dev Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Asta ... tu stii de capabilitatile si de putinta partenerului :rofl2:Asta stie numai el :> :> :blush: :wub: Daca-i Tzu alesul ... pfuai cati cartofi pai trebuie sa-i faci :rofl2: ... Sa fiu si eu la subiect ... mare pacat ca e a mea in sat ca pe vremea asta ... as fi stat toata ziua cu ea-n pat :rofl2: ... [am abordat un limbaj civilizat!]
AnaMaria Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Asta ... tu stii de capabilitatile si de putinta partenerului :rofl2:Asta stie numai el :> :> :blush: :wub: Daca-i Tzu alesul ... pfuai cati cartofi pai trebuie sa-i faci :rofl2: ... Sa fiu si eu la subiect ... mare pacat ca e a mea in sat ca pe vremea asta ... as fi stat toata ziua cu ea-n pat :rofl2: ... [am abordat un limbaj civilizat!] Ce ales? .. eu n-am alesi .. Al meu nu s-a inventat inca =)) cine sa vrea o nebuna? #-o Tzu ..din pacate nu e alesu .. sau din fericire pentru el :rofl2:
dev Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 La categoria nebuni ... eu zic ca ai rezista maxim 3 ore cu mine =))
AnaMaria Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 La categoria nebuni ... eu zic ca ai rezista maxim 3 ore cu mine =)) La pariu? Pe ce dam pariu? Iti iei lumea-n cap te asigur =)) :yupee: :nanana:
bunny Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 La categoria nebuni ... eu zic ca ai rezista maxim 3 ore cu mine =)) deja te supraestimezi :))
AnaMaria Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 La categoria nebuni ... eu zic ca ai rezista maxim 3 ore cu mine =)) deja te supraestimezi :)) Lasa ca il vad eu ...cat de crazy e ..Daca ma intrece ,jos :tiphat: :)) #-o
dev Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Avand in vedere ca nici in MU nu a rezistat nevasta cu mine doar 2 zile :rofl2: ... Cine rezista cu mine ... ori n-are minte ... ori ma iubeste nebuneste de tare :D
AnaMaria Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Avand in vedere ca nici in MU nu a rezistat nevasta cu mine doar 2 zile :rofl2: ... Cine rezista cu mine ... ori n-are minte ... ori ma iubeste nebuneste de tare :D Hai dam pariu ..sa vedem care e mai nebun . :D :D :nanana:
AnaMaria Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Pe ce vrei sa faci pariu? Deja esti 'imbatranita' :D ... Da-mi o idee pe ce punem pariu .."Imbatranita", Cum?Ce?CanD? In ce pozitie? #-o :crazy: :nanana: :D
AnaMaria Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 ano iar minti ? Cu ce mint putsa? :-O ..Si care esti... scoate buletinu sa te identific :P :>
dev Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Pe ce vrei sa faci pariu? Deja esti 'imbatranita' :D ... Da-mi o idee pe ce punem pariu .."Imbatranita", Cum?Ce?CanD? In ce pozitie? #-o :crazy: :nanana: :D Asa ... deci ai 28 de ani ... eu inca-s dus de tot pe langa tine :rofl2:
AnaMaria Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Hai sa o dam in "asl pls" +jpg nud ..etc... Inca nu m-ai convins cu nimic ca esti mai crazy ca mine :D ..un pic eronat,am 27 :D ..cel putin ii am da nu ii arat .. #-o: :rofl1: :yupee: :nanana:
dev Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Hai sa o dam in "asl pls" +jpg nud ..etc... Inca nu m-ai convins cu nimic ca esti mai crazy ca mine :D ..un pic eronat,am 27 :D ..cel putin ii am da nu ii arat .. #-o: :rofl1: :yupee: :nanana: Nu insist la ban + filtru pentru PIXPIXPIX-uri ... aia nu inseamna sa fii crazy ... Eu trebuie doar sa pun niste discutii pentru banurile care le-am primit ... dar nu le pun, stiu restul ce am facut :rofl2:
AnaMaria Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Hai sa o dam in "asl pls" +jpg nud ..etc... Inca nu m-ai convins cu nimic ca esti mai crazy ca mine :D ..un pic eronat,am 27 :D ..cel putin ii am da nu ii arat .. #-o: :rofl1: :yupee: :nanana: Nu insist la ban + filtru pentru PIXPIXPIX-uri ... aia nu inseamna sa fii crazy ... Eu trebuie doar sa pun niste discutii pentru banurile care le-am primit ... dar nu le pun, stiu restul ce am facut :rofl2: Tu esti crazy aici ..dar eu sunt si aici si viata reala :D
dev Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Fie cum vrei tu ... prefer sa raman nebunul din umbra ca si Tzu ... noi stim ce facem in viata de zi cu zi ... decat sa ma laud las` pe altii sa viseze la macar 10% din ce fac eu :)
Prutus Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 http://www.gandul.info/news/austriecii-consternati-de-acest-video-zeci-de-barbati-si-femei-din-romania-se-injura-si-se-bat-cu-ustensilele-de-gratar-intr-un-parc-in-ziua-de-paste-8212857 Imaginea Rromaniei <_< (n-am scris gresit)