ThisizEntertainment Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Daca asa avea vreo 10 - 20 milioane de $ poate as cumpara Dar unde dai 400k pe vremea asta... da bravo lui , dar asta nu inseamna ca daca nu dau 400k is de speta joasa ;) Curios cine-i romanul ( celalalt ) care o vandut manuscrisele ( de-o trebuit sa le cumparam inapoi ) ? -_-
AnaMaria Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Daca asa avea vreo 10 - 20 milioane de $ poate as cumpara Dar unde dai 400k pe vremea asta... da bravo lui , dar asta nu inseamna ca daca nu dau 400k is de speta joasa ;) Curios cine-i romanul ( celalalt ) care o vandut manuscrisele ( de-o trebuit sa le cumparam inapoi ) ? -_- Crede-ma chiar daca ai avea 20 mil Dolari ..totusi nu cred ca ai arunca cu 400k dupa lume.. Si e rusinos ca trebe sa ne cumparam patrimoniu de la Romani stabiliti in strainatate ..Nasty nasty.. Si aici sunt invarteli ... parerea mea
Sly Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/emil_cioran-george_brailoiu-licitatie-lot-manuscrise-roman-donatie-romania_0_458954239.html ?sta român, nu trompetele ce-o ard cu kilu` de f?in?. Ala e cel mai prost roman.. dai moca la astia sa aiba ce vinde..bla bla.. Sunt curioasa cat timp vor ramane in Patrimoniu nostru.. Mentalitatea asta duce spre ideea stupida din a II-a parte a primei propozitii, crede-ma. Omul nu a dat o lectie statului, ci romanilor. Daca asa avea vreo 10 - 20 milioane de $ poate as cumpara Dar unde dai 400k pe vremea asta... da bravo lui , dar asta nu inseamna ca daca nu dau 400k is de speta joasa ;) Curios cine-i romanul ( celalalt ) care o vandut manuscrisele ( de-o trebuit sa le cumparam inapoi ) ? -_- Erau ale sotiei. Hunor ar fi putut sa le ia pe 100.000, dar n-au avut bani. Asta e, daca avem ministru ungur...
ThisizEntertainment Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Erau ale sotiei. Hunor ar fi putut sa le ia pe 100.000, dar n-au avut bani. Asta e, daca avem ministru ungur... Nu stiu cu Hunor care-i problema posibil sa ai dreptate si sa vorbeasca unguru din el d-aia nu a cumparat.. dar totusi.... sotie de om cult /patriot etc.. vinzi la straini , da-o dracu de treaba :|
Sly Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Erau ale sotiei. Hunor ar fi putut sa le ia pe 100.000, dar n-au avut bani. Asta e, daca avem ministru ungur... Nu stiu cu Hunor care-i problema posibil sa ai dreptate si sa vorbeasca unguru din el d-aia nu a cumparat.. dar totusi.... sotie de om cult /patriot etc.. vinzi la straini , da-o dracu de treaba :| Intreaba-te ce-a facut Romania pentru ea, plus ca Cioran era la limita pesimismului, de asta a si ramas in Franta. Daca tu ai avea 10 milioane de euro si n-ai da un sfant, de ce-ar da ea, care n-are nicio legatura cu Romania? Ma rog, tu ce-ai face cu 10 milioane de euro sau mai mult? Mie mi-ar ajunge 2000-3000 euro pe luna. P.S. Cioran nu poate fi etichetat ca si patriot, dar in mod paradoxal a fost, dubla lui personalitate a aratat lumii cum nu trebuie sa fie un geniu, traindu-si viata in intunericul metafizic. Tutea spunea ca toti intelectualii adevarati sufera si traiesc nelinistile metafizice ale lui Cioran, numai ca ei n-au curajul sa recunoasca, de asta Cioran vorbea de orgasmul si placerea negatiei divine, de asta a si vrut sa se sinucida, crezand ca numai el e miezul si nu-i poate intelege nimeni trairile. Cioran spunea ca l-a vindecat batranetea, de fapt eu cred ca nu l-a vindecat, poate doar s-a resemnat. De asta zic si tot ma zbat sa priceapa toti dobitocii astia, care cred ca ateismul e o mare descoperire miraculoasa (un miros de pasarica, o branza de oaie, o adiere de primavara), astia care incearca sa se arunce in haul ala intunecat al ateismului, aratand ca ei sunt diferiti, unici si originali in gandire. Si nu vorbesc decat din punct de vedere anatomico-psihologic. Acu-i o moda, asculti rock, esti fan si sclav rock, fiind sclav...esti supus unur "piloni morali" de care