dev Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Yeah yeah ... bitte danke danke :P ... Mai placinta ... nu te duce la facultate ... mai bine stai acasa ... banii vin ... trece azi, vine maine ... ce naiba-ti pierzi vremea la facultate? :D
Eddy Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 piei satana nu ma mai ispititi :D ca n`am fost tot semestru macar acuma pe ultima suta de metrii sa ma duc =)) =)) asa asa anohoolic fii rea=)) NOT
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Are dreptate don` Dev. -_- n-are <_< Dac? n-are el, atunci cine?
Guest Julyana Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 jenant http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410285&st=50&gopid=5767314&#entry5767314 PS Sly nu eram pe langa aparat cand m-ai cautat.Poate vorbim maine Buna ziua, e jenant topicul..da. Dar limbaju specimenului respectiv nu e jena? Si cei din alianta stiu ce s-a intamplat de cate ori am fost provocat de specimenu respectiv..cat sa mai tac? Te legi de mine,dar ce dracu ai cu familia mea? Nu zic nici eu nu sunt usa de biserica..dar nu m-am legat de familia nimanui, I-am atras atentia la prutus cat eram in ally .. nimic ..nici o masura ..i-am atras atentia la gunit ..nimic nici o masura ,In cazul de fata ce trebuia a fac? Sa tac si sa rabd? Nu ..era mai jenant de puneam anumite discutii din alianta .Asa ca i-am postat limbaju si provocarea sa fie invatatura de minte ..si sa nu uite ca am fost colegi de guilda ..si cu cateva ore inainte de a ma face "taranca" "curva" "proasta" "idioata" ..am fost buna ca i-am tinut penultimu spot k6.. Sa ne fie rusine.. Injura-ma pe mine ,dar nu te lega de familia mea ca trec cu tancu peste tine si dau si inainte si inapoi sa fiu sigura ca am scapat lumea de un retard. Astea fiind spuse sa se stie ca n-am nimic cu "HH-ul in sine" ..am cu unii bufoni. Care si acum nu inceteaza sa ma provoace pe global.. Asa ca Lancelot nu vorbi fara sa sti ce se intampla in joc. Tu vezi doar aici pe forum . Respect unii membri HH .. la atii..roata, roata se invarte. Post facut de anohoolic. Ciao si spor la lvl. Bine pa :whistle:
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Termina?i ?i voi, c? nu câ?tiga?i nici o laie din toat? afacerea asta.
Eddy Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 eu o vreau pe curoasa din avataru lui dev sa o castig :D
Prutus Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Termina?i ?i voi, c? nu câ?tiga?i nici o laie din toat? afacerea asta. wa,da si tu pe mess,sa mi zici de L2
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 eu o vreau pe curoasa din avataru lui dev sa o castig :D Aia e chiar dev, crede-m?. Prutus, stai c? sunt pe LoL.
Eddy Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 eu o vreau pe curoasa din avataru lui dev sa o castig :D Aia e chiar dev, crede-m?. ar vrea el =))
Prutus Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 eu ma pun la somn,pana termini tu LoL-u....ma ia dracu
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 eu ma pun la somn,pana termini tu LoL-u....ma ia dracu E?ti culmea, da` ?i-am zis s? a?tep?i o clip?, ca dac? joc cu Dev, luam b?taie repede.
dev Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 eu o vreau pe curoasa din avataru lui dev sa o castig :D Aia e chiar dev, crede-m?. ar vrea el =)) Azi ma plimbam cu A8 S-Line daca eram eu aia :rofl2: ... si stateam pe insula privata ... :rofl2:
Eddy Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Azi ma plimbam cu A8 S-Line daca eram eu aia :rofl2: ... si stateam pe insula privata ... :rofl2: materialistule =))
Guest Carotella Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 jenant http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410285&st=50&gopid=5767314&#entry5767314 PS Sly nu eram pe langa aparat cand m-ai cautat.Poate vorbim maine Buna ziua, e jenant topicul..da. Dar limbaju specimenului respectiv nu e jena? Si cei din alianta stiu ce s-a intamplat de cate ori am fost provocat de specimenu respectiv..cat sa mai tac? Te legi de mine,dar ce dracu ai cu familia mea? Nu zic nici eu nu sunt usa de biserica..dar nu m-am legat de familia nimanui, I-am atras atentia la prutus cat eram in ally .. nimic ..nici o masura ..i-am atras atentia la gunit ..nimic nici o masura ,In cazul de fata ce trebuia a fac? Sa tac si sa rabd? Nu ..era mai jenant de puneam anumite discutii din alianta .Asa ca i-am postat limbaju si provocarea sa fie invatatura de minte ..si sa nu uite ca am fost colegi de guilda ..si cu cateva ore inainte de a ma face "taranca" "curva" "proasta" "idioata" ..am fost buna ca i-am tinut penultimu spot k6.. Sa ne fie rusine.. Injura-ma pe mine ,dar nu te lega de familia mea ca trec cu tancu peste tine si dau si inainte si inapoi sa fiu sigura ca am scapat lumea de un retard. Astea fiind spuse sa se stie ca n-am nimic cu "HH-ul in sine" ..am cu unii bufoni. Care si acum nu inceteaza sa ma provoace pe global.. Asa ca Lancelot nu vorbi fara sa sti ce se intampla in joc. Tu vezi doar aici pe forum . Respect unii membri HH .. la atii..roata, roata se invarte. Post facut de anohoolic. Ciao si spor la lvl. cand mi`ai atras atentia ma ?
Guest Carotella Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 nu`s toti .. dar merg doar 10 poze puse pt .gif :))
dev Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Azi ma plimbam cu A8 S-Line daca eram eu aia :rofl2: ... si stateam pe insula privata ... :rofl2: materialistule =)) Ma ... sa nu zic ca noi muncim vreo 10, 5 luni si o femeie isi pune curul la utilizare ... si intr-o saptamana face cat 10 in 5 luni :rofl2:
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Azi ma plimbam cu A8 S-Line daca eram eu aia :rofl2: ... si stateam pe insula privata ... :rofl2: materialistule =)) Ma ... sa nu zic ca noi muncim vreo 10, 5 luni si o femeie isi pune curul la utilizare ... si intr-o saptamana face cat 10 in 5 luni :rofl2: E acela?i efort, aceea?i uzur?.