AnaMaria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 I was borned here in Romania ... I`m half romanian and half hungarian ... so I`ll live were I want! Nobody can tell me where should I go or live ... PS: Cui nu-i convine ... poate sa plimbe ursul ... PS2: Si cei care sustineti rasismul ... sa va fie rusine ... iar legat de mine ca nu suport Romania? E problema mea ... stau intr-o zona in care ne chinuim sa promovam turismul ... ca sa vina sud-est-ul sa ne spuna ca nu avem voie! M-am saturat de tara asta ... trebuie sa merg in Slovenia sa fac RAFTING cand eu am aici rauri si tot ... ca ROMANIA NU MA LASA!!! Care stie ce-nseamna un sport, intelege ... care nu ... sa lase PC-ul deoparte ... Szia.. Dar las-o mai usor cu "rivalitatea" asta..dintre popoare.. Lumea a evoluat.. Nu e padure fara uscaturi. O zi buna si scuzati-ma ca m-am bagat in topicul guildei voastre. @Fara injuraturi,sper ..dar daca ma injurati ..asta e .. :P:)
dev Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 @anohoolic ... nu te uita la mine ... ca nu eu am calcat pe 'acceleratie' ... in fine, o trecut :P ...
AnaMaria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 @anohoolic ... nu te uita la mine ... ca nu eu am calcat pe 'acceleratie' ... in fine, o trecut :P ... Nu era frumos nici de o parte nici de alta :) @Am fost in Ungaria ..stiu ce fel de oameni sunt.. Aia iti dau haina de pe ei..dar daca i-ai tras in piept.. nu mai ai ce discuta cu ei. @Oricum Ardealul nu il dam!! :)) O zi buna la voi! ;;)
Guest caLm Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 @anohoolic ... nu te uita la mine ... ca nu eu am calcat pe 'acceleratie' ... in fine, o trecut :P ... Nu era frumos nici de o parte nici de alta :) @Am fost in Ungaria ..stiu ce fel de oameni sunt.. Aia iti dau haina de pe ei..dar daca i-ai tras in piept.. nu mai ai ce discuta cu ei. @Oricum Ardealul nu il dam!! :)) O zi buna la voi! ;;) dute tu si mai manca o halca de slana.
AnaMaria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ne bagam la o halca de slana? Aduc io ceapa verde :D ! Ne bagam ,Sa moara de ciuda caLm .. :)) Aduc eu sorici :)) nu mai posta aici Mai taci ..:D
Guest caLm Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 hai dute si nu mai posta ca dupaia te intrebi de ce-ti umplu frigideru grasana mica ce esti :tiphat:
AnaMaria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 hai dute si nu mai posta ca dupaia te intrebi de ce-ti umplu frigideru grasana mica ce esti :tiphat: Crezi ca ma intereseaza ce faci tu? Grasana mica cica.. sa-mi mananci "grasana" ca pe slana..pacat ca nu e grasana. =))
Guest caLm Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 dute tu jegoaso la topicul guildei tale kiss you }{
AnaMaria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 dute tu jegoaso la topicul guildei tale kiss you }{ Make me ..boggi man =)) @Ti-am spus ce patetic esti azi? Nevermind ..te stii.. O seara placuta la unii.. la alti un praz in partea dorsala..