Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

corcitura sau nu , poti sa ne sugi asa scurt pe 2 , ca nu o sa mai vedeti castelu' prea curand

si acu sunati repede la lancelot sa-mi dea ss =))

dorele, probleme ma? :) Mergi pe santier si ia-te de mana cu Sadi :> Poate vin sa-ti dau indicatii cum sa respecti proiectul, asta daca stii sa-l citesti :>

Cu ce am gresit cand am spus ca este o alianta corcita? o.O

CORCITÚR? ~i f. Organism provenit din încruci?area a dou? specii diferite; hibrid; bastard. /a se corci + suf. ~tur?

Sunteti acolo din Honey, din Addicted si din ex HH, deci, daca nu suporti un termen care va caracterizeaza MARS de aici ;;)

Nu ne suparam ca nu avem castelul, ne place situatia la care s-a ajuns, in care ati trebuit sa adunati din toate aliantele mari de pe svr, oameni, astfel incat sa puteti lua si voi castelul, gg :) Asta spune mult despre noi, iar meritul vostru sta in Blader, ca la ce minti de bibilica aveti restu, nu reuseati treaba asta nici daca erati fatati iar :)

si ACU sunati-l pe alexey sau sadi sa vb cu adminii sa-mi dea ss =))

Posted

tsu ai ajuns 112 deja?

nu se lasa iepurele dar nici tu :))

lol, dar de ce credeti ca numai eu il las fara usere? :P not true. asta e a 3-a sau a 4-a zi de cand n-am mai intrat pe mod, luat-am vacanta a little. :D

Posted

lol, dar de ce credeti ca numai eu il las fara usere? :P not true. asta e a 3-a sau a 4-a zi de cand n-am mai intrat pe mod, luat-am vacanta a little. :D

si Tsu a ajuns la 112 de cateva zile :))

Posted

asa n-am mai luat ss cateva zile

Posted

sa retras ronaldo,adevaratu ronaldo :(

lasa ca i-a dat 2 goluri Germaniei in 2006 -_- in finala

Posted

O doamn? intr? la farmacie ?i îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul întreab?:

- Doamn?, la ce v? trebuie arsenicul?

- Pentru ca s?-l omor pe so?ul meu!

- Doamn?, nu pot s? v? vînd arsenic pentru acest motiv, îmi pare r?u, spune farmacistul.

Atunci doamna scotoce?te în po?et? ?i scoate o fotografie cu so?ul ei care f?cea dragoste cu so?ia farmacistului. Acesta se uit? la fotografie ?i spune:

- Ah, scuza?i-m?, n-am ?tiut c? ave?i re?et?.

Posted

O doamn? intr? la farmacie ?i îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul întreab?:

- Doamn?, la ce v? trebuie arsenicul?

- Pentru ca s?-l omor pe so?ul meu!

- Doamn?, nu pot s? v? vînd arsenic pentru acest motiv, îmi pare r?u, spune farmacistul.

Atunci doamna scotoce?te în po?et? ?i scoate o fotografie cu so?ul ei care f?cea dragoste cu so?ia farmacistului. Acesta se uit? la fotografie ?i spune:

- Ah, scuza?i-m?, n-am ?tiut c? ave?i re?et?.

=)))

Posted

daaaa, corect, in 2006 Germania a pierdut in prelungiri in semifinale in fata Italiei, noapte lunga, putin somn, a doua zi bac la matematica :-< Zi trista pentru Germania atunci :-<

Posted

tsu police este lasat sa traiasca :P

Posted

nu nu, n-am timp momentan sa-mi fac alt user

Posted

da ulise, am inteels ca s-au rahatit treburile prin wow

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...