Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Daca mergem strict pe regulament ala primea SS

Si oricum nu faceai cine stie ce xp acolo. Lasa de la tine.

uLi , nu conteaza cat xp faci acolo, nu o sa stau sa-l postez pentru ca va fi altu care il va posta daca va gresi la cum se comporta. Vroiam sa stiu 100% sigur daca primea ss pt faza aia , atat. :tiphat:

Posted

ce faceti robotziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dormitii >>>>????????????????

poate-i vodca, poate-i vin... poate-i petraru

neata

Posted

bun themask asta, cum da el ss lui rosica lunea sa fie la cs si lui tek chiar inainte de cs :)

Posted

mai, a fpst bine ca dupa n saptamani i-au dat ss si el fiind full (bine, am vazut ca ei inca stau la rr =)) cred ca l-a afectat rau ss-ul :)

Posted

Uitîndu-m? pe diferite siteuri de ?tiri din netul de limba român?, dau extrem de frecvent peste situa?ia în care, la o ?tire sau articol ce atinge vreuna din p?r?ile implicate în politica româneasc?, comentariile "cititorilor" sînt clar ale unor postaci, adic? indivizi angaja?i (sau înrola?i...) s? posteze texte cu un scop bine definit de c?tre angajator. Cel mai amuzant ?i deprimant, totodat?, este c?, de foarte multe ori, în ultimul timp, comentariile de pe astfel de site-uri apar?in în majoritate postacilor.

Ceea ce duce la o lectur? aiuritoare, de spital de nebuni dotat cu televiziune cu circuit închis, în care, chiar ?i dac? se mai aude cîte un adev?r, cineva vine ?i-?i îndeas? pe gît medica?ia... sau mai degrab? o anumit? medica?ie, cea hot?rît? de angajatorul respectivului. Un ospiciu în care asisten?ii medicilor

momentan rivali vin pe rînd ?i-?i bag? pe gît ce li se n?zare ?efilor lor c? este mai potrivit ca s? te ?in? calm, lini?tit, eventual cu o rîc? îndreptat? împotriva celorlal?i doctori.

Dar, nu doar ?tirile ?i articolele ce privesc România sînt locul unor astfel de desf??ur?ri postale. ?i cînd este vorba de situa?ia interna?ional?, de aiurea, subit se g?sesc unii extrem

de tenace în a ?ine sus steagul unor idei solid ancorate în convenabilul bun sim? al conformismului logic. În special, atunci cînd cineva se lanseaz? în idei care fie ?i numai un pic ar duce cu gîndul la teorii ale conspira?iei, ale istoriei trucate, imediat vine cineva ?i rupe locul de cît de tare combate asemenea presupuneri. Pe bune, chiar încep s? cred c? exist? o organizare secret? a lucrurilor, ?i c? unii sînt angaja?i s? umple golul de credibilitate al istoriei actuale, a?a cum ea se reflect? în spa?iul prea liber al Internetului. Nimic nu poate fi l?sat la întîmplare, nu?

Mai ales acum, cînd a?a alb? se cam vede ?i din galaxiile vecine cu nebunia de la noi. În perioada în care a izbucnit agita?ia din lumea arab?, dac? bagi un mesaj pe un site de ?tiri mai important, în care avansezi ideea c?, oups!, lumea nu e chiar cum ni se arat? c? pare, este mai mult decît foarte posibil ca cineva s? te trimit? la culcare, unde s? te duci tu, cu conspira?iile ?i învîrtelile tale imaginare cu tot.

V?zînd o asemenea situa?ie pe online-ul românesc, m-au apucat dracii la un moment dat ?i am f?cut ceea ce numai un papagal incomplet degivrat ar fi f?cut - am postat o reac?ie la un astfel de îndemn la culcare adresat unuia care avansa o idee din categoria celor care sus?in c? lucrurile nu sînt deloc ceea ce par. C? era vorba de americani, conteaz? prea pu?in, nu mi se par o excep?ie sub acest aspect.

Redau aici, aproximativ în aceea?i form?, mesajul meu postat pe respectivul site de ?tiri:

"Se pare ca exist? un foarte mare interes ca noi s? dormim - remember reclama la FNI, ?i ce era de fapt în spatele FNI? ?ti?i ce na?te somnul ra?iunii...

?i este vorba de ra?iune aici, nu de facult??i fabulatorii, atunci cînd se vorbeste de conspira?ii ?i învîrteli. I mean, am trecut printr-o lovilu?ie ?i mi-e clar c? a fost regie la greu acolo (îmi faceam armata în locul potrivit pentru astfel observa?ii); ca o consecin?? a respectivului ?oc am citit istorie enorm ?i am v?zut monstruozit??i, iar acum v?d ce?

C? într-o zon? uria?? a Lumii, în shpe ??ri, deodat? ?i subit, ca la baletul sincron, hopa lovilu?iile!!!

Hm, asta mi-aduce aminte de '89. Si de pashopt...

Apoi dac? astea nu înseamn? regie ?i premeditare, oare ce sa fie? Coinciden??, nu?

?i atunci, m? întreb, care sînt celelalte coinciden?e pe care nu am fost capabil s? le sesizez pîn? acum? Care sînt coinciden?ele cotidiene, intrate în banal, pe care am ajuns s? nu le mai simt?... Cum ar fi, spre exemplu, cuvintele ?i ideile pe care le aleg, conceptele cu care operez, deciziile proprii despre care a? putea crede c? sînt în întregime ale mele, luate în deplin? libertate ?i cuno?tin?? de cauz? ?i efect... Sau nu?

Cît? regie este deja în mine ?i nu îmi mai dau seama? În fond, unii nu î?i dau seama cît? regie este chiar ?i în giganticul balet sincron care schimb? fa?a Lumii din cînd în cînd.

FFS, unii nu ?tiu nici s? citeasca bine, iar al?ii ?tiu prea bine s? scrie ca e recomandabil s? ne culc?m...

Acestora din urm? le pot zice doar atît: Sleep yourselves!

Eu prefer s? stau treaz. Este singura alegere pe care o pot face. Aceea de a avea un continuu co?mar diurn."

Autor: Marius Ghinea

Posted

we're famous

postati-ne la plangeri ! :peace:

FAVORITII ADMINILOR FAVORITII ADMINILOR FAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILORFAVORITII ADMINILOR

Posted

ntz :>

hahahhahahahah , acum am vazut , ce terminati :rofl2:

Buna diminetza. :))

Tare clipul =))) ala Cu Rockeri :))) =))

Asa ii fac eu la Prutusica =)) parca ma vad pe mine dandui un dos de palma.

Posted

seara

Uiite sly, am citit ce ai postat, daca data trecuta am zis ca e prea mult acum am zis as citesc si ce zice nenea ala acolo este adevarat :P

@pentru fanii mei, cry me a river :))

Posted

seara

Uiite sly, am citit ce ai postat, daca data trecuta am zis ca e prea mult acum am zis as citesc si ce zice nenea ala acolo este adevarat :P

@pentru fanii mei, cry me a river :))

o sa fim spanzurati :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...