Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

hi :)

Lexa avertisment in urma conflictului cu Batosai din seara asta :)

Incearca sa eviti chestiile astea..nu e prima oara cand te certi asa cu cineva.

Despre Batosai se stie deja ce si cum..nu mai comenetz aici..

Probabil maine se afiseaza regulamentul intern pe prima pagina a topicului..ca altfel vad ca nu se poate

Posted

hi :)

Lexa avertisment in urma conflictului cu Batosai din seara asta :)

Incearca sa eviti chestiile astea..nu e prima oara cand te certi asa cu cineva.

Despre Batosai se stie deja ce si cum..nu mai comenetz aici..

Probabil maine se afiseaza regulamentul intern pe prima pagina a topicului..ca altfel vad ca nu se poate

Greseala recunoscuta. Daca nu sunt intaratata, stau in banca mea. Stii ca nu tac daca ma calca unul pe coada :). Tind sa cred ca unii o fac dinadins. Ma rog, am gresit, trebuia sa procedez intr-un mod mai "diplomat".

Posted

Lexa de

ce zici? :roflag: Dă ceaţă la tot ce s-a cântat în tot Eurovisionul.

Stiu, Sly :). Nici eu nu inteleg cum de a luat idiotenia aia din Norvegia. Mai erau vreo 3 melodii, dar in nici un caz Norvegia... foarte buna melodia Moldovei. Parca vad ca o sa bantuiasca litoralul toata vara si terasele de peste tot :).

Posted

bîntui (-uiesc, it), vb. ? 1. A deranja, a supăra, a ofensa. ? 2. A călca în picioare. ? 3. A face stricăciuni. Mag. b?ntani ?a deranja” (Cihac, II, 478; DAR; G?ldi, Dict., 84). Cuvîntul există şi în sl. (bg. bantuvam, sb., cr., slov. bantovati,rut. bantowati: cf. Berneker 42), dar pare a proveni din mag. Miklosich, Wander., 12, crede că rut. provine din rom. ? Der. bînşag, s.n. (bălărie, hăţiş, mărăcini); bîntuială, s.f. (supărare; stricăciune); bîntuitor, adj. (devastator).

Ambele forme sunt acceptate. Una e mai mult sau mai putin uzuala (pe baza unor astfel de criterii se fac conjugarile).

Conjuga-l !

Guest Kamikaze
Posted

ma rog...daca te referi ca o sa produca pabuge litoralului, da -_-

daca spui " ghost like ", e bantuie

si mie zau ca mi se pare a doua varianta mai potrivita in context

Posted

ma rog...daca te referi ca o sa produca pabuge litoralului, da -_-

daca spui " ghost like ", e bantuie

si mie zau ca mi se pare a doua varianta mai potrivita in context

Se numeste metafora. Metafora nu se ia mot-a-mot ci e o comparatie subinteleasa contextual.

Te pomenesti ca atunci cand spui "Am baut ca porcul." dai din coada si faci din rat ca toate cele?

Guest Kamikaze
Posted

Se numeste metafora. Metafora nu se ia mot-a-mot ci e o comparatie subinteleasa contextual.

Te pomenesti ca atunci cand spui "Am baut ca porcul." dai din coada si faci din rat ca toate cele?

de unde ai scos-o cu metafora? nu e vorba de metafore aici. ma rog, tu stii mai bine...

n-avem decat sa asteptam pana melodia o sa deranjeze / supere / ofenseze / calce in picioare / strice litoralul *metaforic*...desi nu vad cum ar putea -_-

hint: e bantuie. accepta odata, shit happens, oricine greseste

Guest Kamikaze
Posted

Accepta formele uzuale.

doar daca recunosti ca ai vrut sa zici "melodia o sa impanzeasca litoralul" -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...