Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

daca o bei poti sa si dormi linistit :D

poate ai curent, iti bagi o tigara aprinsa cu filtru in ureche si o tii acolo pana se arde toata :) iti trece aproape imediat

asta merge ^^ am auzit pe unu care a incercat

:D eu numa adevar graiesc lil padwan =) cum merge facultate :D

@anohoolic MuRii pe bd asta da nu mai joc , am jucat putin da nu prea mai am timp :) intru doar sa mai vad ce fac nubii :D

app: esti din bm?:)

Posted

ma merge merge :D acuma am facut o mica cupa pe esl, dar mai mult ma ocup de partea internationala acuma ca nah.. pe romania ti`am zis cum sta treaba :D

Posted

ma merge merge :D acuma am facut o mica cupa pe esl, dar mai mult ma ocup de partea internationala acuma ca nah.. pe romania ti`am zis cum sta treaba :D

Banii se duc pe ma?ini, târfe ?i cluburi, apoi se bat prin magazine pentru un kilogram de detergent. De ce s? investeasc? în gaming?

Posted

asa ceva :)) si nu`i nici seriozitate, din 64 de playeri care s-au inscris acuma pe cupa, s-au prezentat doar vreo 30 :( si apoi se plang "DE CE NU SE FAC COMPETITII CU PREMII CA LUMEA, ADMINI NU SUNTETI BUNI, NU FACETI NIMIC"

Posted

asa ceva :)) si nu`i nici seriozitate, din 64 de playeri care s-au inscris acuma pe cupa, s-au prezentat doar vreo 30 :( si apoi se plang "DE CE NU SE FAC COMPETITII CU PREMII CA LUMEA, ADMINI NU SUNTETI BUNI, NU FACETI NIMIC"

?tii cum e la noi? Lumea s-a apucat de Counter, pentru c? au vazut ni?te ni?te germani cum o ardeau extrem pe muzica celor de la Linkin Park. România e plin? de sterotipii, de la "Românii au talent", pân? la Counter ?i DOTA.

Posted

merge bine , am dat de permis am luat sala mai am traseul si sofer :D

totul e bine si am venit aicisha sa vad noua garda a HH-ului dar sunt foarte dezamagait...

Sly care era coordonatorul lor e piftea rau

Posted

merge bine , am dat de permis am luat sala mai am traseul si sofer :D

totul e bine si am venit aicisha sa vad noua garda a HH-ului dar sunt foarte dezamagait...

Sly care era coordonatorul lor e piftea rau

Cine ?i-a zis c? eu a? fi coordonator? Câte tastaturi ai spart la Counter? :>

Guest BursucJr
Posted

:ceuameni: :ceuameni:

Guest Carotella
Posted

ana aia esti tu ?

Posted

Gunit deja s-a intimidat :D

What? :mellow:

asa-i ca te depaseste ce a scris mai sus :)) ?

s-a pierdut printre randuri :)))

Am citit doar inceputul si apoi m-a pierdut :dontknow:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...