AnaMaria Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Fi’ndca si-aici, precum se scrie, Sunt împartiti în doua osti : Maestrii rad de ce-i “prostia”. Iar hahalerele, de prosti. Sigur ca, fara prostie Nu ar fi nici fudulie, Si-amandoua de n-ar fi, Cati bani nu s-ar irosi !? Morala : Fudulia si prostia. Strica toata omenia. Si danuneaza grav bugetului. :D :D :nanana: (Azi m-am trezit cu chef de o ironie iesita din comun) :D :D
Sly Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 B?, asta cu "uitatul în oglind?", ar mai trebui analizat?, ca nu e nicio paradigm? la mijloc, spun asta din punctul meu de vedere. Oare când declar? "- "Te rog Doamne.... f?-ma prost"", nu cumva e un paradox, adic? cu alte cuvinte poetul vrea s? se deta?eze (în mod constient) de pura lui inteligen??, pentru a deveni fericit printre cei pro?ti, constâtand cu stupoare c? genialitatea-i aduce în mod cert ?i nefericirea. ?i tot în acest context nefericit el devine un snob intelectual, î?i creeaz? o aur? intelectual? ?i un aer superior postbelic de semidoct. Încercarea de timp eminescian, de a scrie poezii, nu are nicio valoare. Valorile sociale n-au de-a face cu valorile morale sau cu valorile culturale ?i nici cu cele mistice sau religioase, ele se pot mi?ca asimptotic la perfec?iune, dar s? nu amestecam ceapa cu varza. O facultate te poate instrui într-un domeniu, î?i poate construi un drum în via??, te poate educa, te poate face ?i geniu, dar nu te poate face erudit, nu po?i deveni Eminescu sau OM, doar pentru c? ai absolvit o facultate, î?i poate crea doar un climat. Vorbea odat? maestrul Rebengiuc despre cum s? devii OM, dând ni?te exemple din piesele pe care le-a jucat; aici fiind vorba despre un individ care, întrebat fiind pe cine poate da vina pentru erorile vie?ii/societ??ii, adic? erorile hâde ale umanit??ii....?sta r?spunde monumental: "pe nimeni". Cu alte cuvinte, devenise atât de în?elept, încât nu putea învinui pe nimeni de imperfec?iunile societ??ii, aduse de de factorii umani. Ca s? devii atât de mesianic, ai nevoie de revela?ie, ceea ce în termeni ?tiin?ifici ( cu totul absurd ), se nume?te selec?ie natural?. Când omul modern/omul intelectual î?i va da seama c? singura cale spre perfec?iune este s? fii egal în modestie cu baba care are 4 clase ?i se închina la icoanele bisericior, a?a cum spunea ?u?ea, atunci umanitate se va numi PARADIS. Dau ca exemplu pe Solomon, care a primit revela?ia divina, devenind în?elept ?i modest, f?r? s? fi avut doctoratul în filozofie.
AnaMaria Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 "Ba" ,"ba" si iar "ba". Cand ma trezesc dimineata si vad in lumea in care traiesc,brusc imi vine in minte ca era mai bine daca traiam in epoca de piatra ..Ca atata inteligenta si cultura a condus lumea in stadiul in care e.. "Din prea multa despteptaciune ne transformam treptat in prosti monotoni", Cat despre "pamfeltu" expus mai sus. .era o ironie cum am mai precizat. Totusi e mai bine ca ne dam seama in ceasu` al 11-lea ca pamantu e rotund si nu plat. :D Mai am cate ceva de expus :D Citat Benoni Catana. Capete patrate, Fara libertate. Fara visuri luminate. Fara dor de buna moarte. Capete patrate. Vor sa schimbe-n lume toate. Dupa colturile lor ciudate. Cind pocnind de bunatate. Cind orbite de dreptate. Fara dor de buna moarte. Fara visuri luminate. Fara libertate Capete patrate, Capete patrate.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ca sa privesc la lumea asta mare In cele ce descriu sa fiu corect, Privesc prin mine inspre orisicare, Si ii compar cu "eul" meu...perfect! Eu sint mereu mai bun ca orisicine Nu am nicicind, nimic a-mi reprosa, Iar de gresesc, nu pleaca de la mine... Cu siguranta este vina altuia... Sint plin de calitati si de virtute Ca fundul marii cel de apa plin! Cind lumea spune vrute si nevrute, E lumea rea, si eu martir, suspin... Dar am intentii bune totdeauna Eu nu-s judecator, nici detectiv, In gura mea nu are loc minciuna Nici nu birfesc, ci sint obiectiv!... (Sper sa intelegeti ca totul e un pamflet, azi asa sunt eu mai ciudata). :D :D
