ghiGhi89 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 La multi ani ! Un an nou mai bun si plin de impliniri va urez !! Putzin in urma dar niciodata nu este prea tarziu !!! :tiphat:
Trish Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 am vrut sa ma abtin de la comentarii cu hienele astea , dar nu se poate .
Guest Tsu58 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 am vrut sa ma abtin de la comentarii cu hienele astea , dar nu se poate . n-am chef sa citesc topicul, nici nu imi mai bat capul cu ei.
fade Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Noroc ca mi-a dat Sly linkul la topic ca nu as fi vazut si DA ! e cel mai tare reply , thanks Boom ca ne-a impartasit cu noi Marele membru Bogz , iti multumim ca asa ne vezi. Clanul asta e mort la fel si plin de sictiriti ( se stiu ei care sunt aia , poate sa confirme si Sly <_< ) Aveti grija cu cine jucati pe next db respect adevarati membri dintr-o ceata de ... membri ;) tsu elite dev sly razorone ioz master_X si lui G pentru ce a realizat aici ;) ce-i cu asta? n-am mai intrat pe mu de cand s-a bagat s2, daca as fi zis ceva de genul asta, nu crezi ca as fi impartasit-o cu voi? daca!! am zis asa ceva, am zis-o pe vremea cand niciunul din voi nu era in guild, statusem 2 nopti nedormit sa fac lvl 100 sa pot face guildul si am luat numai tampiti si cretini care, pe scurt, erau degeaba. si mai apoi am si spart guildul ;)) si stie toata lumea cata drama a fost pe-atunci dar, de cand m-am intors, lucru care coincide cu castigarea primului siege al aliantei HH (remember? eu eram pe razor, atunci), nici macar 1 singura data nu am vorbit pe la spate pe nimeni, iar singura persoana din alianta honey cu care am pastrat cat de cat legatura, insemnand un salut din joi in pasti, a fost garrone. nu mi-am petrecut serile cu boom pe skype, sau cu garrone sau cu linu, ci cu gunit si cu blader, nu umblu cu curul in doua luntri, cand am renuntat la HH (pentru ca era plin de tampiti, le-am uitat si nickurile, sincer sa fiu), am mers in honey. cand am vazut ca in honey sunt luat de prost, am schimbat placa si m-am intors in HH, unde am ramas pana am plecat de pe mu. cu boom n-am mai vorbit, wait for it, din dimineata in care am preluat un spot in icarus, am lasat party perfect pe el, si cand m-am intors, dupa o ora, erau 4 bk si un sm in party si un xp de toata jena. si mai apoi am si plecat din honey in concluzie, daca eu maine-poimaine zic ca garrone a zis ca honey-ul e o gloata de labagii, va apucati sa verificati manutele fiecaruia, sa vedeti daca are bataturi in palma? a, si inca o chestie....intamplarea face, sa intru sa dau search "bogz", nici nu stiam ca ma mai vorbeste lumea pe-aici ;)) daca aveti, sau daca tu, tsu, ai nevoie de lamuriri suplimentare, da-mi de veste, nu ma trag pe cur si nici nu mi-e rusine cu ce-am facut sau ce-am zis. si ultima chestie: eu am fost pe tsu atunci cand m-am dus cu preluarea la linu, si m-am apucat sa-l iau la misto ca a facut cerere de gm ;)) si stiam de la garrone, nu de la super-spionii pe care-i aveam plantati in echipa de gm ;;)
Lancelot Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Multumesc boyz Hello bogz and chill :) lumea e plina de zvonuri avizate :))