ThisizEntertainment Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 maica sfanta :)) guilda asta in curand o sa fie a nepotilor vostri ca majoritatea de aici ori sunt mumificati ori sau criogenizat :)) nu ma astept sa ma cunoasteti toti posibil doar cei foarte vechi doream doar sa salut lumea pe aici cum nu worfalak , xeno :D\ am jucat in Got la vali ^^
Lancelot Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT ceea ce iti doresc si tie :D
Guest tsu123 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 multumim fanilor, puteti sa ne pupati in fund, ca oricum doar din urma ne vedeti P.S. Epicc :) http://www.gandul.info/news/video-cand-agresorul-devine-victima-lovit-repetat-de-un-coleg-care-il-teroriza-un-baiat-decide-sa-riposteze-8119348
ThisizEntertainment Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 multumim fanilor, puteti sa ne pupati in fund, ca oricum doar din urma ne vedeti P.S. Epicc :) http://www.gandul.info/news/video-cand-agresorul-devine-victima-lovit-repetat-de-un-coleg-care-il-teroriza-un-baiat-decide-sa-riposteze-8119348 veche ^^
Worf Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT Love is in the air evrey time i look around ..........love is in the air........................................si ma mai intreaba lumea de ce m-am lasat :| cear fi sati pui o cravata de sarma ghimpata la gat si un calorifer legat de ia sa te arunci is curios..................faci poc?
Sly Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ceea ce iti doresc si tie :D Nu bre. "Ce-mi dore?ti tu mie s? dea Dumnezeu s? ?i se întâmple ?ie". Î?i dai seama ce ur? are dobitocu` ?sta de ?i-a facut user special s? înjure pe-aici? Chiar în halul ?sta s? înebune?ti de la c?catul ?sta de joc?.
Downloads Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rEzF8NzEv_k&feature=related Trrtzacatrrtzaca ?Trrtzacatrrtzaca ?Trrtzacatrrtzaca?
dev Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 CE FACI FOCA ? Legea! @Sly ... nu am cu cine bre` ... zice-ti voi ce vreti de unguri ... ca spala Crisu` vorbele murdare si fara sens ...
Guest tsu123 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Legea! @Sly ... nu am cu cine bre` ... zice-ti voi ce vreti de unguri ... ca spala Crisu` vorbele murdare si fara sens ... se stie :)) neata dev :P Aia nu poate sa fie melodie, jumatate din ea este cu onomatopee si jumatate repeta aceeasi fraze -_-
Sly Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Legea! @Sly ... nu am cu cine bre` ... zice-ti voi ce vreti de unguri ... ca spala Crisu` vorbele murdare si fara sens ... Bai, tu în ce tabar? te afli? Hai s? o lu?m logic; s? zicem "un caz, cazul unui maghiar": dac? tac`tu-i român ?i m?-ta-i unguroaic? sau viceversa, atunci pe care-l tai primul? Nu c? n-a? ?ti, da` s? nu zici c? nu te-am întrebat. P.S. Cri?ul are dou? maluri, s? nu ui?i asta; eh, deci în acest caz ?i c?catul budisto-maghiaro-autonomisto-?ovin poate fi sp?lat cu aceia?i repeziciune. Ce zici matale dac? l-am spânzura ?i noi de coaie pe Petofi Sandor la Debrecen? Eh, unde-i "re?iproca"?
Worf Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ma lance parca masi reapuca aveti locuri de o fosila ca mine pe acolo :))?
Guest tsu123 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bai, tu în ce tabar? te afli? Hai s? o lu?m logic; s? zicem "un caz, cazul unui maghiar": dac? tac`tu-i român ?i m?-ta-i unguroaic? sau viceversa, atunci pe care-l tai primul? Nu c? n-a? ?ti, da` s? nu zici c? nu te-am întrebat. P.S. Cri?ul are dou? maluri, s? nu ui?i asta; eh, deci în acest caz ?i c?catul budisto-maghiaro-autonomisto-?ovin poate fi sp?lat cu aceia?i repeziciune. Ce zici matale dac? l-am spânzura ?i noi de coaie pe Petofi Sandor la Debrecen? Eh, unde-i "re?iproca"? zi-le Sly :P
ThisizEntertainment Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 pe tigressa o cheama teodora grama ? ca am impresia ca o dat-o la pro tv acu 1 minut :))
Guest tsu123 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 pe tigressa o cheama teodora grama ? ca am impresia ca o dat-o la pro tv acu 1 minut :)) nush vere
Guest tsu123 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Nu zic nimic, ma abtin ... hai, fara certuri :) Insa dev, trb sa fii de acord, ca ceea ce se intampla in partea aia trece de limita normalului si a bunului simt. Asta e parerea mea de mitic :)
Sly Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ace de cojoace ?i s?mân?? de scandal... Care mai joac? LoL? Da`n afar? de Prutus, c? plânge atunci când pierde. :crybaby: