opun in privinta lui Mirel ... vad ca nimeni nu a obiectat ... asa ca ... din partea mea e ok.Normal ar trebui sa ne revenim umpic ... dar vedem noi pe parcurs cine-i demn de HH.@Psycho ... ei au fost cei care ne-au "rupt" si pe noi aseara pe spot ... "aceeasi fantastici" ... sti cei care au album foto :rofl2:oricum .. inainte de toate .. tre sa intre Potted in guilda :crazy:
dev Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Sa intre cine doreste ... la cine se opune EliTe si Tzu ... ma opun si eu :P
[EliTe] Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 salutare gunitrazor si asrai vreau sa stiu in detaliu despre incidentu cu batosaiam vorbit cu el si nu mi se pare in regula ce s a intamplat <_<
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ' date='May 18 2009, 13:44' post='3832044']salutare gunitrazor si asrai vreau sa stiu in detaliu despre incidentu cu batosaiam vorbit cu el si nu mi se pare in regula ce s a intamplat <_<Intreaba-i pe cei care au fost martori la incident. Daca spun eu, se va spune ca am fost subiectiva. Nu cred ca Batosai ti-a spus ceea ce s-a intamplat ci ti-a spus ceea ce a vrut el sa iti spuna. Daca era nevinovat nu era exclus, nu crezi?
BATOSAI Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ca sa lamurim pe toata lumea,va explic eu adevarul despre mine si minciunile doamnei Asrai.Sa incep cu inceputul,mi-am facut un charcater de SM am jucat pe el am stat singur fara guild printre straini pana la 180,apoi am intrat in HH am crescut tot cu straini pana la 330,iar de la 330-390 am stat in aida pe acelasi spot 2 saptamani cu EliTeHH+[EliTe]+Tsu-Xing si elful meu.De la 390 am stat cu straini,nu am mai avut timp sa joc pentru ca m-am angajat si mi-a jucat un prieten.Rezultatul:Nu ma ajutat nimeni cum credeti voi,mi-am dat resetul mai mult singur alaturi de (elful meu 2nd pc) prietenii elite si Tsu care nu ma asteptam la asemenea afirmatii,cand eu imi consumam tot creditul pe el sa intre in joc.Nu stiu ce am promis eu ca vin la siege si etc..chiar daca am promis asta nu aveam timp sa joc din cauza programului de 24/48+somn.De cand nu am mai venit la siege si nu am mai scos o vorba pe guild aud numai vorbe de la Asrai ca nu ajut pe nimeni nu vin la siege si ca sunt un prost si un ipocrit (nu cred ca poti obliga o persoana sa joace daca nu are timp).Nu m-am legat de nimeni cat timp am stat in HH,am oferit tot ce am putut si cred ca am oferit destul de mult,jumate din guild are aripi de la mine (lu' Asrai i-am oferit cel mai bun staff din guild care il purtam Dragon Soul pentru ca Gunit mi-a oferit Kundun) si nu am strigat si o sa strig niciodata ca am ajutat.Tu Asrai fata de 20 ani cu copil de crescut joci de 1-2 ani pe linkmania si inteleg ca iti place sa joci foarte mult si ca suferi rau pentru acest joc,poate ca noi numai avem acelasi chef de joc cum era odata,deasta nici nu m-am strofocat asa de mult +ca nu am cuvant pentru HH (am tacut din gura tot timpul),dar tu te crezi mare sefa dai comenzi si vrei ca toti sa faca cum vrei tu.Arata si mie ce ai facut tu pentru acest Guild HHunterZ de cand esti in el de la inceputul db-ului,Nu ai facut o invazie,Nu ai oferit un item,La party te plangi tot timpul.Spre deosebire de tine eu am facut foarte multe,Am oferit party,Am facut invazii,Am oferit iteme,Am ajutat la orice problema,si nu am facut figuri.http://www.imagebam.com/image/39327f36106880
WarStyle Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 .Nu m-am legat de nimeni cat timp am stat in HH,am oferit tot ce am putut si cred ca am oferit destul de mult,jumate din guild are aripi de la mine (lu' Asrai i-am oferit cel mai bun staff din guild care il purtam Dragon Soul pentru ca Gunit mi-a oferit Kundun) si nu am strigat si o sa strig niciodata ca am ajutat.De acord
Lancelot Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 bato ..daca nu ai fi folosit limbajul ala..nu se supara nimeni ca nu ai venit la cs..e alegerea ta..nu ai fost singurul absent..dar din ce am vazut in printuri lucrurile o luasera razna rau :)De asemenea ti-am zis si la telefon cand am vorbit..nu ai cum sa ceri ca lumea sa te priveasca cu ochi buni daca cel care care joaca pe contul tau ( Denys) are felul acela de a juca :) adica exclusivist.. :) si doar pentru vecinii lui.Degeaba te superi sau se supara el..astea sunt fapte pur si simplu..Nu am zis ca Asrai nu are nicio vina..ba din contra..si reactia ei a fost una deplasata :)
BATOSAI Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Daca noi avem programat sa jucam ping pong in fiecare sambata si poate nu pot in seara aia si nu am chef,trebuie sa-mi tai capu?@Limbajul din poze e provocat destul de mult,am tot tinut in mine si am tot evitat,pana la urma m-am scapat.Am ajuns sa ne certam din cauza unei femei care nu ar trebuii sa scoata cuvant in fatza barbatului,mai ales pentru un joc.
WarStyle Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Hai sa iti zic una lance . zimi si mie cand m-ai ajutat cu un chaos , cand am fost vreo data chemat la party , sau cand mi sa oferit ceva , orice ? Iti zic eu . nimic ... Eu de bine de rau , am dat party in guild la destula lume ... si aici poate sa confirme si kinul si razor ardee printre multi altii . Daca voi asa inchisi sunteti de nu v-ati dat seama , eu am jucat mai singur pentru ca nu vreau sa am de aface cu toti . Pentru ca nu toti merita .. Iar pe langa asta ... Cand am intrat in guild tot eu am dat pt la guild in aida2 ultimul spot sus . Si voi vindeati iteme pe forum in loc sa ajutati guild , nu pe mine ca nu eu aveam nevoie . Dar ca fapt , si de atunci am vazut ce colectiv este ... si am zis mai bine asa . Credeti ce vreti despre mine , dar tine minte ce ti`am zis in game ... Vindeti iteme pe forum cand in guild e nevoie , si dupa cereti party sau faceti gura ca nu aveti locuri in party . Si sper ca am fost explicit