AnaMaria Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 poate vrei suspend :D Poate vrei tu vreo doua, trei ciocane-n cap :violent: :violent: :violent: Suspend me now... Sunt pericol public =)) :nanana: :kar: Si unde ma suspenzi apropo? :D Warn down pls =))
AnaMaria Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Hai sa mai radem un pic.. Mai sunt "versuri adaugate de mine" dar si copiate de pe ici .de pe colo. :D Afar?-i frig ?i e-norat De grind?-i B?se spânzurat, Iar eu il tai c-o lam?. Pe jos stau pedeli?tii-ntin?i, Sunt mor?i de-o s?pt?mân?. În putrefac?ie au intrat, Dar nimeni nu-i adun?. Ascuns e Becali-n dulap, Nu-i pas? de nimica, Are un topor înfipt în cap S?-i ?in? cipilica. Lungit e mos Vadim in pod Cu un cu?it în spate. L-am urm?rit de la parter Pe via?? ?i pe moarte. Iar Boc, cu ochiul scos Se zbate într-o lad?, Mai e un Fluture pe jos, ?i-n spate are o bard?. Iar Udrea e-n dormitory Pitita-ntr-o valiza, Legata cu doua fire lungi Ce duc direct in priza. Si-n frigder e congelat In pungi de-un kil Videanu, Dar eu sunt mic, nu stiu nimic, De-abia ii tai buricu. Berceanu-I langa aragaz Cu un furtun in gura Si-n jurul lui miroase-a gaz Sin u a prajitura. Blaga sta in extaz Cu ochii la corniza, Cu-n picior in aragaz, Si degete-le in priza… Dormi poporul meu dormi, Caci tata Base va gazeaza Va taie sporuri si salarii, S-apoi va impaiaza. Astia ne sunt alesi . =)) :D
Eddy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Exact .. Baimarenii mei iubiti. :D atat :D :X imediat rosesc lancegay traiesc mosule traiesc :)) mai trag cate un ochi din cand in cand pe aici :D ps: nub nu te lua de baimareni ca trec strada la tine :))
AnaMaria Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Exact .. Baimarenii mei iubiti. :D atat :D :X imediat rosesc Are you shy? ..Nu imi place.. imi place scurt si la obiect =)) Trebuia sa ne vedem cand ai fost in Baia Mare ce mai inroseai :D
bunny Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Are you shy? ..Nu imi place.. imi place scurt si la obiect =)) valeu, sa nu greseasca obiectu. =)
AnaMaria Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Are you shy? ..Nu imi place.. imi place scurt si la obiect =)) valeu, sa nu greseasca obiectu. =) E vai de fundu lui ..la cat sunt de nebuna.. il alerg toata Baia Mare :)) Poate daca greseste ..obiectu si imi place.. nu mai facem 100 de metrii garduri si restu santuri =))
ThisizEntertainment Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ce dracu ii aici :mellow: eddy is prieteni de-ai tai ^^ ?
dev Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 F*ck me! I`m famous! :D esti un dezastru ba nu,esti cel mai mare dezastru la LoL Da ... merge PC-ul ca pe carbune ... Windows-ul de acu` 4 ani =)) Vad acuma ca am reinstalat Windows ...
dev Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Se pare ca am sa-i dau pensie la PC ... cu 1 gb ram ... si un nenorocit de FX5500 ... joc LoL imediat pe VERY F*CKING LOW!!! ~X(
Prutus Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Se pare ca am sa-i dau pensie la PC ... cu 1 gb ram ... si un nenorocit de FX5500 ... joc LoL imediat pe VERY F*CKING LOW!!! ~X( vinde-l la piese vechi,or la un muzeu
Sly Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Se pare ca am sa-i dau pensie la PC ... cu 1 gb ram ... si un nenorocit de FX5500 ... joc LoL imediat pe VERY F*CKING LOW!!! ~X( vinde-l la piese vechi,or la un muzeu Muzeul Na?ional de Istorie a Ungariei. Ia s?-l vezi cum sare la gâtul lui Avram Iancu. :))
Eddy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ce dracu ii aici :mellow: eddy is prieteni de-ai tai ^^ ? shht shht :D ne simtem bine @anohoolic hmz :D lasa ca vedem la vara ce si cum :D mwhaha care pe care alearga :-"
Eddy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3mI8zq_iyQo :D sa fii tu plecat de acasa si sa asculti piesa asta :D MOORI :D