Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Tu nu stii de gluma si nu inteleg ce dracu` aperi atata tzara asta care in fiecare zi ii mai in rahat! Fii mai relaxat ... ca nu te impusca nimeni daca scapi o gluma doua ...

Asta-i Romania noastra:

http://imageshack.us/photo/my-images/195/lamultianiromania.png/

Posted

Postasul era in ultima zi de serviciu, dupa 35 de ani de adus posta in acelasi cartier, infruntand frig, caldura torida, etc. Cand a ajuns la prima casa, a fost intampinat de intreaga familie care l-au felicitat si i-au daruit un plic mare. La a doua casa i s-a facut cadou o cutie mare de trabucuri. La a treia casa a primit tot felul de accesorii de pescuit. La a patra casa i-a deschis o femeie superba imbracata doar intr-un neglije. L-a luat de mana, l-a dus in dormitor, unde i-a oferit cea mai tare partida de sex. Dupa aia s-au dus in bucatarie unde ea ii pregatise un mic dejun imens: oua, cartofi, sunca, cascaval si un pahar de suc de portocale stoarse.

Dupa ce a fost complet satisfacut, ea i-a turnat o ceasca de cafea aburind. In acest timp el a observat o bancnota de un dolar pe masa

A fost totul prea frumos ca sa descriu in cuvinte, spuse el, dar pentru ce-i dolarul?

Pai, spuse ea, ieri i-am spus sotului ca azi te pensionezi si ca ar trebui sa facem ceva frumos pentru tine. L-am intrebat ce sa-ti dam. El a zis: "Fwck him, da-i un dolar." Micul dejun a fost ideea mea, spuse doamna.

Guest Carotella
Posted

dev go back 2 hungary pls

Posted

I was borned here in Romania ... I`m half romanian and half hungarian ... so I`ll live were I want! Nobody can tell me where should I go or live ...

PS: Cui nu-i convine ... poate sa plimbe ursul ...

PS2: Si cei care sustineti rasismul ... sa va fie rusine ... iar legat de mine ca nu suport Romania? E problema mea ... stau intr-o zona in care ne chinuim sa promovam turismul ... ca sa vina sud-est-ul sa ne spuna ca nu avem voie! M-am saturat de tara asta ... trebuie sa merg in Slovenia sa fac RAFTING cand eu am aici rauri si tot ... ca ROMANIA NU MA LASA!!! Care stie ce-nseamna un sport, intelege ... care nu ... sa lase PC-ul deoparte ...

Posted

I was borned here in Romania ... I`m half romanian and half hungarian ... so I`ll live were I want! Nobody can tell me where should I go or live ...

PS2: Si cei care sustineti rasismul ... sa va fie rusine ... iar legat de mine ca nu suport Romania? E problema mea ... stau intr-o zona in care ne chinuim sa promovam turismul ... ca sa vina sud-est-ul sa ne spuna ca nu avem voie! M-am saturat de tara asta ... trebuie sa merg in Slovenia sa fac RAFTING cand eu am aici rauri si tot ... ca ROMANIA NU MA LASA!!! Care stie ce-nseamna un sport, intelege ... care nu ... sa lase PC-ul deoparte ...

ce vina are Avram Iancu si restul romanilor ca nu poti face rafting? eu in maramures fac destul de des :D doar e UDMR la putere :X

Posted

ce vina are Avram Iancu si restul romanilor ca nu poti face rafting? eu in maramures fac destul de des :D doar e UDMR la putere :X

Conducerea actuala a tarii si alti factori din ziua de azi ... printre care si coruptia si cretinismul ... si etc ...

Posted

nu stiu ce ati vb insa concluzia mea:

da-i in pula mea pe ungurii din Romania care stau aici si se cred unguri, dar isi cer drepturi, daca esti ungur MERGI IN UNGARIA + mai au tupeul sa nu stie limba romana.

Imi vine sa vomit cand merg prin centrul tarii si ii aud vorbind in maghiara.

Ms, pe mai tarziu. -_-

Posted

Neah ... de 6 ani in HH n-am avut probleme ... asa ca ... nici acuma nu scap :D ...

Mie sa-mi zica vreunul din cei vechi ca este intreg la minte :rofl2: ... ca in HH nu prea este asa ceva ... pana si Myst are partea lui 'grea' :rofl2: ...

Lancelot la fel ... stie de glume si ii om de 'comitet' ... ne intelegem de minune :D [ma refer la brigada veche]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...