Guest Kamikaze Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 De ce mama naibii ii zice metafora :blink:?ca sa ai tu motiv sa te scapi, de aia -_-ai vrut sa zici ceva si ai folosit cuvantul gresit, that's all
Sly Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Stiu, Sly :). Nici eu nu inteleg cum de a luat idiotenia aia din Norvegia. Mai erau vreo 3 melodii, dar in nici un caz Norvegia... foarte buna melodia Moldovei. Parca vad ca o sa bantuiasca litoralul toata vara si terasele de peste tot :).Dacă era după mine, eu aş fi ales Moldova în defavoarea nostră.Nu ştiu cât de savant sunt, dar îmi curge un sânge românesc prin vene...că devin antisemit, metamorfoză pur naţionalistă pot să spun.
L3x@ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 1. Forma uzuala.2. METAFORĂ s.f. Figură de stil care constă în a atribui unui cuvânt un înţeles nou pe baza unei comparaţii subînţelese. [Cf. lat., gr. metaphora, it. metafora, fr. m?taphore]. 3. Punct.Dacă era după mine, eu aş fi ales Moldova în defavoarea nostră.Nu ştiu cât de savant sunt, dar îmi curge un sânge românesc prin vene...că devin antisemit, metamorfoză pur naţionalistă pot să spun. Sly, nu e vorba ca devii antisemit ci melodia chiar a fost mai buna. Daca majoritatea stiu doar Green Day si Tokyo Hotel, asta e alta parte...
Guest Kamikaze Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ^whateva' you want babe :*Dacă era după mine, eu aş fi ales Moldova în defavoarea nostră.Nu ştiu cât de savant sunt, dar îmi curge un sânge românesc prin vene...că devin antisemit, metamorfoză pur naţionalistă pot să spun.lasa ca se putea si mai rau, doar uita-te la finlanda...cel putin pentru mine melodia lor a fost doar una ieftina de ascultat o saptamana prin clubimportant e ca am ajuns pana unde am ajuns si am starnit simpatie cu melodia noastra in randurile strainilor -_-
L3x@ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Eu nu inteleg cum 3 zone care sunt influentate de genuri diferite de muzica pot vota la fel... lucrul asta nu-l inteleg. Melodia in nici un caz nu a fost stralucita astfel incat sa atraga admiratia tuturor. Dar, deh... Eurovisionul tinde sa devina un concurs comercial, bazat pe ce e "la moda" si nu apreciaza creatia muzicala pe structuri, asa cum ar trebui.
Sly Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ^whateva' you want babe :*lasa ca se putea si mai rau, doar uita-te la finlanda...cel putin pentru mine melodia lor a fost doar una ieftina de ascultat o saptamana prin clubimportant e ca am ajuns pana unde am ajuns si am starnit simpatie cu melodia noastra in randurile strainilor -_-Noi românii nu suntem naturali, am pierdut de mult această calitate sublimă.Păi moldovenii după un secol de captivitate ex-sovietică, sunt mai români decât noi.
L3x@ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Nu stiu de ce dar cu melodia asta cred ca Romania ar fi avut sanse infinit mai mari. E de sezon, voce calda... Andra - Aripi de iubire.
Guest Kamikaze Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Eu nu inteleg cum 3 zone care sunt influentate de genuri diferite de muzica pot vota la fel... lucrul asta nu-l inteleg. Melodia in nici un caz nu a fost stralucita astfel incat sa atraga admiratia tuturor. Dar, deh... Eurovisionul tinde sa devina un concurs comercial, bazat pe ce e "la moda" si nu apreciaza creatia muzicala pe structuri, asa cum ar trebui.eu am vazut ca fiecare tara si-a creat o melodie specifica zonei. proasta miscare pentru un concurs la nivel de continent. norvegia a facut exact inversul, a facut o melodie care sa placa majoritatii si a primit voturi cu teancul...prosteasca asa cum o fiNoi românii nu suntem naturali, am pierdut de mult această calitate sublimă.Păi moldovenii după un secol de captivitate ex-sovietică, sunt mai români decât noi.pai na, noi visam la engleza si la euro. moldovenii avand parte doar de rusi si comunism, tin cu dintii de valori si traditii. la noi americanizarea e in floare -_-
L3x@ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Asta sau ceva de genul cu o coregrafie facuta ca la carte, ar fi strans mai multe voturi decat turcoaica. Am observat ca unii voteaza melodia dupa cum suna pe cd. Prestatia turcoaicei a fost ceva de genul Andre.Haha, ia uite-l Sly pe asta :)): http://www.trilulilu.ro/DMG60/dcaa2efb388feb .
Guest Kamikaze Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Prestatia turcoaicei a fost ceva de genul Andre.si asta nu inseamna neaparat de proasta calitate, ca doar de asta suntem tari diferite. poate prestatia turcoaicei a fost foarte apreciata la ea in tara. calitatea e relativa aicide asta zic ca trebuie gasita o combinatie. mai putine influente specifice zonei in care ne aflam si mai multe elemente neutre -_-
Sly Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Haha, ia uite-l Sly pe asta :)): http://www.trilulilu.ro/DMG60/dcaa2efb388feb .Dacă Petre Ţuţea care a facut ani grei de puscărie sub regimul comunist, spune: "Păi Ceauşescu era un binefăcător pe langa Ionică ăsta..".Ce mai vrei?Comunismul/regimul lui Ceauşescu nu era unul totalitar, a făcut şi greşeli, dar a facut şi mult bine.Eu am prins ceva din comunism şi sincer să fiu mai mare strategie economică şi culturală în spaţiul naţional nu a mai fost în toată istoria.Şi acum îmi tremură chiloţii in faţa drapelului, pe când alţii scuipă nepăsator sau îşi fac ciubotele cu dânsul şi asta se datorează regimului lui Ceauşescu.Dacă aş fi pus în postura să aleg caţiva oameni din istoria de la 1800 până în prezent, aş alege doar şapte:Avram Iancu, Kogălniceanu, Cuza, Eminescu, Iorga, Zelea şi Ceauşescu.
L3x@ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Si cand zic ca Romania putea sa ajunga o a 2-a Elvetie... altii cred ca aberez :).
Sly Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Si cand zic ca Romania putea sa ajunga o a 2-a Elvetie... altii cred ca aberez :).Puţin spus.Teritoriile româneşti ar fi trebuit să se întindă de la Tisa până la Nipru (nu Nistru).Uitasem să-l menţionez pe Antonescu în ăia şapte, care de fapt erau opt, precum "Cei trei muşchetari", care de fapt erau patru. :)
kenZzi Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Sa-mi incerc norocul :) am 298 lvl :) si as vrea / dori / interesa :D sa intru in guildul vostru :D , nu intru ca sa cresc , nu intru ca sa cersesc , vreau sa imi fac si eu tovarashi / tovarasite :D , m-am plictisit sa stau in guilde de 7 membri si in 3 zile sa se desfiinteze .. caut ceva serios :) si la voi am gasit acest lucru :) acuma doar daca as fii acceptat :)Despre me : 17 ani , Valenii de Munte, Prahova :)
kenZzi Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 aa si stii cumva care e programul lui? adica daca e activ pe forum sau ? :) cum as putea lua legatura cu elbrb ma duc si eu sa pap k mi-e foameee :X
Alexandru Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 m-am uitat si eu acum pe youtube la cateva tari de la eurovision, mel finlandei mi se pare aiurea rau 8-| la turcia sunt bune gaoazele ^_^