ThisizEntertainment Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Arata bine Dr.Dre dar nu se compara cu Melle Mel Cunoscatori stiu de ce ;)
Sly Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Arata bine Dr.Dre dar nu se compara cu Melle Mel Cunoscatori stiu de ce ;) Da, m? doare-n cur. P.S. Oameni buni, b?rba?i, femei, mo?negi, babe, copii ?i cumna?i, de ce toate fufele vor buze, iar dac? n-au ?i le ?uguie de parc?-s cururi de scroafe în c?lduri? Adic? vreau s? m? l?mureasc? ?i pe mine cineva; Poate-o fi o tradi?ie, obicei sau mod?. Exemplu:
ThisizEntertainment Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ba-i carnat dar pana acuma nu ascultai hip hop si-mi puneai si pe mess sa ascult de la battle of the year [-(
Sly Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ba-i carnat dar pana acuma nu ascultai hip hop si-mi puneai si pe mess sa ascult de la battle of the year [-( Da, dar asta nu înseamn? c? vreau s? m? regulez cu Dre, ?tii ca sunt homofob. Am zis eu c? nu-mi place hip-hop-ul? Apoi tu, ca un mare cunosc?tor, ar fi trebuit s? ?tii c? hip-hop-ul nu e numai muzic?, dar vad c? la tine-s sinonime. ?i nu te mai cr?c?na degeaba, acu` de Pa?te.
ThisizEntertainment Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 ma ma nu te supara ... m-am referit la faptul ca Melle Mel face sala , atata tot ce tot atata o arzi cu bulangereala :)) hip hop = stil de viata ^^ dj , mcing , break dance , graffiti ... na ca stiu :) daca vrei sa afli cine a venit cu termenu sa-mi zici :>
dev Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 GUnit ... unde esti? Cine are numarul lui de mobil, il astept pe PM! URGENTA!!!
Konvict Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Arata bine Dr.Dre dar nu se compara cu Melle Mel Cunoscatori stiu de ce ;) Da, m? doare-n cur. P.S. Oameni buni, b?rba?i, femei, mo?negi, babe, copii ?i cumna?i, de ce toate fufele vor buze, iar dac? n-au ?i le ?uguie de parc?-s cururi de scroafe în c?lduri? Adic? vreau s? m? l?mureasc? ?i pe mine cineva; Poate-o fi o tradi?ie, obicei sau mod?. Exemplu: sa se muleze mai bn la blow job =))
dev Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Sa prinda conturul echipamentului din dotare ... romancele lucreaza profesionist! :D
Guest Tsu124 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Sa prinda conturul echipamentului din dotare ... romancele lucreaza profesionist! :D e na? :)) neata
Guest Tsu124 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 zomg cum sa pui poza la avatar cu GEZAS prestezi sc2? Filtrele noastre anti-spam au detectat un continut blocat, va rugam verificati daca: Sunteti inregistrat, si aveti minim 5 posturi facute care sa nu contina nici un URL Continutul contine un numar decent de url-uri (maxim 2) Continutul nu contine link-uri catre destinatii care sunt banate pe acest forum u got to love this
Guest Tsu124 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 da :) vs pcul pe hard nu bagi un 2 v 2 cu tsu? ;;)
Sly Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 zomg cum sa pui poza la avatar cu GEZAS Extraordinar! ?i ce-i a?a de speriat? Care-i mai penibil, ?la de-?i pune o poza cu Iisus la avatar sau ?la care vorbe?te cu "Gezas" ?i "zomg"? E o adun?tur? de indivizi, care le miroase a rahat numai dac? trec prin fa?a bisericii, vorbesc de Iisus sau de Dumnezeu, asta ca s? nu fie pu?i în acela?i troc cu babele care dau vânturi la biseric?. Tot ?stora, le este ru?ine cu m?-sa ?i bunic-sa-n societate, c?-i fac de râs. Si prefer? ca bunic-sa s? aib? sex-appeal. No, acu de-al dracu` o s?-mi pun poze la avatar, da` nu cu Iisus, ci cu Ioan Gur? de Aur, ?i-mi tatuez pe cur ?i-un televizor alb-negru, Olt sau Sirius. <_<
Guest Carotella Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 nu prea ma stiu tsu :)) abia joc de vreo luna @sly mi se pare comic :-" si "zomg" si "GEZAS" erau quote de la RWJ :>
ThisizEntertainment Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 and comment question of the day comes from a user called ..... :))
AnaMaria Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Paste Fericit dragi colegi.. sa va dea domnu tot ce va doriti voua si la cei dragi! }{ :wub:
SoGooD Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Paste Fericit dragi colegi.. sa va dea domnu tot ce va doriti voua si la cei dragi! }{ :wub: multumim la fel ano :*