Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

maica sfanta :)) guilda asta in curand o sa fie a nepotilor vostri ca majoritatea de aici ori sunt mumificati ori sau criogenizat :))

nu ma astept sa ma cunoasteti toti posibil doar cei foarte vechi

doream doar sa salut lumea pe aici

cum nu

worfalak , xeno :D\

am jucat in Got la vali ^^

Posted

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

ceea ce iti doresc si tie :D

Posted

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

Love is in the air evrey time i look around ..........love is in the air........................................si ma mai intreaba lumea de ce m-am lasat :|

cear fi sati pui o cravata de sarma ghimpata la gat si un calorifer legat de ia sa te arunci is curios..................faci poc?

Posted

ceea ce iti doresc si tie :D

Nu bre. "Ce-mi dore?ti tu mie s? dea Dumnezeu s? ?i se întâmple ?ie". Î?i dai seama ce ur? are dobitocu` ?sta de ?i-a facut user special s? înjure pe-aici? Chiar în halul ?sta s? înebune?ti de la c?catul ?sta de joc?.

Posted

CE FACI FOCA ?

Legea!

@Sly ... nu am cu cine bre` ... zice-ti voi ce vreti de unguri ... ca spala Crisu` vorbele murdare si fara sens ...

Guest tsu123
Posted

Legea!

@Sly ... nu am cu cine bre` ... zice-ti voi ce vreti de unguri ... ca spala Crisu` vorbele murdare si fara sens ...

se stie :))

neata dev :P

Aia nu poate sa fie melodie, jumatate din ea este cu onomatopee si jumatate repeta aceeasi fraze -_-

Posted

Legea!

Bai, tu în ce tabar? te afli? Hai s? o lu?m logic; s? zicem "un caz, cazul unui maghiar": dac? tac`tu-i român ?i m?-ta-i unguroaic? sau viceversa, atunci pe care-l tai primul? Nu c? n-a? ?ti, da` s? nu zici c? nu te-am întrebat.

P.S. Cri?ul are dou? maluri, s? nu ui?i asta; eh, deci în acest caz ?i c?catul budisto-maghiaro-autonomisto-?ovin poate fi sp?lat cu aceia?i repeziciune. Ce zici matale dac? l-am spânzura ?i noi de coaie pe Petofi Sandor la Debrecen? Eh, unde-i "re?iproca"?

Guest tsu123
Posted

Bai, tu în ce tabar? te afli? Hai s? o lu?m logic; s? zicem "un caz, cazul unui maghiar": dac? tac`tu-i român ?i m?-ta-i unguroaic? sau viceversa, atunci pe care-l tai primul? Nu c? n-a? ?ti, da` s? nu zici c? nu te-am întrebat.

P.S. Cri?ul are dou? maluri, s? nu ui?i asta; eh, deci în acest caz ?i c?catul budisto-maghiaro-autonomisto-?ovin poate fi sp?lat cu aceia?i repeziciune. Ce zici matale dac? l-am spânzura ?i noi de coaie pe Petofi Sandor la Debrecen? Eh, unde-i "re?iproca"?

zi-le Sly :P

Guest tsu123
Posted

pe tigressa o cheama teodora grama ?

ca am impresia ca o dat-o la pro tv acu 1 minut :))

nush vere

Guest tsu123
Posted

Nu zic nimic, ma abtin ...

hai, fara certuri :)

Insa dev, trb sa fii de acord, ca ceea ce se intampla in partea aia trece de limita normalului si a bunului simt. Asta e parerea mea de mitic :)

Posted

Ace de cojoace ?i s?mân?? de scandal...

Care mai joac? LoL? Da`n afar? de Prutus, c? plânge atunci când pierde. :crybaby:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...