Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Pa?te fericit, HHunterZ!

Paste fericit! :tiphat:

Mi se pare cam nasol s? zicem "Pa?te fericit", poate la animalele domestice ar fi un scop în via??, da` la crestini...M? rog, ne adaptam. :P

Hristos A Înviat !

Posted

Hristos a inviat!Un Paste fericit tuturor, sfanta lumina a invierii sa va calauzeasca drumul in viata, sa va fereasca de griji si necazuri si sa va lumineze sufletele.

Guest Carotella
Posted

Christ has respawned!

Posted

Asta e tipic pt doamna acum prezenta la Realitatea: stie cam tot ce stie pina...la mijlocul drumului. Sa asculte la noapte cantecul (de fapt cantarea) la Patriarhie si, in general la toate bisericile unde preotzii au pus o tzira osul la carte: se canta "Si celor din morMANTURI" (viata daruindu-le"), cu un termen arhaic, fiindca arhaica e toata conventzia anuala, de mii de ani...

... si "de Pasti", nu "de Paste", nu ? Si "sarbatori fericite", nu "Paste fericit"...

M?car s? ne dumirim.

Posted

eu nu stiu cum se poate spune de pasti,sarbatori fericite,sarbatorim moartea lui Iisus Hristos? oO

Ia uite-l ?i pe ?sta. :))

Posted

Pa?te fericit, HHunterZ!

Mi se pare cam nasol s? zicem "Pa?te fericit", poate la animalele domestice ar fi un scop în via??, da` la crestini...M? rog, ne adaptam. :P

Hristos A Înviat !

Da ma coaie ... de aia se ureaza civilizat: SARBATORI PASCALE FERICITE!!!

Nu-s cal sau vita sa pasc ... :rofl2:

Distractie placuta =)) :

http://www.youtube.com/watch?v=CojRPtwTCvM

Posted

Pa?te fericit, HHunterZ!

Hristos A Înviat !

Da ma coaie ... de aia se ureaza civilizat: SARBATORI PASCALE FERICITE!!!

Nu-s cal sau vita sa pasc ... :rofl2:

Distractie placuta =)) :

http://www.youtube.com/watch?v=CojRPtwTCvM

:)) Seam?n? la ochi cu mine ?i la nas cu tine.

Hristos a Inviat !!!

dragi colegi , toate bune si numai bine va doresc .

Adev?rat a Înviat!

Posted

eu nu stiu cum se poate spune de pasti,sarbatori fericite,sarbatorim moartea lui Iisus Hristos? oO

Ia uite-l ?i pe ?sta. :))

uei,eu aud sarbatori fericite de joi <_<

Posted

Adevarat a inviat ! :D

se sarbatoreste Invierea Domnului si Inaltarea dupa 40 zile...

hai sa nu intram in detalii ca mai sunt prin HH open minded ( aka. atei ) si vor rade de noi :-"

Frate Ulise, dac? au ceva de zis, s? zic?, dac? nu, s?-i bag în pizda m?-sii, f?r? menajamente. ?i când spui "open minded", adic? bazându-se pe ce. S? în?eleg c? adev?rul suprem este la ei (vorbesc de purul adev?r) ? Oare ce-o fi dincolo de metafizic?, evolu?ionism, cercetare sau paradoxalul univers? Acolo r?mân cu izmenele-n vine, open-mindend-erii ??tia.

?i cum râd noi, te-arat? cu degetul, te pun cu sfârloagele pe coji de nuci, te dau ca exemplu prost pentru plodurile cu lumân?ri la nas?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...