incerci sa te agati, apoi devii ateu, pe urma nihilist, iar daca te injura un manelist devii satanist (stii, adica sa nu fii in turma cu manelistu`, tre` sa pari jeniu, ce pizda ma-sii), s-apoi incepi sa versi cacat pe biserica, te pisi pe cruci, iti tragi avatare cu pentagrame si capete de draci, iar mai departe mi-e si frica sa spun. Cam asta-i situatia romanului necopt, jumatate de propozitie-n engleza, jumatate-n romana, mai nu "jezz", mai o arde cate-un onanist de asta pe forum, explicand cum face laba cu doua degete, mai un ranjet in coltu` gurii, mai un rever la tenis; de-astea frate! Ce nationalism, ce patriotism, ce ortodoxism? Iron Maiden, mamaica! Cu asta a crescut taranu` de la oras, nu cu mamaliga si cu urda de la mamaie din Mascauti sau cu savarine expirate pe care le aducea ma-sa aia care-a fost ba cofetareasa-coafata, ba femeie de la sat (mutata la oras) cu balega pe calcaie cat opincile lui Burebista, ba taxatoare pe cursa Ghiresca>Porcova. Tipul de femeie care-i spune ordraslei ca tot ce face "e bine" si asta pana ajunge ori pasta de mici la Istambul, ori gaura pentru barbatii pe invers, ori tragator de elita la weed-shop-ul din colt. Si acum vin astia sa invete poporul cum sa traiesti "cool", cum sa-ti freci nevasta, cum sa pari a fi un geniu, ce muzica sa asculti, iar daca esti contra lor vin si pozeaza in salvatorii de prosti, punandu-te cu botul pe labe mai repede decat ai spune "Remus Cernea".
Boddom Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Erau ale sotiei. Hunor ar fi putut sa le ia pe 100.000, dar n-au avut bani. Asta e, daca avem ministru ungur... Nu stiu cu Hunor care-i problema posibil sa ai dreptate si sa vorbeasca unguru din el d-aia nu a cumparat.. dar totusi.... sotie de om cult /patriot etc.. vinzi la straini , da-o dracu de treaba :| Intreaba-te ce-a facut Romania pentru ea, plus ca Cioran era la limita pesimismului, de asta a si ramas in Franta. Daca tu ai avea 10 milioane de euro si n-ai da un sfant, de ce-ar da ea, care n-are nicio legatura cu Romania? Ma rog, tu ce-ai face cu 10 milioane de euro sau mai mult? Mie mi-ar ajunge 2000-3000 euro pe luna. P.S. Cioran nu poate fi etichetat ca si patriot, dar in mod paradoxal a fost, dubla lui personalitate a aratat lumii cum nu trebuie sa fie un geniu, traindu-si viata in intunericul metafizic. Tutea spunea ca toti intelectualii adevarati sufera si traiesc nelinistile metafizice ale lui Cioran, numai ca ei n-au curajul sa recunoasca, de asta Cioran vorbea de orgasmul si placerea negatiei divine, de asta a si vrut sa se sinucida, crezand ca numai el e miezul si nu-i poate intelege nimeni trairile. Cioran spunea ca l-a vindecat batranetea, de fapt eu cred ca nu l-a vindecat, poate doar s-a resemnat. De asta zic si tot ma zbat sa priceapa toti dobitocii astia, care cred ca ateismul e o mare descoperire miraculoasa (un miros de pasarica, o branza de oaie, o adiere de primavara), astia care incearca sa se arunce in haul ala intunecat al ateismului, aratand ca ei sunt diferiti, unici si originali in gandire. Si nu vorbesc decat din punct de vedere anatomico-psihologic. Acu-i o moda, asculti rock, esti fan si sclav rock, fiind sclav...esti supus unur "piloni morali" de care incerci sa te agati, apoi devii ateu, pe urma nihilist, iar daca te injura un manelist devii satanist (stii, adica sa nu fii in turma cu manelistu`, tre` sa pari jeniu, ce pizda ma-sii), s-apoi incepi sa versi cacat pe biserica, te pisi pe cruci, iti tragi avatare cu pentagrame si capete de draci, iar mai departe mi-e si frica sa spun. Cam asta-i situatia romanului necopt, jumatate de propozitie-n engleza, jumatate-n romana, mai nu "jezz", mai o arde cate-un onanist de asta pe forum, explicand cum face laba cu doua degete, mai un ranjet in coltu` gurii, mai un rever la tenis; de-astea frate! Ce nationalism, ce patriotism, ce ortodoxism? Iron Maiden, mamaica! Cu asta a crescut taranu` de la oras, nu cu mamaliga