Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Arata bine Dr.Dre dar nu se compara cu Melle Mel

Cunoscatori stiu de ce ;)

Da, m? doare-n cur.

P.S. Oameni buni, b?rba?i, femei, mo?negi, babe, copii ?i cumna?i, de ce toate fufele vor buze, iar dac? n-au ?i le ?uguie de parc?-s cururi de scroafe în c?lduri? Adic? vreau s? m? l?mureasc? ?i pe mine cineva; Poate-o fi o tradi?ie, obicei sau mod?.

Exemplu:

Posted

Ba-i carnat dar pana acuma nu ascultai hip hop si-mi puneai si pe mess sa ascult de la battle of the year [-(

Da, dar asta nu înseamn? c? vreau s? m? regulez cu Dre, ?tii ca sunt homofob. Am zis eu c? nu-mi place hip-hop-ul? Apoi tu, ca un mare cunosc?tor, ar fi trebuit s? ?tii c? hip-hop-ul nu e numai muzic?, dar vad c? la tine-s sinonime. ?i nu te mai cr?c?na degeaba, acu` de Pa?te.

Posted

ma ma nu te supara ... m-am referit la faptul ca Melle Mel face sala , atata tot

ce tot atata o arzi cu bulangereala :))

hip hop = stil de viata ^^ dj , mcing , break dance , graffiti ... na ca stiu :) daca vrei sa afli cine a venit cu termenu sa-mi zici :>

Posted

Arata bine Dr.Dre dar nu se compara cu Melle Mel

Cunoscatori stiu de ce ;)

Da, m? doare-n cur.

P.S. Oameni buni, b?rba?i, femei, mo?negi, babe, copii ?i cumna?i, de ce toate fufele vor buze, iar dac? n-au ?i le ?uguie de parc?-s cururi de scroafe în c?lduri? Adic? vreau s? m? l?mureasc? ?i pe mine cineva; Poate-o fi o tradi?ie, obicei sau mod?.

Exemplu:

sa se muleze mai bn la blow job =))

Guest Tsu124
Posted

Sa prinda conturul echipamentului din dotare ... romancele lucreaza profesionist! :D

e na? :))

neata

Guest Carotella
Posted

zomg cum sa pui poza la avatar cu GEZAS

Guest Tsu124
Posted

prestezi sc2?

Filtrele noastre anti-spam au detectat un continut blocat, va rugam verificati daca:

Sunteti inregistrat, si aveti minim 5 posturi facute care sa nu contina nici un URL

Continutul contine un numar decent de url-uri (maxim 2)

Continutul nu contine link-uri catre destinatii care sunt banate pe acest forum

u got to love this
Guest Carotella
Posted

da :) vs pcul pe hard

Guest Tsu124
Posted

da :) vs pcul pe hard

nu bagi un 2 v 2 cu tsu? ;;)

Posted

Extraordinar! ?i ce-i a?a de speriat? Care-i mai penibil, ?la de-?i pune o poza cu Iisus la avatar sau ?la care vorbe?te cu "Gezas" ?i "zomg"? E o adun?tur? de indivizi, care le miroase a rahat numai dac? trec prin fa?a bisericii, vorbesc de Iisus sau de Dumnezeu, asta ca s? nu fie pu?i în acela?i troc cu babele care dau vânturi la biseric?. Tot ?stora, le este ru?ine cu m?-sa ?i bunic-sa-n societate, c?-i fac de râs. Si prefer? ca bunic-sa s? aib? sex-appeal. No, acu de-al dracu` o s?-mi pun poze la avatar, da` nu cu Iisus, ci cu Ioan Gur? de Aur, ?i-mi tatuez pe cur ?i-un televizor alb-negru, Olt sau Sirius. <_<

Guest Carotella
Posted

nu prea ma stiu tsu :)) abia joc de vreo luna

@sly mi se pare comic :-" si "zomg" si "GEZAS" erau quote de la RWJ :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...