Sly Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 "Ba" ,"ba" si iar "ba". Cand ma trezesc dimineata si vad in lumea in care traiesc,brusc imi vine in minte ca era mai bine daca traiam in epoca de piatra ..Ca atata inteligenta si cultura a condus lumea in stadiul in care e.. "Din prea multa despteptaciune ne transformam treptat in prosti monotoni", Cat despre "pamfeltu" expus mai sus. .era o ironie cum am mai precizat. Totusi e mai bine ca ne dam seama in ceasu` al 11-lea ca pamantu e rotund si nu plat. :D Mai am cate ceva de expus :D Citat Benoni Catana. Capete patrate, Fara libertate. Fara visuri luminate. Fara dor de buna moarte. Capete patrate. Vor sa schimbe-n lume toate. Dupa colturile lor ciudate. Cind pocnind de bunatate. Cind orbite de dreptate. Fara dor de buna moarte. Fara visuri luminate. Fara libertate Capete patrate, Capete patrate.... Ca sa privesc la lumea asta mare In cele ce descriu sa fiu corect, Privesc prin mine inspre orisicare, Si ii compar cu "eul" meu...perfect! Eu sint mereu mai bun ca orisicine Nu am nicicind, nimic a-mi reprosa, Iar de gresesc, nu pleaca de la mine... Cu siguranta este vina altuia... Sint plin de calitati si de virtute Ca fundul marii cel de apa plin! Cind lumea spune vrute si nevrute, E lumea rea, si eu martir, suspin... Dar am intentii bune totdeauna Eu nu-s judecator, nici detectiv, In gura mea nu are loc minciuna Nici nu birfesc, ci sint obiectiv!... (Sper sa intelegeti ca totul e un pamflet, azi asa sunt eu mai ciudata). :D :D S? facem distinc?ie între sarcasm ?i pamflet, între genialitate ?i semidoctism, între "b?" ( vorbind la general) ?i persoana a II-a. Sincer, mi-e dor de Adalet. -_-
AnaMaria Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Casa noastra-i casa-n care Sunt papuci de-orice culoare, Insa nu-i vezi ziua toata Doi alaturi niciodata. Cat ii lumea si pamantu?, Nu sta dreptul langa stangu?, - Situatie-nteleasa, De-ar fi numai schiopi in casa - Dar cand ai doua picioare, Si-esti grabit, nevoie mare, Ce faci cand gasesti de-a randul, Doi papuci numai pe stangul?? O, de cate ori ma duc C-un ciorap si c-un papuc, Si visez un happy-end Cu papuci de second hand, Cand ma voi plimba pe strada Si-o sa rada lumea-ntreaga: Doi papuci cu trei culori? Bine ca nu-s pe-un picior! :D
CIPO Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 VOTE 4 M PLZZ >>> http://campagnolo.nohup.it/it/gallery/newarrivals/1 QQQPLZZ QQQ VA ROG PT A MA VOTA FACETI CONT SI LOGATIVA P PAGINA VA MULTUMESC UP =P
AnaMaria Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 VOTE 4 M PLZZ >>> http://campagnolo.nohup.it/it/gallery/newarrivals/1 QQQPLZZ QQQ VA ROG PT A MA VOTA FACETI CONT SI LOGATIVA P PAGINA VA MULTUMESC UP =P Ce dai daca votez? :D :nanana: Hustle Ana :nanana: Hustle HH!! :dance: Roxi ..daca vrei pot sa imi schimb sex-ul provizoriu ,doar pentru tine. :bananadance2: Hustle ,huslte ..hustleeeeeee :>:>
Sly Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Cipache, l?mureste-m? ?i pe mine, cum m? înregistrez dac? n-am poze cu biciclete?
Sly Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Lancelot, nu ne mai da în baterie pe la sec?iunea WoW, c? ne facem de rahat. :))
Lancelot Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Hm :) Sly tu ai refacut guilda pe WoW? Ca m-am trezit solo pe acolo si nu am cu cine sa ma gioc..sa stiu daca emigrez pe alt realm sau nu
Sly Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Hm :) Sly tu ai refacut guilda pe WoW? Ca m-am trezit solo pe acolo si nu am cu cine sa ma gioc..sa stiu daca emigrez pe alt realm sau nu Pai pe mine m-a dat afar? Myst, dup? care s-a cam spart treaba în guild ?i Spider a fost înlocuit cu Tenta. Tenta ?i Violatoru au cam r?mas singurii care mai activau cu rank mare, dup? care au zis c? o s? plece ?i mi-au dat mie GM-ul pe Livi?a. Acum nu mai e nimeni în guild, decât caracterele inactive, toti s-au dus in Lies and Valentines, inclusiv eu, posibil s? mai joace Dune ?i David, dar nu sunt sigur. Daca vrei s? vii in Lies and Valentines d?-mi /w ?i te iau când vrei.
ThisizEntertainment Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 duci la baie si deschizi toti robineti care-i gasesti
Eddy Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 duci la baie si deschizi toti robineti care-i gasesti taci mey :))