si cu urda de la mamaie din Mascauti sau cu savarine expirate pe care le aducea ma-sa aia care-a fost ba cofetareasa-coafata, ba femeie de la sat (mutata la oras) cu balega pe calcaie cat opincile lui Burebista, ba taxatoare pe cursa Ghiresca>Porcova. Tipul de femeie care-i spune ordraslei ca tot ce face "e bine" si asta pana ajunge ori pasta de mici la Istambul, ori gaura pentru barbatii pe invers, ori tragator de elita la weed-shop-ul din colt. Si acum vin astia sa invete poporul cum sa traiesti "cool", cum sa-ti freci nevasta, cum sa pari a fi un geniu, ce muzica sa asculti, iar daca esti contra lor vin si pozeaza in salvatorii de prosti, punandu-te cu botul pe labe mai repede decat ai spune "Remus Cernea". hahahahaa =)) =)) =)) =)) =))
Prutus Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 cine crezi ca o sa citeasca tot ce ai scris? :)) smf in el forum,ca nici un cacat de semnatura de la xfire nu pot pune,ca cica depaseste 400x200,s ala e small and wide <_<
Sly Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 cine crezi ca o sa citeasca tot ce ai scris? :)) Nimeni.
Guest Tsu124 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Erau ale sotiei. Hunor ar fi putut sa le ia pe 100.000, dar n-au avut bani. Asta e, daca avem ministru ungur... Nu stiu cu Hunor care-i problema posibil sa ai dreptate si sa vorbeasca unguru din el d-aia nu a cumparat.. dar totusi.... sotie de om cult /patriot etc.. vinzi la straini , da-o dracu de treaba :| Intreaba-te ce-a facut Romania pentru ea, plus ca Cioran era la limita pesimismului, de asta a si ramas in Franta. Daca tu ai avea 10 milioane de euro si n-ai da un sfant, de ce-ar da ea, care n-are nicio legatura cu Romania? Ma rog, tu ce-ai face cu 10 milioane de euro sau mai mult? Mie mi-ar ajunge 2000-3000 euro pe luna. P.S. Cioran nu poate fi etichetat ca si patriot, dar in mod paradoxal a fost, dubla lui personalitate a aratat lumii cum nu trebuie sa fie un geniu, traindu-si viata in intunericul metafizic. Tutea spunea ca toti intelectualii adevarati sufera si traiesc nelinistile metafizice ale lui Cioran, numai ca ei n-au curajul sa recunoasca, de asta Cioran vorbea de orgasmul si placerea negatiei divine, de asta a si vrut sa se sinucida, crezand ca numai el e miezul si nu-i poate intelege nimeni trairile. Cioran spunea ca l-a vindecat batranetea, de fapt eu cred ca nu l-a vindecat, poate doar s-a resemnat. De asta zic si tot ma zbat sa priceapa toti dobitocii astia, care cred ca ateismul e o mare descoperire miraculoasa (un miros de pasarica, o branza de oaie, o adiere de primavara), astia care incearca sa se arunce in haul ala intunecat al ateismului, aratand ca ei sunt diferiti, unici si originali in gandire. Si nu vorbesc decat din punct de vedere anatomico-psihologic. Acu-i o moda, asculti rock, esti fan si sclav rock, fiind sclav...esti supus unur "piloni morali" de care incerci sa te agati, apoi devii ateu, pe urma nihilist, iar daca te injura un manelist devii satanist (stii, adica sa nu fii in turma cu manelistu`, tre` sa pari jeniu, ce pizda ma-sii), s-apoi incepi sa versi cacat pe biserica, te pisi pe cruci, iti tragi avatare cu pentagrame si capete de draci, iar mai departe mi-e si frica sa spun. Cam asta-i situatia romanului necopt, jumatate de propozitie-n engleza, jumatate-n romana, mai nu "jezz", mai o arde cate-un onanist de asta pe forum, explicand cum face laba cu doua degete, mai un ranjet in coltu` gurii, mai un rever la tenis; de-astea frate! Ce nationalism, ce patriotism, ce ortodoxism? Iron Maiden, mamaica! Cu asta a crescut taranu` de la oras, nu cu mamaliga si cu urda de la mamaie din Mascauti sau cu savarine expirate pe care le aducea ma-sa aia care-a fost ba cofetareasa-coafata, ba femeie de la sat (mutata la oras) cu balega pe calcaie cat opincile lui Burebista, ba taxatoare pe cursa Ghiresca>Porcova. Tipul de femeie care-i spune ordraslei ca tot ce face "e bine" si asta pana ajunge ori pasta de mici la Istambul, ori gaura pentru barbatii pe invers, ori tragator de elita la weed-shop-ul din colt. Si acum vin astia sa invete poporul cum sa traiesti "cool", cum sa-ti freci nevasta, cum sa pari a fi un geniu, ce muzica sa asculti, iar daca esti contra lor vin si pozeaza in salvatorii de prosti, punandu-te cu botul pe labe mai repede decat ai spune "Remus Cernea". sly ma depaseste la gandire si exprimare ^:)^, dar cat am inteles, asa e :P Din pacate sly, sunt multi romani necopti :) Iar imitatul pe altii pentru ca e cool, este ocaracteristica a romanasului :)
