ThisizEntertainment Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 In grupul meu nu mai intra nimeni [-(
Guest Tsu114 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 tsu nu are energia sa citeasca ce ati scris voi aici, dar sunt de acord cu voi.
Prutus Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 In grupul meu nu mai intra nimeni [-( treci ma pe lol
Sly Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 M-ar bate un gand sa ma alatur voua, dar la cat de mult ma placeti voi pe mine... :)) Ma gandeam eu cine mi-a fi furat butelia de pe sarma. :)) Ce dracu` sa aiba lumea cu tine. Despre GUNIT, nu stiu, habar nu am despre ce e vorba cu conturile, oricum nu sta in puterea mea, eu sunt doar un simplu membru (mi se mai spune si Femuru`) si daca-ar fi gresit tot i-as fi tinut partea, chiar de-ar fi facut ceva rau. Nu inseamna ca l-as fi sustinut sau l-as fi indemnat. Si aici trasez o paralela la instinctul matern, nu stiu daca e la fel, dar cat de cat. Ulise, cumva "Exclusivistii"? :>
Guest Tsu114 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 iar sunt de acord cu ce ati scris tsu e la somn pe maine seara
Sly Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 iar sunt de acord cu ce ati scris tsu e la somn pe maine seara Spor la somn! <<< :boohoo:
ThisizEntertainment Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 iarasi ma iei cu rpg-uri gen regele arthur =)) ?
Sly Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 iarasi ma iei cu rpg-uri gen regele arthur =)) ? E muzica, nubetule. :|
Lancelot Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Elder Scrolls Obvilion one of the best RPG ever :) PS bunny eu cred ca poti sa intri pe Wow sa joci fara probleme Ii mai gasesti pe acolo pe morty si pe White Wolf..mai sunt oameni de pe LM pe Kazak
bunny Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Elder Scrolls Obvilion one of the best RPG ever :) PS bunny eu cred ca poti sa intri pe Wow sa joci fara probleme Ii mai gasesti pe acolo pe morty si pe White Wolf..mai sunt oameni de pe LM pe Kazak ok, mersi. xD cand voi avea niste timp liber alocat de joaca :D am sa va contactez.
RainSoul Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Are celulita aia mai Tsu...e naspa :))) yellow :tiphat:
Guest Tsu114 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Are celulita aia mai Tsu...e naspa :))) yellow :tiphat: da, am vazut ca are si putina burtoaca + ca nu o vad si din fata, dar... pentru ora aia merge :))
uLise Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Are celulita aia mai Tsu...e naspa :))) N-ai dreptate , pana si Master Zen e de acord cu mine =)
Brotherhod Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Salutare Pe harta unde nu sunt bine delimitate spoturile, spot inseamna un ecran, unde isi au respawn mobii. In tarkan si in alte harti nu sunt delimitate spoturile, doar in arena din cate stiu, nu ? poza spot http://img51.imageshack.us/i/screen022600460007.jpg/ poza pk http://img14.imageshack.us/i/screen022600470008.jpg/ Mobi se respawn, asta e dovada http://img402.imageshack.us/i/screen022601130011.jpg/ http://img20.imageshack.us/i/screen022601130012.jpg/ http://img402.imageshack.us/i/screen022601130013.jpg/ http://img39.imageshack.us/i/screen022601160014.jpg/ Acolo vreau sa fac eu xp deranjaza pe cineva ? Daca eu imi vad de treaba mea , el de ce nu isi vede de treaba lui ? ...se da ss pt asa ceva , la fel ca in cry nu ?
uLise Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Asta mai mult e dusmanie ^_^ Fiecare harta are niste puncte unde apar mobi ( random/aleatoriu ) dar respawnul nu e spot. Mobi apar pentru a "umple" harta sa dea impresia de mobi pe harta , spoturile sunt puncte unde apar mobi ( intentionat ) Fii sigur ca ala nu e un spot facut din db e harta cu punctele random. Hai sa dam dreptate si la admini. PS. Oricum asta nu inseamna ca ala nu trebuie atentionat ( next time ss ) din moment ce tu tratezi zona ca spot iar el iti da pk. Merita un avertisment nu suspend
Brotherhod Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Asta mai mult e dusmanie ^_^ Fiecare harta are niste puncte unde apar mobi ( random/aleatoriu ) dar respawnul nu e spot. Mobi apar pentru a "umple" harta sa dea impresia de mobi pe harta , spoturile sunt puncte unde apar mobi ( intentionat ) Fii sigur ca ala nu e un spot facut din db e harta cu punctele random. Hai sa dam dreptate si la admini. PS. Oricum asta nu inseamna ca ala nu trebuie atentionat ( next time ss ) din moment ce tu tratezi zona ca spot iar el iti da pk. Merita un avertisment nu suspend Nu stau sa postez, eu stiam ca "spot" inseamna un ecran, unde isi au respawn mobii, exact ce mi-a spus si MurDoc , atata timp cat eu vreau sa fac xp acolo si imi vad de treaba mea..se vede ca imi creste xp-ul , si mobi se respawn lang mine, nu are nici un drept sa vina sa-mi dea pk , ba mai mult, nu era nici invazie sa zici ca asteptam invazia ...( doar arena sunt delimitate spoturile de seeaworms( ceva de genu) ) , e la fel ca in cry ...nici acolo nu sunt spoturi tot asa apar cate 2 3 4 mobi, dar daca faci pk, se pedepseste. Alti vad altfel situatia, e aiurea sa iei ss in tarkan in felul asta sau pe orice harta, dar totul e legal nu ?( poza spot fac xp , bara merge , mobi se respawn), logic el trebuie sa ia ss. app: am trimis chestia asta la 2 GM inca astept mesaj cu raspunsul, inca nu l-am primit app2: nu am nimik cu flacaul ala ...dar sincer dupa pk, nici pm nu mi-a dat sa zica " scuze bai boule, mi-a alunecat degetul pe ctrl" ....:tiphat:
uLise Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Nu stau sa postez, eu stiam ca "spot" inseamna un ecran, unde isi au respawn mobii, exact ce mi-a spus si MurDoc , atata timp cat eu vreau sa fac xp acolo si imi vad de treaba mea..se vede ca imi creste xp-ul , si mobi se respawn lang mine, nu are nici un drept sa vina sa-mi dea pk , ba mai mult, nu era nici invazie sa zici ca asteptam invazia ...( doar arena sunt delimitate spoturile de seeaworms( ceva de genu) ) , e la fel ca in cry ...nici acolo nu sunt spoturi tot asa apar cate 2 3 4 mobi, dar daca faci pk, se pedepseste. Alti vad altfel situatia, e aiurea sa iei ss in tarkan in felul asta sau pe orice harta, dar totul e legal nu ?( poza spot fac xp , bara merge , mobi se respawn), logic el trebuie sa ia ss. app: am trimis chestia asta la 2 GM inca astept mesaj cu raspunsul, inca nu l-am primit app2: nu am nimik cu flacaul ala ...dar sincer dupa pk, nici pm nu mi-a dat sa zica " scuze bai boule, mi-a alunecat degetul pe ctrl" ....:tiphat: Daca mergem strict pe regulament ala primea SS Si oricum nu faceai cine stie ce xp acolo. Lasa de la tine.