uLise Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 sper sa nu fie tot s2, asa daca e s3, macar... poate merge FS si asa poate fac un efort si ma joc si eu :) din ce am aflat va fi season 6.1k , cu chars noi , wings lvl 5 :-" max stats 65535 si DL-ul va avea o noua cioara , Major Arcana Raven
uLise Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 cam asa o sa arate grafica la noul server oleaca o sa difere p.s.prutus tu habar n-ai cand am fost admin , nu mai zi tu de corupt
BaroSica Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nu as putea sa ma apuc de sarvaru ala stiind ca boom m`a acuzat de speed, (defapt era convns ca am speed) si eu jucam corect. La primu cs fix 99 imi iau :))) Nu o sa treaca niciodata la S3...pentru ca nu are cine sa se ocupe...din pacate
@Alter Ego@ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 hai sa gandim logic baro daca pe link ..noul db v-a fi sub asteptarile playerilor,automat. vor juca doar la inceput..apoi pleaca toti. v-a fi ..( asta in cazul ca nu se ocupa nimeni)..lostlink:)
Prutus Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 primaria din Lorencia :rofl1: te bagi la hon ulise?ca i free
uLise Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 primaria din Lorencia :rofl1: te bagi la hon ulise?ca i free da . dar nush ce dracu are kitul ca nu ma pot conecta la niciun meci. app chiar e free 4 all ? stiu ca cei preimium primeau 2k coins @ba alter ego nu ma lua cu logica , citeste ce-am scris mai sus.. SEASON 6 tata .... 65k puncte , questuri , jdemii de landuri cel mai tare joc evah` MU
Prutus Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 nu stiu,eu inca-s la mare,nu am incercat,doar am facut contu
BaroSica Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 hai sa gandim logic baro daca pe link ..noul db v-a fi sub asteptarile playerilor,automat. vor juca doar la inceput..apoi pleaca toti. v-a fi ..( asta in cazul ca nu se ocupa nimeni)..lostlink:) Nush ce sa zic... eu ma joc daca suntem in aceasi echipa ca inainte. Daca nu... nici nu ma mai gandesc sa ma uit pe forum :)
BaroSica Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 pagina mea:D si tu cine esti?:D Un nou membru HH Si sefu lu` Gunit :)))
King_Warlord Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 :tiphat: :tiphat: :tiphat: :DD sa trag o vizita peste tot sa vedem ce mai face lumea:DD
Julika Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 #neatza #Julika acuma e la bucatarie face cafeau :) gresit : #Julika acuma e la bucatarie si imi face cafeaua :)) Gresit: #Julika acuma e la bucatarie si imi face mie o cafea, in timp ce te amageste ca iti face tie. PS: Julika bei o cafia ?! Beau daca o faci tu ca eu stiu doar 3 in 1 sa fac sau ai uitat? :whistle:
@Alter Ego@ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 :violent: in cel mai rau caz..mergem si topim serv lui boom va dati seama ca ar crapa de draci?