CIPO Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Cipache, l?mureste-m? ?i pe mine, cum m? înregistrez dac? n-am poze cu biciclete? OMG NU TR SA AI POZA CU BICICLETA =DD SI AI ACOLO P PAGINA REGISTRED >>> SETEAZA ENGLEZA LA STEGULETE SUS =P OFOFOFOFOFOFOFOFFFF VOTE 4 M PLZZ >>> http://campagnolo.nohup.it/it/gallery/newarrivals/1 QQQPLZZ QQQ VA ROG PT A MA VOTA FACETI CONT SI LOGATIVA P PAGINA VA MULTUMESC UP =P Ce dai daca votez? :D :nanana: Hustle Ana :nanana: UN }}{{ =P Hustle HH!! :dance: Roxi ..daca vrei pot sa imi schimb sex-ul provizoriu ,doar pentru tine. :bananadance2: Hustle ,huslte ..hustleeeeeee :>:> UN }}{{ =P NU MIE FRIKAAAAAAAAAA FARA PERDEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =P }}{{ Ma tu esti din Baia Mare? O sa ma urmaresti sa iti ceri ce e al tau =)) :nanana: :-* SINT DIN BUC =P DAR CINE STIE >>>>>>>>> =P ce de quoteuri dau oamenii astia seara INVIDIAAAAAAAAAAA =P
AnaMaria Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Noapte buna. :) Inchide ochii dulci Caci viata-i doar o clipa, Mai bine sa te culci, Pe-a visului aripa Inchide ochii dulci Caci viata-i o minciuna, In vise-i fericirea, Copile noapte buna! P.S cipo.. pacat ...nu imi plac bucurestenii :-s :nanana:
Prutus Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 F*ck me! I`m famous! :D esti un dezastru ba nu,esti cel mai mare dezastru la LoL
Eddy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Noapte buna. :) Inchide ochii dulci Caci viata-i doar o clipa, Mai bine sa te culci, Pe-a visului aripa Inchide ochii dulci Caci viata-i o minciuna, In vise-i fericirea, Copile noapte buna! P.S cipo.. pacat ...nu imi plac bucurestenii :-s :nanana: numa baimarenii :> neatza
AnaMaria Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Noapte buna. :) Inchide ochii dulci Caci viata-i doar o clipa, Mai bine sa te culci, Pe-a visului aripa Inchide ochii dulci Caci viata-i o minciuna, In vise-i fericirea, Copile noapte buna! P.S cipo.. pacat ...nu imi plac bucurestenii :-s :nanana: numa baimarenii :> neatza Exact .. Baimarenii mei iubiti. :D
Lancelot Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Plashenta mai traiesti ma? Liniste. Bucurestenii isi aleg pe cine plac nu the other way arround. SLy ok
AnaMaria Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Plashenta mai traiesti ma? Liniste. Bucurestenii isi aleg pe cine plac nu the other way arround. SLy ok Ete na .. Eu tot la baimareni raman ..pana la noi "ordine" =)) Lancea :violent: anohoolic. :nanana: :nanana: