Guest Tsu112 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 corcitura sau nu , poti sa ne sugi asa scurt pe 2 , ca nu o sa mai vedeti castelu' prea curand si acu sunati repede la lancelot sa-mi dea ss =)) dorele, probleme ma? :) Mergi pe santier si ia-te de mana cu Sadi :> Poate vin sa-ti dau indicatii cum sa respecti proiectul, asta daca stii sa-l citesti :> Cu ce am gresit cand am spus ca este o alianta corcita? o.O CORCITÚR? ~i f. Organism provenit din încruci?area a dou? specii diferite; hibrid; bastard. /a se corci + suf. ~tur? Sunteti acolo din Honey, din Addicted si din ex HH, deci, daca nu suporti un termen care va caracterizeaza MARS de aici ;;) Nu ne suparam ca nu avem castelul, ne place situatia la care s-a ajuns, in care ati trebuit sa adunati din toate aliantele mari de pe svr, oameni, astfel incat sa puteti lua si voi castelul, gg :) Asta spune mult despre noi, iar meritul vostru sta in Blader, ca la ce minti de bibilica aveti restu, nu reuseati treaba asta nici daca erati fatati iar :) si ACU sunati-l pe alexey sau sadi sa vb cu adminii sa-mi dea ss =))
bunny Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 tsu ai ajuns 112 deja? nu se lasa iepurele dar nici tu :)) lol, dar de ce credeti ca numai eu il las fara usere? :P not true. asta e a 3-a sau a 4-a zi de cand n-am mai intrat pe mod, luat-am vacanta a little. :D
Arwenca Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 lol, dar de ce credeti ca numai eu il las fara usere? :P not true. asta e a 3-a sau a 4-a zi de cand n-am mai intrat pe mod, luat-am vacanta a little. :D si Tsu a ajuns la 112 de cateva zile :))
Guest Tsu112 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 sa retras ronaldo,adevaratu ronaldo :( lasa ca i-a dat 2 goluri Germaniei in 2006 -_- in finala
Guest Tsu112 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 O doamn? intr? la farmacie ?i îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul întreab?: - Doamn?, la ce v? trebuie arsenicul? - Pentru ca s?-l omor pe so?ul meu! - Doamn?, nu pot s? v? vînd arsenic pentru acest motiv, îmi pare r?u, spune farmacistul. Atunci doamna scotoce?te în po?et? ?i scoate o fotografie cu so?ul ei care f?cea dragoste cu so?ia farmacistului. Acesta se uit? la fotografie ?i spune: - Ah, scuza?i-m?, n-am ?tiut c? ave?i re?et?.
Konvict Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 O doamn? intr? la farmacie ?i îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul întreab?: - Doamn?, la ce v? trebuie arsenicul? - Pentru ca s?-l omor pe so?ul meu! - Doamn?, nu pot s? v? vînd arsenic pentru acest motiv, îmi pare r?u, spune farmacistul. Atunci doamna scotoce?te în po?et? ?i scoate o fotografie cu so?ul ei care f?cea dragoste cu so?ia farmacistului. Acesta se uit? la fotografie ?i spune: - Ah, scuza?i-m?, n-am ?tiut c? ave?i re?et?. =)))
mau Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 lasa ca i-a dat 2 goluri Germaniei in 2006 -_- in finala 2002 ma, in 2006 a fost Italia-Franta finala :violent:
Guest Tsu112 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 daaaa, corect, in 2006 Germania a pierdut in prelungiri in semifinale in fata Italiei, noapte lunga, putin somn, a doua zi bac la matematica :-< Zi trista pentru Germania atunci :-<
Guest Tsu112 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BCjHPZmmJi0 sunt si eu batran :) se uita de la o vreme ^_^
Guest Tsu112 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400005&view=findpost&p=5638989 citit de aici pana la sf =)) am murit de ras =))
Lancelot Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Tsu sa ma anunti daca vrei sa treci de 112 :))
Guest Tsu112 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nu nu, n-am timp momentan sa-mi fac alt user
uLise Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Gunit ce s-o intamplat ( vad ca ai postat la plangeri ^^ ) HH = Exclusivitate , Expansiune , Prime Time :>
Guest Tsu112 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 da ulise, am inteels ca s-au rahatit treburile prin wow