Guest Carotella Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 mda si eu speram sa ne distram dupa ce pierdem castelu sa il luam back :-j
Trish Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 dute tu jegoaso la topicul guildei tale kiss you }{ Make me ..boggi man =)) @Ti-am spus ce patetic esti azi? Nevermind ..te stii.. O seara placuta la unii.. la alti un praz in partea dorsala.. Am scapat de Alexey si trupa si a aparut pitzipoanca asta?.....mai multa distractie pe server:P nu-i problema , noua ne plac pitzipoancele :D
Parazitu' Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ba Kenvelo,mare flamand mai esti.Mai datii de mancare colegi.ca rage de foame pe mu dupa bocuri disperat redardat ce e. Imi cer scuze dar chiar nu m-am putut abtine.MAI IESI LA AER BA CA O SA DEA PADUCHII SI MOLIMA PESTE TINE.TE VEDEM PE LA PROTV LA STIRILE DE SEARA.
Guest Carotella Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Update Orice persoana straina neinvitata in topicul unei guilde cu motiv de cearta, va primi suspend, indiferent de felul cum discuta. Nu ne intereseaza cu ce motiv ati venit sa postati; atata timp cat o faceti fara a starni cearta, totul e in regula. Vedeti-va de topicurile voastre, si cand spun asta nici in topicurile voastre sa nu (mai) faceti acuze la adresa altor useri dusmani de-ai vostri. pedaleaza
SoGooD Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 nu mai plange te rog frumos :-< fomistule <_< io nicodata:-s
AnaMaria Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 dute tu jegoaso la topicul guildei tale kiss you }{ Make me ..boggi man =)) @Ti-am spus ce patetic esti azi? Nevermind ..te stii.. O seara placuta la unii.. la alti un praz in partea dorsala.. Am scapat de Alexey si trupa si a aparut pitzipoanca asta?.....mai multa distractie pe server:P Stai linistit ..adica stati linistiti ..ca nu mai am timp de Mu... O zi buna.. si pitipoanca sa ii zici la cine vrea "muschiu tau" ..nu mie.. ca n-am stat la aceas masa ;) ;) :-j @Anyway unii m-ati scarbit .. O zi buna.
Prutus Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 eu azi plec,deci....o sa dau mai rar pe aici :nanana:
SoGooD Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 drum bunnnnn !!! :D:D:D:D o sa ne fie dor de tine ^_^