ThisizEntertainment Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 uite mai cum te gadil... hahaha 4 bk 1 elf 1 sm tu erai full ms buff offensive defensive ( pun pariu ca nu stiai ca se cheama asa ) si abia l-ati dat jos m-ai bine ne-ai gadila la oo sa fim in spiritul craciunului sa ne simtit si noi bine ;) ps. Tsu , da' astia nu rezolva buggul la FS ? :>
Trish Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 si uite asa...am ajuns la 90% warn :dooh: inca una si ma duc :pokeye:
Guest Tsu54 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 hahaha 4 bk 1 elf 1 sm tu erai full ms buff offensive defensive ( pun pariu ca nu stiai ca se cheama asa ) si abia l-ati dat jos m-ai bine ne-ai gadila la oo sa fim in spiritul craciunului sa ne simtit si noi bine ;) ps. Tsu , da' astia nu rezolva buggul la FS ? :> nu stiu daca se poate rezolva :-< sa nu fie de la versiune. @MrGeo, eu nu am spus nicaieri ca sunt nemuritor, insa, te-am dat ca exemplu la acuzatia lui boom caruia i se parea ciudat ca nu moare dintr-o bucata d@nzel, iar daca filmuletul pus de mine nu era foarte graitor, ce ai pus tu este mai mult decat :) Poate data viitoare o sa am si eu sweal :)
Guest Mr.Geo Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 nu stiu daca se poate rezolva :-< sa nu fie de la versiune. @MrGeo, eu nu am spus nicaieri ca sunt nemuritor, insa, te-am dat ca exemplu la acuzatia lui boom caruia i se parea ciudat ca nu moare dintr-o bucata d@nzel, iar daca filmuletul pus de mine nu era foarte graitor, ce ai pus tu este mai mult decat :) Poate data viitoare o sa am si eu sweal :) pai nene ai pus acol doar o parte din faza asta si ai zis ca te gadilam uite ca nu team gadilat team omorat si mai am vreo 2 faze cu danzel cand are ice si dau iara 2/3/4 combo in el si e nemuritor deci trage tu concluzia . hahaha 4 bk 1 elf 1 sm tu erai full ms buff offensive defensive ( pun pariu ca nu stiai ca se cheama asa ) si abia l-ati dat jos m-ai bine ne-ai gadila la oo sa fim in spiritul craciunului sa ne simtit si noi bine ;) ps. Tsu , da' astia nu rezolva buggul la FS ? :> am jicnit eu cand am postat aicia?? de ce nu iti poti controla vocabularu asta de copil crescut la ospiciu?
Guest Tsu54 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 pai nene ai pus acol doar o parte din faza asta si ai zis ca te gadilam uite ca nu team gadilat team omorat si mai am vreo 2 faze cu danzel cand are ice si dau iara 2/3/4 combo in el si e nemuritor deci trage tu concluzia . am jicnit eu cand am postat aicia?? de ce nu iti poti controla vocabularu asta de copil crescut la ospiciu? of... nu m-ai inteles, boom spunea cum i se parea ciudat ca D@nzel nu murea din cateva combo si cum trecea prin twistul bk-ilor, eu cu filmul ala, completat de tine, se vede ca nu mor instant, chiar daca bk-ul este buffat pana-n gat :) Iar tu m-ai omorat ca nu aveam sweal, asa ca, daca D@nzel avea si sweal rezista la 1-2-3 combouri :) Uita-te prin filmuletele mele sa vezi ca rezist la 1 combo :) Stiu ca ti-am lezat orgoliul, pare rau, data viitoare o sa ma las omorat dintr-un skill de arma :-< Observ totusi ca va bateti cap in cap, boom spune ca D@nzell are speed, ba ca nu moare, eu ca am speed, ba ca dau din mers, ba ca ma misc cu stern, ba ca am auto-q, iar acum, ca mai ne si mutam prin valley folosind nush ce program :)) Totusi, a naibii treaba, voi nu folositi nimic :)
Guest Mr.Geo Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 of... nu m-ai inteles, boom spunea cum i se parea ciudat ca D@nzel nu murea din cateva combo si cum trecea prin twistul bk-ilor, eu cu filmul ala, completat de tine, se vede ca nu mor instant, chiar daca bk-ul este buffat pana-n gat :) Iar tu m-ai omorat ca nu aveam sweal, asa ca, daca D@nzel avea si sweal rezista la 1-2-3 combouri :) Uita-te prin filmuletele mele sa vezi ca rezist la 1 combo :) Stiu ca ti-am lezat orgoliul, pare rau, data viitoare o sa ma las omorat dintr-un skill de arma :-< Observ totusi ca va bateti cap in cap, boom spune ca D@nzell are speed, ba ca nu moare, eu ca am speed, ba ca dau din mers, ba ca ma misc cu stern, ba ca am auto-q, iar acum, ca mai ne si mutam prin valley folosind nush ce program :)) Totusi, a naibii treaba, voi nu folositi nimic :) esti dispus sa probam ca nu rezista la atatea combo?? si eu eram cu bufe p mine pe mine ma supara ca ai spus ca te gadilam.. e ok sa treaca prin ts a 2 bk ca ii dam maxim 10k dmg daca are bufele idea e ca rezista la combo, vreo 12 min l-am urmarit o sa pun si celalte cand am timp sa le fac ca au 4gb 1 film :D
ThisizEntertainment Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Tsu daca-l tii minte pe D_Geo din SvG :)) Tot asa ceva de genu o tinea pe a lui ca daca pui agility mai mare viata mobilor scade =))
Guest Tsu56 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 de ce sly? :) eu stiu doar S.o.S. sa zic
Prutus Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 nu stiu daca se poate rezolva :-< sa nu fie de la versiune. ma joc pe un alt server,unde nu e bugu asta la fs si e aceeasi versiune
ThisizEntertainment Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Care stie un magazin din iasi care are mouse-uri de vanzare raport calitate-pret ( fara altex , domo etc )
Guest Tsu56 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 vezi pe net nub :) @prutus.. este de atata vreme bugul asta si vad ca n-au facut nimic, nu stiu ce sa mai zic.
ThisizEntertainment Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 am impresia ca prutus joaca pe zohan
Guest Tsu56 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 un mare om, cu mare caracter a spus candva: " eu, ca membru HH ( care nu joc mu) ma simt jignit stiind ca echipa rivala HH-ului, este Honey " Asta a fost buna :))
Prutus Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 am impresia ca prutus joaca pe zohan dap,acolo
Guest Tsu56 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 si e mai bine decat aici? Cat este exp, lume, alea alea?
Prutus Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 lume nu prea,cam 100-120 pe server,xp ciq e 75x,dar unde am crescut noi dai un rr la 3-4 ore
Guest Tsu56 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 lume nu prea,cam 100-120 pe server,xp ciq e 75x,dar unde am crescut noi dai un rr la 3-4 ore din hh cine e?
Prutus Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 eu luixa sica krenya fantasy,a jucat o perioada si Psyco dar vad ca de o vreme n-a mai intrat...napolen mai erau inca vreo 2-3...julica....