Worf Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 hmm................mai aveti loc in guild si pt fosile ca mine :))?
Prutus Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ace de cojoace ?i s?mân?? de scandal... Care mai joac? LoL? Da`n afar? de Prutus, c? plânge atunci când pierde. :crybaby: ia si mai invata lol si schimba caracteru ala de rahat :))
Sly Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Prutus, eu am vorbit la persoana a III-a, da` hai c-o dau pe a II-a. Deci nici tu nu e?ti mai breaz. :)
boomeey Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Care mai joac? LoL? Da`n afar? de Prutus, c? plânge atunci când pierde. :crybaby: yo :D add me as a friend. boomeey e nick-ul :D
Sly Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Care mai joac? LoL? Da`n afar? de Prutus, c? plânge atunci când pierde. :crybaby: yo :D add me as a friend. boomeey e nick-ul :D Numai s? nu boce?ti ?i tu ca ?i Prutus.
Prutus Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Care mai joac? LoL? Da`n afar? de Prutus, c? plânge atunci când pierde. :crybaby: yo :D add me as a friend. boomeey e nick-ul :D Numai s? nu boce?ti ?i tu ca ?i Prutus. da-te dreq :))
Sly Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Care mai joac? LoL? Da`n afar? de Prutus, c? plânge atunci când pierde. :crybaby: yo :D add me as a friend. boomeey e nick-ul :D Numai s? nu boce?ti ?i tu ca ?i Prutus. da-te dreq :)) Ia mai f?, Prutus: :comp1: > :crybaby: > :boohoo: > :(( :(( :((
Lancelot Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 pe tigressa o cheama teodora grama ? ca am impresia ca o dat-o la pro tv acu 1 minut :)) Da ea e/ea a fost la TV :)
Guest Tsu124 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 pe tigressa o cheama teodora grama ? ca am impresia ca o dat-o la pro tv acu 1 minut :)) Da ea e/ea a fost la TV :) ce a facut? :)
Guest Tsu124 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 mensa vietii astazi si maine, ai crede ca un site care reprezinta cei mai destepti oameni sa mearga bine :)) mai aveam la cateva intrebari sa dau raspunsul ca s-a dus timpul, ca deh, dadeam raspunsul in cateva secunde si stateam juma de minut sa incarce pagina. Bine, este aproximativ rezultatul ca ar fi pentru copchii de 16 ani, dar as avea 116 iq, cu 5 intrebari minus, multumita siteului lui peste <_< Chiar as vrea un test bun de iq :-<
Guest bbbnnn Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Am luat 99 si sunt bucuros ! Eu zic sa mergi pe afara sa te "revergorezi" putin !