Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Cât? perspicacitate. Oricum, eu nu-l iubesc pe Dre. :>

Tu-l iubesti pe Dan Puric :>

Da, poate, poate mai sigur apreciez ceea ce face, dar eu nu port fusti?? roz, ?la n-are mu?chi. În orice caz, Puric are mai mult? minte, la el "a te exprima" nu se rezuma doar la ni?te smile-uri aruncate la mi?to.

Posted

Da, poate, poate mai sigur apreciez ceea ce face, dar eu nu port fusti?? roz, ?la n-are mu?chi. În orice caz, Puric are mai mult? minte, la el "a te exprima" nu se rezuma doar la ni?te smile-uri aruncate la mi?to.

Pai atunci de ce la folosesti ? [-(

Uite un smile misto :peace:

ps. tu ai inceput primu

Posted

Pai atunci de ce la folosesti ? [-(

Uite un smile misto :peace:

ps. tu ai inceput primu

P?i ce-ar fi s?-?i aduc aminte c? de-a lungul timpului m-ai f?cut: ??ran, poponar, cârnat, piftea, cocârla, mârl?, cioban, târtan obosit ?i lista poate continua? Nu-mi pas? cum îmi zici, îmi e?ti prieten ?i tratez prietene?te totul, dar prea-?i sare ?and?ra când ma iau de parveni?ii ?ia în care tu vezi ni?te idoli ?i prea-?i faci de c?c?t cona?ionalii.

P.S. N-am început eu, era doar metafor? ceea ce i-am zis lui Prutus, c? te v?d stând pe invisible ?i-am zis c? o fi din cauz? c? prea te-am inoportunat de fiecare dat?. De fiecare data te-a deranjat prezen?a mea sau ceea ce discutam, ceea ce nu e caracteristic? admirabil?. Tu e?ti tipul de om care-i place s? fie ascultat, dar s? nu asculte.

Cât despre smile-uri, folosesc unde e nevoie, nu doar s? umplu paginile aiurea.

Posted

Hm :) sper ca v-ati sebrat in liniste si pace etc.

Incetati sa-i mai comentati pe cei care vin si divagehaza pe aici. Ne ocupam noi de ei

Da ... palosul ... sparge tot :D

@Carotella: OMG!!! UGLY USHER!!! Holly Molly!!! :rofl2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...