Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

l-am incercat,faza e urmatoarea,eu caut un fisier .txt,mie programu asta...toate fisierele care le gaseste,mi le redenumeste cu recovery_files_001 002 etc,mi-a gasit in jur de 500 de mii de fisiere txt,iti dai seama ca as cauta acu in caru de fan,nu? :))

PS:My score http://www.imagebam.com/image/eec6e8134024657

Si ce vroiai sa-ti scrie: "THIS IS WHAT YOU SEARCH FOR!" ? :D

Guest Carotella
Posted

:bananadance2:

Posted

P?i tu ai gasit terenul liber s?-?i ba?i pula de români, dup? câte observ eu. C? s-au g?sit o turm? de bozgori care stau cu pula-n mân? s? înve?e ?i s? jigneasc? un popor vechi de 6000 de ani. Am întâlnit ?i unguri ferici?i, dar Dev, tu e?ti un bozgor trist, trist ?i-e sufletul, trist ?i degeaba tr?ie?ti, la fel ca to?i cretinii care te sus?in în ac?iunile tale ?ovine. Cât ?i-a dat copia fidela a lui Lenin s? faci propagand? ?ovin? pe aici.

Posted

Vi-am zis ca e demn de Becali ... :rofl2:

Ah da ... si de Vadim Tudor ...

Bozgor ... auzi la el ... moldoveanu` :D

Guest Japonez
Posted

Cei Dorele ai fost la mare?:))

Deci cei care doresc sa va propovaduie parintele Paholainen pentru ca vine sfarsitu lumii veniti la Fatul din biserica va las contu meu aici pentru donati=)).Cei care vor sa se pocaiasca vine paho special la casele voastre si va canta asta ----------->>>>>/www.youtube.com/watch?v=gtN8gmNO3No

EVANGHELIAAAAA ARE PUTEREE=))

AMIN PARINTE

PS -SAMBATA SE FACE SEX IN GRUP CU LUMINA STINSA=)) SI O SA VINA SFARSITU LUMI VINE NAVETA MAMA SA NE IA CINE VREA SA FIE ABSTINENT SI SA SE CASTREZE MA SUNATI 089898989

NR DE CONT BTR 2512516969121854 ASTEPT DONATILE VOASTRE:))

ASA SI MI-AM MAI AMINTIT CEVA PARINTELE Paho are o oferta Scoate Dracii din iteme jwl LOVITE DE BUG- DIAVOLU CEL MIC:)) SUMA MODICA TOT DEPUSA IN CONTUL DE MAI SUS FACE SLUJBE BUNE AMIN PARINTE PACE TIE CITITORULE....

Posted

Mi s-a demonstrat a 1000-a oar? c? oamenii din HH n-au peroanalitate ?i c? un bozgor ?tie s? v? jigneasc? oricând, f?r? s?-i pese cuiva. Din momentul ?sta jur c? nu mai am de a face cu acest guild, cu acest topic, cu ace?ti oameni la?i, care râd la glumele ?ovine ale lui Dev; eu nu pot lua parte la aceste ofense antiromâne?ti, a?a c? m? retrag în "c?c?tul meu românesc".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...