Eddy Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ce-i aici ma? mi-e lene sa citesc ce tot scrieti :)) Rasi?tii ??tia nu m? halesc. M? simt discriminat. :)) hmm nu`i corect :D hai ca ma alatur cauzei tale :D zi pt ce luptam :))) ps : hai clujeniiii http://www.esl.eu/ro/dota/forum#/ro/news/158965/Distractia-continua-la-Media-Galaxy-in-Cluj-/ nici premiile astea nu va atrag?:D
Sly Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ce-i aici ma? mi-e lene sa citesc ce tot scrieti :)) Rasi?tii ??tia nu m? halesc. M? simt discriminat. :)) hmm nu`i corect :D hai ca ma alatur cauzei tale :D zi pt ce luptam :))) ps : hai clujeniiii http://www.esl.eu/ro/dota/forum#/ro/news/158965/Distractia-continua-la-Media-Galaxy-in-Cluj-/ nici premiile astea nu va atrag?:D Eu nu lupt pentru nimic. B?je?ii sunt negri pe limba, nu ?tiu ce au cu mine, cic?-a? fi rasist. Eu lui GUNIT nu-i aud glasu` decât atunci când se presupune ca a? fi rasist, în rest e un copil tare dragu?, durduliu ?i cuminte. :))
Tsu125 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 am inteles si eu de ce toata lumea omoara polonezii in diverse jocuri Am dat de 1... ghinion sa pic si in 2 jocuri cu el... CRETIN. Nb -_-
cyborg_home Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Tu zi-mi cine-i Simion Mehedin?i, f?r? sa te ui?i pe pe google, asta dac? ai onoare. Dac?-mi r?spunzi, m? declar mai prost ca tine. F?r? sa pun "......., .....". Da asta din ce catuni mai ii? dupa nume pare a fi roman:)) P.S. Eu vorbesc la general...nu vorbesc de x si y........precum Osama....daca el conducea teroristii inseamna ca toti din tara lui sunt teroristi? (doar iti face o impresie proasta despre ei...)
Lancelot Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 jenant http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410285&st=50&gopid=5767314&#entry5767314 PS Sly nu eram pe langa aparat cand m-ai cautat.Poate vorbim maine
Prutus Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 jenant http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410285&st=50&gopid=5767314&#entry5767314 aprob :)
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 am inteles si eu de ce toata lumea omoara polonezii in diverse jocuri Am dat de 1... ghinion sa pic si in 2 jocuri cu el... CRETIN. Nb -_- Iar ai luat b?taie, Tsu? :)) Tu zi-mi cine-i Simion Mehedin?i, f?r? sa te ui?i pe pe google, asta dac? ai onoare. Dac?-mi r?spunzi, m? declar mai prost ca tine. F?r? sa pun "......., .....". Da asta din ce catuni mai ii? dupa nume pare a fi roman:)) P.S. Eu vorbesc la general...nu vorbesc de x si y........precum Osama....daca el conducea teroristii inseamna ca toti din tara lui sunt teroristi? (doar iti face o impresie proasta despre ei...) Dovad? c? n-ai fost atent, deci n-are rost s? mai continu?m. Tu m? ei la trei parale c? n-a? ?ti istorie, pai tu dac? tu nu ?tii cine-i Simion Mehedin?i, îmi pare r?u. De fapt nici nu te cunosc s?-?i ?tiu capacitatea intelectual?, dar s-a demonstrat. Cum î?i permi?i s? faci "aprecieri" f?r? s? ai o acorperire? Si prietene, in domeniul horticol nu se mai pune problema de mentalitati diferite, de opinii diferite. Tu ce-ai vrea acum, s?-l scoatem pe Nietzsche din istoria filozofiei pentru c? e soare la Madrid ?i Roma? jenant http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410285&st=50&gopid=5767314&#entry5767314 PS Sly nu eram pe langa aparat cand m-ai cautat.Poate vorbim maine De dou? zile te caut ?i nici un r?spuns. :)
ThisizEntertainment Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 meserie... va postati intre voi sau ce :)) ? lasa ma , mergi inainte doar e Mu
Eddy Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 De dou? zile te caut ?i nici un r?spuns. :) asa face nabu da-i pace dc e jenant ma lance?:)))asa faceam si eu la 14 ani =))
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 De dou? zile te caut ?i nici un r?spuns. :) asa face nabu da-i pace :P ?tiu. Placint?, ai facut ochi? De la ce v-a?i luat in topicul ?la. Numai warn-uri ?i înjur?turi.
dev Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Fratilor ... nu suntem trib de tigani ... vorbiti decent!
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Decen?a e un lucru abstract, un termen aplicabil doar prin selec?ie social?, nu poate fi atribuit oric?rui idiot.
adalet Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Decen?a e un lucru abstract, un termen aplicabil doar prin selec?ie social?, nu poate fi atribuit oric?rui idiot. Nu e abstract bre, e de vanzare, dar sa nu uitam ca in general comunitatile virtuale ofera posibilitatea crearii unui caracter impersonal. Asa ca Sly, te pot numi snob ... :unsure: :wub: :wub:
Sly Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Decen?a e un lucru abstract, un termen aplicabil doar prin selec?ie social?, nu poate fi atribuit oric?rui idiot. ofera posibilitatea crearii unui caracter impersonal. Asta a fost dulce r?u de tot :))
Ang3lik Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 jenant http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410285&st=50&gopid=5767314&#entry5767314 PS Sly nu eram pe langa aparat cand m-ai cautat.Poate vorbim maine Buna ziua, e jenant topicul..da. Dar limbaju specimenului respectiv nu e jena? Si cei din alianta stiu ce s-a intamplat de cate ori am fost provocat de specimenu respectiv..cat sa mai tac? Te legi de mine,dar ce dracu ai cu familia mea? Nu zic nici eu nu sunt usa de biserica..dar nu m-am legat de familia nimanui, I-am atras atentia la prutus cat eram in ally .. nimic ..nici o masura ..i-am atras atentia la gunit ..nimic nici o masura ,In cazul de fata ce trebuia a fac? Sa tac si sa rabd? Nu ..era mai jenant de puneam anumite discutii din alianta .Asa ca i-am postat limbaju si provocarea sa fie invatatura de minte ..si sa nu uite ca am fost colegi de guilda ..si cu cateva ore inainte de a ma face "taranca" "curva" "proasta" "idioata" ..am fost buna ca i-am tinut penultimu spot k6.. Sa ne fie rusine.. Injura-ma pe mine ,dar nu te lega de familia mea ca trec cu tancu peste tine si dau si inainte si inapoi sa fiu sigura ca am scapat lumea de un retard. Astea fiind spuse sa se stie ca n-am nimic cu "HH-ul in sine" ..am cu unii bufoni. Care si acum nu inceteaza sa ma provoace pe global.. Asa ca Lancelot nu vorbi fara sa sti ce se intampla in joc. Tu vezi doar aici pe forum . Respect unii membri HH .. la atii..roata, roata se invarte. Post facut de anohoolic. Ciao si spor la lvl.