Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

jenant http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410285&st=50&gopid=5767314&#entry5767314

PS Sly nu eram pe langa aparat cand m-ai cautat.Poate vorbim maine

Buna ziua, e jenant topicul..da. Dar limbaju specimenului respectiv nu e jena? Si cei din alianta stiu ce s-a intamplat de cate ori am fost provocat de specimenu respectiv..cat sa mai tac? Te legi de mine,dar ce dracu ai cu familia mea? Nu zic nici eu nu sunt usa de biserica..dar nu m-am legat de familia nimanui, I-am atras atentia la prutus cat eram in ally .. nimic ..nici o masura ..i-am atras atentia la gunit ..nimic nici o masura ,In cazul de fata ce trebuia a fac? Sa tac si sa rabd? Nu ..era mai jenant de puneam anumite discutii din alianta .Asa ca i-am postat limbaju si provocarea sa fie invatatura de minte ..si sa nu uite ca am fost colegi de guilda ..si cu cateva ore inainte de a ma face "taranca" "curva" "proasta" "idioata" ..am fost buna ca i-am tinut penultimu spot k6.. Sa ne fie rusine.. Injura-ma pe mine ,dar nu te lega de familia mea ca trec cu tancu peste tine si dau si inainte si inapoi sa fiu sigura ca am scapat lumea de un retard.

Astea fiind spuse sa se stie ca n-am nimic cu "HH-ul in sine" ..am cu unii bufoni. Care si acum nu inceteaza sa ma provoace pe global..

Asa ca Lancelot nu vorbi fara sa sti ce se intampla in joc. Tu vezi doar aici pe forum .

Respect unii membri HH .. la atii..roata, roata se invarte.

Post facut de anohoolic. Ciao si spor la lvl.

cand mi`ai atras atentia ma ?

Pe guilda "ma" ..am discuta pe guild ..ti-am spus ce face DracSM "Ma" ..si n-ai luat nici o masura "Ma". Sau ai uitat "ma" ?

Eu nu mai postez aici...lasati-ma-n pace...

Posted

jenant http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410285&st=50&gopid=5767314&#entry5767314

PS Sly nu eram pe langa aparat cand m-ai cautat.Poate vorbim maine

Buna ziua, e jenant topicul..da. Dar limbaju specimenului respectiv nu e jena? Si cei din alianta stiu ce s-a intamplat de cate ori am fost provocat de specimenu respectiv..cat sa mai tac? Te legi de mine,dar ce dracu ai cu familia mea? Nu zic nici eu nu sunt usa de biserica..dar nu m-am legat de familia nimanui, I-am atras atentia la prutus cat eram in ally .. nimic ..nici o masura ..i-am atras atentia la gunit ..nimic nici o masura ,In cazul de fata ce trebuia a fac? Sa tac si sa rabd? Nu ..era mai jenant de puneam anumite discutii din alianta .Asa ca i-am postat limbaju si provocarea sa fie invatatura de minte ..si sa nu uite ca am fost colegi de guilda ..si cu cateva ore inainte de a ma face "taranca" "curva" "proasta" "idioata" ..am fost buna ca i-am tinut penultimu spot k6.. Sa ne fie rusine.. Injura-ma pe mine ,dar nu te lega de familia mea ca trec cu tancu peste tine si dau si inainte si inapoi sa fiu sigura ca am scapat lumea de un retard.

Astea fiind spuse sa se stie ca n-am nimic cu "HH-ul in sine" ..am cu unii bufoni. Care si acum nu inceteaza sa ma provoace pe global..

Asa ca Lancelot nu vorbi fara sa sti ce se intampla in joc. Tu vezi doar aici pe forum .

Respect unii membri HH .. la atii..roata, roata se invarte.

Post facut de anohoolic. Ciao si spor la lvl.

cand mi`ai atras atentia ma ?

Pe guilda "ma" ..am discuta pe guild ..ti-am spus ce face DracSM "Ma" ..si n-ai luat nici o masura "Ma". Sau ai uitat "ma" ?

Eu nu mai postez aici...lasati-ma-n pace...

pai nu mai posta,cine dracu te forteaza sa postezi aici?chiar te rugam sa nu mai postezi aici...taja

Guest Julyana
Posted

Nu te-a rugat nimeni sa potezi aici "ma" =))

Posted

Azi ma plimbam cu A8 S-Line daca eram eu aia :rofl2: ... si stateam pe insula privata ... :rofl2:

materialistule =))

Ma ... sa nu zic ca noi muncim vreo 10, 5 luni si o femeie isi pune curul la utilizare ... si intr-o saptamana face cat 10 in 5 luni :rofl2:

adevarat :D si eu as face la fel ;)

gata si cu fac pe ziua de azi :D

Posted

Sa va vad eu dupa RR DB ... acuma cu multe rr-uri toti sariti!!! Of ... la fiecare database incarcat ii plin de "EROI" in fiecare guilda/alianta ...

In fine, nu ma bag ...

Posted

Sa va vad eu dupa RR DB ... acuma cu multe rr-uri toti sariti!!! Of ... la fiecare database incarcat ii plin de "EROI" in fiecare guilda/alianta ...

In fine, nu ma bag ...

"eroi" sunt si de aia cu putine rr,stai calm :))

Posted

Nu te-a rugat nimeni sa potezi aici "ma" =))

Vezi cum vorbesti ... + ca esti cam analfabeta.

Miss me?

Si acu cauta-ma pe google. ;) :tiphat:

Sper ca nu ca si el ...

jIZmj.gif

PS: Da eu si non-rr fac gargara in joc =))

TARE!! =))

Posted

Cel mai penibil gol ... incasat vreodata de un "macho" al celor doua bari laterale ...

Se bate inca cu pumnu in piept =)) Good god..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...