ThisizEntertainment Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ia calculati in C++ vostru 2+2x2, iar daca va da 8 inseamna ca sunt mai prosti decat un copil in clasa a 2-a. Conform regulilor basice ale matematicii prioritate au parantezele, urmate de imultire, impartire si dupa adunare si scadere. Dovada ca engleza inca faulteaza nubi ^_^ regurile BASICE =)) si regurile elementare ce sunt ^^
Sly Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ia calculati in C++ vostru 2+2x2, iar daca va da 8 inseamna ca sunt mai prosti decat un copil in clasa a 2-a. Conform regulilor basice ale matematicii prioritate au parantezele, urmate de imultire, impartire si dupa adunare si scadere. Dovada ca engleza inca faulteaza nubi ^_^ regurile BASICE =)) si regurile elementare ce sunt ^^ Basescu si-a dat doctoratul? Poate omului ii este frica sa nu confunde matematica cu agricultura.
ThisizEntertainment Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Basescu si-a dat doctoratul? Poate omului ii este frica sa nu confunde matematica cu agricultura. =)))
Sly Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bre, Linkmania-i precum sistemul politic aplicat de Basescu, adica "pentru unii muma, pentru altii ciuma". Adminii posteaza urarile de "la multi ani", dupa ce topicul a fost inchis de trei zile. Ce sa mai zic de stirile alea de la "Stiri"? Acolo sa vezi stire, unde unei maimute bipede i-a iesit un uger afara din capot.
Prutus Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ia calculati in C++ vostru 2+2x2, iar daca va da 8 inseamna ca sunt mai prosti decat un copil in clasa a 2-a. Conform regulilor basice ale matematicii prioritate au parantezele, urmate de imultire, impartire si dupa adunare si scadere. Dovada ca engleza inca faulteaza nubi ^_^ regurile BASICE =)) si regurile elementare ce sunt ^^ Basescu si-a dat doctoratul? Poate omului ii este frica sa nu confunde matematica cu agricultura. vine sri-u in murgeni si te salta pentru ce ai zis :))
Sly Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ia calculati in C++ vostru 2+2x2, iar daca va da 8 inseamna ca sunt mai prosti decat un copil in clasa a 2-a. Conform regulilor basice ale matematicii prioritate au parantezele, urmate de imultire, impartire si dupa adunare si scadere. Dovada ca engleza inca faulteaza nubi ^_^ regurile BASICE =)) si regurile elementare ce sunt ^^ Basescu si-a dat doctoratul? Poate omului ii este frica sa nu confunde matematica cu agricultura. vine sri-u in murgeni si te salta pentru ce ai zis :)) Au tupeu? :D Tsu, te-ai mai bagat pe LoL? Uite, ai aici (in guild) un mare geniu in materie de LoL. :))
Prutus Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ia calculati in C++ vostru 2+2x2, iar daca va da 8 inseamna ca sunt mai prosti decat un copil in clasa a 2-a. Conform regulilor basice ale matematicii prioritate au parantezele, urmate de imultire, impartire si dupa adunare si scadere. Dovada ca engleza inca faulteaza nubi ^_^ regurile BASICE =)) si regurile elementare ce sunt ^^ Basescu si-a dat doctoratul? Poate omului ii este frica sa nu confunde matematica cu agricultura. vine sri-u in murgeni si te salta pentru ce ai zis :)) Au tupeu? :D Tsu, te-ai mai bagat pe LoL? Uite, ai aici (in guild) un mare geniu in materie de LoL. :)) hahaha,mai lasa tu misto-u si schimba dracu caracteru ala ca esti praf :))