Prutus Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 What? :mellow: asa-i ca te depaseste ce a scris mai sus :)) ? s-a pierdut printre randuri :)))
Eddy Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 daca o bei poti sa si dormi linistit :D poate ai curent, iti bagi o tigara aprinsa cu filtru in ureche si o tii acolo pana se arde toata :) iti trece aproape imediat asta merge ^^ am auzit pe unu care a incercat :D eu numa adevar graiesc lil padwan =) cum merge facultate :D @anohoolic MuRii pe bd asta da nu mai joc , am jucat putin da nu prea mai am timp :) intru doar sa mai vad ce fac nubii :D app: esti din bm?:)
Eddy Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ma merge merge :D acuma am facut o mica cupa pe esl, dar mai mult ma ocup de partea internationala acuma ca nah.. pe romania ti`am zis cum sta treaba :D
Sly Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ma merge merge :D acuma am facut o mica cupa pe esl, dar mai mult ma ocup de partea internationala acuma ca nah.. pe romania ti`am zis cum sta treaba :D Banii se duc pe ma?ini, târfe ?i cluburi, apoi se bat prin magazine pentru un kilogram de detergent. De ce s? investeasc? în gaming?
Eddy Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 asa ceva :)) si nu`i nici seriozitate, din 64 de playeri care s-au inscris acuma pe cupa, s-au prezentat doar vreo 30 :( si apoi se plang "DE CE NU SE FAC COMPETITII CU PREMII CA LUMEA, ADMINI NU SUNTETI BUNI, NU FACETI NIMIC"
Sly Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 asa ceva :)) si nu`i nici seriozitate, din 64 de playeri care s-au inscris acuma pe cupa, s-au prezentat doar vreo 30 :( si apoi se plang "DE CE NU SE FAC COMPETITII CU PREMII CA LUMEA, ADMINI NU SUNTETI BUNI, NU FACETI NIMIC" ?tii cum e la noi? Lumea s-a apucat de Counter, pentru c? au vazut ni?te ni?te germani cum o ardeau extrem pe muzica celor de la Linkin Park. România e plin? de sterotipii, de la "Românii au talent", pân? la Counter ?i DOTA.
ThisizEntertainment Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 :D eu numa adevar graiesc lil padwan =) cum merge facultate :D merge bine , am dat de permis am luat sala mai am traseul si sofer :D totul e bine si am venit aicisha sa vad noua garda a HH-ului dar sunt foarte dezamagait... Sly care era coordonatorul lor e piftea rau
Sly Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 :D eu numa adevar graiesc lil padwan =) cum merge facultate :D merge bine , am dat de permis am luat sala mai am traseul si sofer :D totul e bine si am venit aicisha sa vad noua garda a HH-ului dar sunt foarte dezamagait... Sly care era coordonatorul lor e piftea rau Cine ?i-a zis c? eu a? fi coordonator? Câte tastaturi ai spart la Counter? :>
Sly Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 cica de Paste impodobim bradu <_< Deci nu mai e mult pân? departe...S?-?i vopse?ti ou?le de Craciun. ;)
Julika Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Gunit deja s-a intimidat :D What? :mellow: asa-i ca te depaseste ce a scris mai sus :)) ? s-a pierdut printre randuri :))) Am citit doar inceputul si apoi m-a pierdut :dontknow:
Trish Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 da da da . erau lucruri neinteresante pentru tine zi asa :D
Julika Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 da da da . erau lucruri neinteresante pentru tine zi asa :D Asa ceva :whistle:
Eddy Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 huhu esti sofer jr pe langa mine =)) Sly noob guild master :D