Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Carotella
Posted

nu mai posta aici anohoolic

Guest Carotella
Posted

Orice persoana straina neinvitata in topicul unei guilde cu motiv de cearta, va primi suspend, indiferent de felul cum discuta. Nu ne intereseaza cu ce motiv ati venit sa postati; atata timp cat o faceti fara a starni cearta, totul e in regula. Vedeti-va de topicurile voastre, si cand spun asta nici in topicurile voastre sa nu (mai) faceti acuze la adresa altor useri dusmani de-ai vostri.

+

In acest topic poate posta oricine daca da dovada de bun simt si respect fata de guilda.

Posturile fara rost, puse doar pt flame vor fi sanctionate cu war up sau supned..dupa caz.

nu mai ai treaba cu guilda nu mai postezi. Ca vrei sau ca nu vrei. Pa

Guest Carotella
Posted

:bananadance2:

Posted

daca ai sti de cand am fost avertizat ca esti...cine esti :))

Da,Ti-a spus mama omida. =)) .. im out .. Bye bye.

nu,mi-a zis lucian,ala de ii dadeai poze de pe bravo,si te dadeai drept tu,de parca cineva te credea :rofl2:,tu aia,care te juri pe copil ca pe sacu de cartofi

Posted

daca ai sti de cand am fost avertizat ca esti...cine esti :))

Da,Ti-a spus mama omida. =)) .. im out .. Bye bye.

nu,mi-a zis lucian,ala de ii dadeai poze de pe bravo,si te dadeai drept tu,de parca cineva te credea :rofl2:,tu aia,care te juri pe copil ca pe sacu de cartofi

Ciuda e mare.. La revedere unora ..Nu mai ma provocati .. uh.. Ai dreptate Carotella.. n-am ce mai posta aici .. cat despre tine prostus tot prostus ramai. Bbye HH .. a fost amuzanta sederea mea in ally. :dance:

e cu fara minte

I`auzi prostus .. hai sa ne dam in cultura generala sa vedem cat si cum gandim sau cata minte avem ..tu esti bun numa la lol ..si la manuela sa nu ti-o zic pe romaneste .. Virginule ^_^

Posted

Hai putza-n mushetzel sa ti-o trag cu Caitlyn la rozeta :rofl2:

Caitlyn_OriginalSkin.jpg

tu invata gameplay-u jocului,lasa schimbu de caractere :)),nu te mai bate cu tureta cand ea da in tine :rofl2:

Posted

Caitlyn_OriginalSkin.jpg

tu invata gameplay-u jocului,lasa schimbu de caractere :)),nu te mai bate cu tureta cand ea da in tine :rofl2:

L-am facut zeu pe Sly ... doua partide una dupa alta :P

Am si murit de 2 sau 3 ori in doua partide si am avut mai multe assist-uri ca toata echipa :rofl2:

Posted

Anohoolic, n-am nimic cu tine, dar te rog s? nu mai postezi o vreme în acest topic, asta pân? v? rezolva?i conflictele pe care le ave?i. Nu ?tiu cine are dreptate, nu m? intereseaz?, dar din respect pentru acest guild ?i pentru câ?iva oameni pe care tu ai spus c?-i respecti, te rog evit? orice discu?ie.

Aceia?i rug?minte am ?i la membrii HH, v? rog evita?i orice discu?ie pe tema conflictului dintre voi, ave?i Skype, Ventrilo, YM, pute?i s? o face?i acolo.

Posted

Caitlyn_OriginalSkin.jpg

L-am facut zeu pe Sly ... doua partide una dupa alta :P

Am si murit de 2 sau 3 ori in doua partide si am avut mai multe assist-uri ca toata echipa :rofl2:

las ca te vad eu maine,poate iar te bati cu creepu si adversaru te omoara :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...