PureSoul Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 poimaine cred ca va fi on srv :( :violent: :violent: :violent: :violent:
-SomE- Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 #Neatza! #Juliko de tot nu ai somn, pune si tu de cafea la toti :>#
PureSoul Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A TRECUUUUUUUUUUUUUUUT OOOOOOOOOOOO SAPTAAAAAAAAAAAMMMMMMMAAAAAAAAAAAAANNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :banghead:
odysey_5 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Neatza, ce se aude Julika, e gata cafeaua? :) o saptamana frumoasa va doresc ^_^
Trish Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 sunt...Ginghis Han :D bai gogaie sa-ti moara la intercalare :))
-SomE- Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 #neatza #Julika acuma e la bucatarie face cafeau :)
Trish Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 #neatza #Julika acuma e la bucatarie face cafeau :) gresit : #Julika acuma e la bucatarie si imi face cafeaua :))
-SomE- Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 #neatza #Julika acuma e la bucatarie face cafeau :) gresit : #Julika acuma e la bucatarie si imi face cafeaua :)) Gresit: #Julika acuma e la bucatarie si imi face mie o cafea, in timp ce te amageste ca iti face tie. PS: Julika bei o cafia ?!
Guest zga1ba Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Spuneti-mi si mie unde sa fac si eu un post sa imi zica si mie cineva mailul daca se poate la un user de forum facut prin 2007 sau nu mai stiu cand ... stiu contu dar nu mai stiu pass sau mailul pe care e facut .
Daniumf Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Spuneti-mi si mie unde sa fac si eu un post sa imi zica si mie cineva mailul daca se poate la un user de forum facut prin 2007 sau nu mai stiu cand ... stiu contu dar nu mai stiu pass sau mailul pe care e facut . incearca sa dai pm unui moderator global
BaroSica Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 #neatza #Julika acuma e la bucatarie face cafeau :) gresit : #Julika acuma e la bucatarie si imi face cafeaua :)) Gresit: #Julika acuma e la bucatarie si imi face mie o cafea, in timp ce te amageste ca iti face tie. PS: Julika bei o cafia ?! La Roxy te dai ... la Julya te dai ... tu chiar vrei sa venim la tine sa iti spargem fata? :))
-SomE- Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 #Daca tot aveti de gand sa veniti ...luati si un meniu de la mc + o cafea espresso , ca vad ca pana o face julika dureaza :> #Afk vreo ora pana ajung la agentie...
Guest w1se Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 n'au astia de gand sa dea drumu la joaca ... :hair: