Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Sa va arat in ce m-am dat ieri de mi-a stat inima :))

Te arunca la peste 80 metri in sus si cu 100 si ceva km pe ora un fel de prastie :D, "sling shot"

aici cand sa dat amicul meu acuma un an cum a facut el prima data :)), ce-l din stanga

Aici cand sa dat el cu mine , eu sunt ce-l din dreapta :)) , si avand in vedere ca m-am dat de 3 ori :)) eu tzipam ca-mi statea inima si el radea de nu mai putea :)))

1

2

3

4

5

Sunt 5 filmulete si m-am dat de 3 ori :)) enjoy =))

Posted

=))))))))))))))))))))))))))))))))))

ala radea de murea....si tu mai aveai putin si lesinai dracu =))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))) foarte tare :))))))

Posted

=))))))))))))))))))))))))))))))))))

ala radea de murea....si tu mai aveai putin si lesinai dracu =))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))) foarte tare :))))))

nuu wa :)) uite-te la prima filmare cand sa dat el acuma un an ..de atunci si pana acuma tot sa dat :)) cand vine cate un client singur...unu din 2 pers care sunt acolo se da cu clientul respectiv :)) ...singur nu ai cum sa te dai .

Posted

maica sfanta :)) guilda asta in curand o sa fie a nepotilor vostri ca majoritatea de aici ori sunt mumificati ori sau criogenizat :))

nu ma astept sa ma cunoasteti toti posibil doar cei foarte vechi

doream doar sa salut lumea pe aici

Posted

bre Worf daca mi-as prinde nepotii ca joaca Mu le-as rupe capu :))

pai de tine nu stiu sigur da majoritatea din HH sigur is bunici deja =))) atentie la nepoti " This game is more adictive than Heroine"

Apropo in testament sa lasat si guilda? :))

Posted

pai de tine nu stiu sigur da majoritatea din HH sigur is bunici deja =))) atentie la nepoti " This game is more adictive than Heroine"

Apropo in testament sa lasat si guilda? :))

Cu siguran??. Bine-ai rerererevenit, Wolf!

Guest AntiHH
Posted

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

MUIE HH MUIE LANCELOT

Posted

super tare =))))))))))))))))))))))) gg vreau si eu sa ma dau in cacat din ala :))

am deja vre-o 3 sarituri la activ , nu mai fac cum am facut prima data :))) , si ala radea vaii :))), si nici ca imi doresc asa de mult :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...