Elyan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 th armura care ai cumpar :beer:Manusi cu lk+reflect am B)
fade Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 imi pare rau, dar asta nu e guild. am facut o mare greseala in a culege fara sa aleg.in HH niciodata nu s-au vandut iteme. in HH niciodata nu s-a facut party cu caractere din alte guilde sau mai mici in level, doar ca sa creasca experienta. in HH N I C I O D A T A nu s-au vorbit oamenii pe la spate. acum se intampla toate. si altele.am tras tare la inceput pentru ca am vrut sa fac guildul si am crezut ca sunt in stare sa readuc spiritul HH pe jocul mu. n-am fost. daca se crede cineva, sa refaca guildul. multa bafta ii urez.daca vrea cineva nume, intamplari, motive..pot sa i le dau cu cea mai mare usurinta.
obezul Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 imi pare rau, dar asta nu e guild. am facut o mare greseala in a culege fara sa aleg.in HH niciodata nu s-au vandut iteme. in HH niciodata nu s-a facut party cu caractere din alte guilde sau mai mici in level, doar ca sa creasca experienta. in HH N I C I O D A T A nu s-au vorbit oamenii pe la spate. acum se intampla toate. si altele.am tras tare la inceput pentru ca am vrut sa fac guildul si am crezut ca sunt in stare sa readuc spiritul HH pe jocul mu. n-am fost. daca se crede cineva, sa refaca guildul. multa bafta ii urez.daca vrea cineva nume, intamplari, motive..pot sa i le dau cu cea mai mare usurinta.vrajeala ati intrat toti in honey..las-o moarta
Master_X Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 bogz cred ca pt fiecare este si o explicatie...n-ar trebui sa recurgi la fapte chiar asa.
obezul Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 bogz cred ca pt fiecare este si o explicatie...n-ar trebui sa recurgi la fapte chiar asa.iti era ca nu mai apuci castel ma? acu esti sigur ca apuci langa ei...bft urat urat :comp1:
fade Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 am intrat in honey pentru ca era un singur loc liber. restul cei care au MERITAT , au venit in addicted. am facut o lista cu oamenii ok, stai linistit tu si nu-mi mai purta mie de grija.si mi se rupe pu|a de castel . jucam ..ca sa ma simt bine, nu ca sa am castel. dar asa de curiozitate, tu cine esti?
Master_X Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 iti era ca nu mai apuci castel ma? acu esti sigur ca apuci langa ei...bft urat urat :comp1:ma doare undeva de castel ma dak vreau castel intru pe alt server unde am, am intrat aici si am jucat tocmai pentru spiritul si playerii cu care am jucat acum 4 ani, asta e acuma..
fade Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 playerii aia nu mai sunt. motivele pentru care am rupt guildul, grasane, sunt mai sus. citeste-le, nu mai citi printre randuri.
uLise Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dap nasol , ma simt tradat m-ai lovt unde ma doare :) nush care e vrajeala , cine ce , dar what the hell , HHunterZ doar pe forum , good , care mai joaca ne vedem in joc. btw: eu intru in guild la cel care m-o invatat mu :> spor cu honey si compania , nu mai ies din guild ala.
Master_X Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 daca vrea cineva nume, intamplari, motive..pot sa i le dau cu cea mai mare usurinta.raspunde-mi si mie pe mess, daca poti
fade Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 nu sunt pe yahoo. am un proiect de facut si nici pe mu nu sunt. am lasat afk. mai trag cate o ocheada pe forum. si inca o chestie....azi cand omoram oameni in tarkan , stiti foarte bine ca dadeam pk la absolut toata lumea. gunit nu s-a suparat, psycho a luat gluma cel mai bine....cei din alianta au inceput sa se oftice. nu-mi place. nu pot sa suport ceva de genul asta. v-am zis, no hard feelings. daca are cineva chef sa ma vaneze, n-are decat.
Master_X Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 nu, sincer bogz, dar cand stii ca ai responsabilitatea unui guild nu dai disband asa dinadins si dupa dai niste motive ambiguu pe forum...macar dak faci fapta du-o pana la capat si spune si motivele clare.
fade Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 k. in HH niciodata nu s-au vandut iteme. in HH niciodata nu s-a facut party cu caractere din alte guilde sau mai mici in level, doar ca sa creasca experienta. in HH N I C I O D A T A nu s-au vorbit oamenii pe la spate. acum se intampla toate. si altele.am tras tare la inceput pentru ca am vrut sa fac guildul si am crezut ca sunt in stare sa readuc spiritul HH pe jocul mu. n-am fost. daca se crede cineva, sa refaca guildul. multa bafta ii urez.
Master_X Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 motive clare bogz, nu ambiguu, ma refer la ce ai zis, adica fapte oameni mai ales etc