SoulKing Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Pa?te fericit, HHunterZ! Paste fericit! :tiphat:
Sly Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Pa?te fericit, HHunterZ! Paste fericit! :tiphat: Mi se pare cam nasol s? zicem "Pa?te fericit", poate la animalele domestice ar fi un scop în via??, da` la crestini...M? rog, ne adaptam. :P Hristos A Înviat !
thoricik Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Hristos a inviat!Un Paste fericit tuturor, sfanta lumina a invierii sa va calauzeasca drumul in viata, sa va fereasca de griji si necazuri si sa va lumineze sufletele.
ange* Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Hristos a inviat! Sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi :X:X
Sly Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Mul?umim! Un Pa?te fericit ?i vou?! Hristos a Înviat!
Sly Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Asta e tipic pt doamna acum prezenta la Realitatea: stie cam tot ce stie pina...la mijlocul drumului. Sa asculte la noapte cantecul (de fapt cantarea) la Patriarhie si, in general la toate bisericile unde preotzii au pus o tzira osul la carte: se canta "Si celor din morMANTURI" (viata daruindu-le"), cu un termen arhaic, fiindca arhaica e toata conventzia anuala, de mii de ani... ... si "de Pasti", nu "de Paste", nu ? Si "sarbatori fericite", nu "Paste fericit"... M?car s? ne dumirim.
Prutus Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 eu nu stiu cum se poate spune de pasti,sarbatori fericite,sarbatorim moartea lui Iisus Hristos? oO
SoGooD Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Hristos a inviat se spune :blink: Adevarat a invia se raspunde ^_^
Sly Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 eu nu stiu cum se poate spune de pasti,sarbatori fericite,sarbatorim moartea lui Iisus Hristos? oO Ia uite-l ?i pe ?sta. :))
dev Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Pa?te fericit, HHunterZ! Paste fericit! :tiphat: Mi se pare cam nasol s? zicem "Pa?te fericit", poate la animalele domestice ar fi un scop în via??, da` la crestini...M? rog, ne adaptam. :P Hristos A Înviat ! Da ma coaie ... de aia se ureaza civilizat: SARBATORI PASCALE FERICITE!!! Nu-s cal sau vita sa pasc ... :rofl2: Distractie placuta =)) : http://www.youtube.com/watch?v=CojRPtwTCvM
zgaiba Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Hristos a Inviat !!! dragi colegi , toate bune si numai bine va doresc .
ThisizEntertainment Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Adevarat a inviat ! :D se sarbatoreste Invierea Domnului si Inaltarea dupa 40 zile... hai sa nu intram in detalii ca mai sunt prin HH open minded ( aka. atei ) si vor rade de noi :-"
Sly Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Pa?te fericit, HHunterZ! Paste fericit! :tiphat: Mi se pare cam nasol s? zicem "Pa?te fericit", poate la animalele domestice ar fi un scop în via??, da` la crestini...M? rog, ne adaptam. :P Hristos A Înviat ! Da ma coaie ... de aia se ureaza civilizat: SARBATORI PASCALE FERICITE!!! Nu-s cal sau vita sa pasc ... :rofl2: Distractie placuta =)) : http://www.youtube.com/watch?v=CojRPtwTCvM :)) Seam?n? la ochi cu mine ?i la nas cu tine. Hristos a Inviat !!! dragi colegi , toate bune si numai bine va doresc . Adev?rat a Înviat!
Prutus Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 eu nu stiu cum se poate spune de pasti,sarbatori fericite,sarbatorim moartea lui Iisus Hristos? oO Ia uite-l ?i pe ?sta. :)) uei,eu aud sarbatori fericite de joi <_<
Sly Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Adevarat a inviat ! :D se sarbatoreste Invierea Domnului si Inaltarea dupa 40 zile... hai sa nu intram in detalii ca mai sunt prin HH open minded ( aka. atei ) si vor rade de noi :-" Frate Ulise, dac? au ceva de zis, s? zic?, dac? nu, s?-i bag în pizda m?-sii, f?r? menajamente. ?i când spui "open minded", adic? bazându-se pe ce. S? în?eleg c? adev?rul suprem este la ei (vorbesc de purul adev?r) ? Oare ce-o fi dincolo de metafizic?, evolu?ionism, cercetare sau paradoxalul univers? Acolo r?mân cu izmenele-n vine, open-mindend-erii ??tia. ?i cum râd noi, te-arat? cu degetul, te pun cu sfârloagele pe coji de nuci, te dau ca exemplu prost pentru plodurile cu lumân?ri la nas?
Sly Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Da, ai vrut s? pari interesant, numai c? ai c?zut în penibil. :))
ThisizEntertainment Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 "BK 3 rr caut guild" Remax Prutus intaiul ^^
Prutus Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 sa mori tu ca am zis eu vreodata asa :)) ,la un rr eram in hh,pana atunci am fost in honey,niciodata nu am fost in cautare de guild
ThisizEntertainment Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 "sa mori tu" bai bai gogou dar tu stii pe cine ai in fata ta ? hai ca te iert , next time sa nu se mai intample. ps. in honey [-(