dev Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Iti recomand sa-l asculti pe tata Tzu ... sau iti dau io .CFG? :D Da-ti prinzi urechile cu setarile mele cu, care jucam eu CS pi` vremuri ... Pwii mei ... Ciountar Straic deja-i biberon =)) ... Femeile-s parfum :P [ imi cer scuze fata de doamnele ce frecventeaza pe aici ... da naiba mai prefera sa frece mouse-ul =)) ]
dev Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Deci ce naiba de echipa-i VARZELONA asta ma? M-am uitat si eu la o repriza unde am vazut o adunatura de cersetori ... de la Varzelona ... care-l vaneaza pe Marcelo cu un galben in carca ... bine ca nu le-o dat penalty acolo la Villa ... IN GENUNCHI CU VARZELONA!!! Prima repriza s-au milogit doar!!!
dev Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Da ... arbitrii de partea lor? Sau acuma ca Real is in 10? Doamne f**ei de ashchilopatzi de la Varza! Le-as da peste picioare pana ar invata sa joace CURAT!
Prutus Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 naspa meciu <_< si-a batut joc ozil de fundasii lu barca
dev Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Sper sa luam Cupa, Champions League si Super Cupa Spaniei ... :D HALA MADRID! :P
Guest Tsu124 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Sper sa luam Cupa, Champions League si Super Cupa Spaniei ... :D HALA MADRID! :P lasati fotbalul si uitati-va la F1
dev Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 O ... basca lui Vettel si Webber ... X( [ Tzu ... remember WeBB? :D ]
Sly Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Iti recomand sa-l asculti pe tata Tzu ... sau iti dau io .CFG? :D Da-ti prinzi urechile cu setarile mele cu, care jucam eu CS pi` vremuri ... Pwii mei ... Ciountar Straic deja-i biberon =)) ... Femeile-s parfum :P [ imi cer scuze fata de doamnele ce frecventeaza pe aici ... da naiba mai prefera sa frece mouse-ul =)) ] STRONGHOLD 2! Repet, STRONGHOLD 2 !!! placa video/net /ram totu conteaza E SINGLEPLAYER! ACUM SE VEDE? Ajung s? scriu precum CIPO. :hair: The frame rate is the number of frames of video displayed during a given period of time. It is a measure of the rate at which pictures are displayed within motion video. ...însemnând c? jocul are nevoie de un tweak pentru stabilizarea FPS-ului. În concluzie, e cineva care a jucat Stronghold 2 sau tot "sp??iali?ti" de-??tia?
Prutus Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 da-ti 2-10 palme,pana vezi alt frame decat arata,sau bea ceva,apoi ai sa fii multumit," speciologule
Sly Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cumparati alt PC ... si ai terminat! :D E un rahat de joc, ce dracu? Cerin?ele sunt de tot râsul. De ce s? cump?r altul? Prutus, când plângi e mai bine, te descarci? M-a? apuca ?i eu de meseria asta, da` mi-e c? n-am batiste destule. Ia mai f?, c? mie-mi place: :crybaby: :P
Prutus Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cumparati alt PC ... si ai terminat! :D E un rahat de joc, ce dracu? Cerin?ele sunt de tot râsul. De ce s? cump?r altul? Prutus, când plângi e mai bine, te descarci? M-a? apuca ?i eu de meseria asta, da` mi-e c? n-am batiste destule. Ia mai f?, c? mie-mi place: :crybaby: :P hai pe skype ca sa mai fac
Sly Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ?i dac? m? apuc? ?i pe mine? Plânsul t?u e molipsitor, Prutus.