iTi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Suzana, eu te spun lu' mama Mi-ai furat banana Nu ma mai joc, nuuu Mama, mi-au furat banana...Roxana si Suzana Nu ma mai joc, nuuu Hey, Roxana, da-mi inapoi banana Daca nu mi-o dai ma supar rau Si te spun direct lu' mama Asta-i banana mea, e banana pretioasa Se mananca numai dupa dupa dupa masa Zi-le mama te rog lu' Roxana si Suzana Ca m-am suparat pe ele. Sa-mi dea inapoi banana Dati-mi fetelor banana ca m-am enervat Niciodata asa ceva nu mi s-a mai intamplat =)) ce vremuri :)) cand era melodia asta hit :))
iTi Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 :bananadance2: Ce iti mai plac bananele ii place sa o decojeasca :))
napolen Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 salutari cmf lumea pe aici? >:) CAUT PARTY STABIL PT NOUL DB =)) Si apropo am uitat ... caut guild in aly HH Sa nu fiu considerat tradator daca tot am avut cs-ul si pe alt server decat asta ca si gm de alianta la HH pe acel server =))
Racheta_cu_pene Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pregatit...mi-am luat o crema de cearcane :))
SoulKing Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pregatiti eu merg la mare azi aprofit cat mai am liber>)) :bananadance2: bft all ne auzim la 21 :tiphat:
Racheta_cu_pene Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pregatiti eu merg la mare azi aprofit cat mai am liber>)) :bananadance2: bft all ne auzim la 21 :tiphat: vino ca e vremea marfa de plaja....nu e ff cald, buzunaru sa il ai gros :))