Guest tsu123 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 http://csibibarna.blogspot.com =)) sus sta iancu pe statuie :P
ThisizEntertainment Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 sus sta iancu pe statuie :P si le da la unguri m ie
AnaMaria Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Buna dimineatza .. ia aici o dedicatie pentru Maghiari ^^ http://www.youtube.com/watch?v=pRdMd3XGDbw&feature=related
AnaMaria Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Si asta e misto :X http://www.youtube.com/watch?v=mHVV5AtDoEs&feature=related
Sly Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 sus sta iancu pe statuie :P si le da la unguri m ie Buna dimineatza .. ia aici o dedicatie pentru Maghiari ^^ http://www.youtube.com/watch?v=pRdMd3XGDbw&feature=related Ia s?-l vede?i pe dev ce sare de cur în sus. :)) :|
Sly Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Mare-i gr?dina lui Dumnezeu. Âsta a facut spam peste tot.
Brotherhod Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Sa va arat in ce m-am dat ieri de mi-a stat inima :)) Te arunca la peste 80 metri in sus si cu 100 si ceva km pe ora un fel de prastie :D, "sling shot" aici cand sa dat amicul meu acuma un an cum a facut el prima data :)), ce-l din stanga Aici cand sa dat el cu mine , eu sunt ce-l din dreapta :)) , si avand in vedere ca m-am dat de 3 ori :)) eu tzipam ca-mi statea inima si el radea de nu mai putea :))) 1 2 3 4 5 Sunt 5 filmulete si m-am dat de 3 ori :)) enjoy =))
WeR Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 =)))))))))))))))))))))))))))))))))) ala radea de murea....si tu mai aveai putin si lesinai dracu =)))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))) foarte tare :))))))
Brotherhod Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 =)))))))))))))))))))))))))))))))))) ala radea de murea....si tu mai aveai putin si lesinai dracu =)))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))) foarte tare :)))))) nuu wa :)) uite-te la prima filmare cand sa dat el acuma un an ..de atunci si pana acuma tot sa dat :)) cand vine cate un client singur...unu din 2 pers care sunt acolo se da cu clientul respectiv :)) ...singur nu ai cum sa te dai .
Calduramare Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 super tare =))))))))))))))))))))))) gg vreau si eu sa ma dau in cacat din ala :))
Worf Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 maica sfanta :)) guilda asta in curand o sa fie a nepotilor vostri ca majoritatea de aici ori sunt mumificati ori sau criogenizat :)) nu ma astept sa ma cunoasteti toti posibil doar cei foarte vechi doream doar sa salut lumea pe aici
Lancelot Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 bre Worf daca mi-as prinde nepotii ca joaca Mu le-as rupe capu :))
Worf Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 bre Worf daca mi-as prinde nepotii ca joaca Mu le-as rupe capu :)) pai de tine nu stiu sigur da majoritatea din HH sigur is bunici deja =))) atentie la nepoti " This game is more adictive than Heroine" Apropo in testament sa lasat si guilda? :))
Sly Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 pai de tine nu stiu sigur da majoritatea din HH sigur is bunici deja =))) atentie la nepoti " This game is more adictive than Heroine" Apropo in testament sa lasat si guilda? :)) Cu siguran??. Bine-ai rerererevenit, Wolf!
Worf Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Cu siguran??. Bine-ai rerererevenit, Wolf! nu revin deabea deabea mam lasat acuma sa revin =))? doar in vizita
Guest AntiHH Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT MUIE HH MUIE LANCELOT
Brotherhod Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 super tare =))))))))))))))))))))))) gg vreau si eu sa ma dau in cacat din ala :)) am deja vre-o 3 sarituri la activ , nu mai fac cum am facut prima data :))) , si ala radea vaii :))), si nici ca imi doresc asa de mult :))