Prutus Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 il mai stiu, da :) seara nubi, am fost de l-am vazut pe Rede :) ai fost in iasi si n-ai zis nimic? <_<
Guest Tsu53 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ai fost in iasi si n-ai zis nimic? <_< nu, a fost el in BuCUResti neata
Tika Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Sal all Sunt JTO9000MG va salut pe toti.. Voi chiar sunteti jucatori vechi. Numi vine sa cred ca in 2005 inca nici nu am stiut ce e forum am jucat pe 97 dar eram varza TOT RESPECTU :D
KooKie Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Voi chiar sunteti jucatori vechi. nu toti :P dar, intr-adevar, cei vechi de aici isi merita respectul :)
Sly Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_qRXQ848vQE&feature=player_embedded Lancelot, împacheteaz?.
Guest Tsu53 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 cica cel mai bun jucator de WoW o.O Cica s-a nascut pentru asta... Dar in wow primesti bani? ca in starcraft 2 se castiga bine daca esti progamer, dar acolo sunt turnee, in wow exista asa ceva? Subiect delicat cu femeia aia din Suedia.. trist :( HUAAAA, masa de jucatori casual, IESITI BA AFARA si lasati-va de joc, ca n-ai skill, mama lor de jucatori CASUAL. Cu cat dispret spune de activitatile fizice pe care le faci afara, gen basket :))
Dobrik Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 cica cel mai bun jucator de WoW o.O Cica s-a nascut pentru asta... Dar in wow primesti bani? ca in starcraft 2 se castiga bine daca esti progamer, dar acolo sunt turnee, in wow exista asa ceva? Subiect delicat cu femeia aia din Suedia.. trist :( HUAAAA, masa de jucatori casual, IESITI BA AFARA si lasati-va de joc, ca n-ai skill, mama lor de jucatori CASUAL. Cu cat dispret spune de activitatile fizice pe care le faci afara, gen basket :)) da tsu stiu cazul unor catorva tipi care erau sponzorizati de vreo 4-5 firme doar pentru ca iesisera primi la turneul de arene :).
ThisizEntertainment Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 slyyyyyyyyyyyyyyyy , il face spider pe asta din video ^^
Sly Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 slyyyyyyyyyyyyyyyy , il face spider pe asta din video ^^ La stat degeaba.
ThisizEntertainment Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dada da =))) nu vezi ce mort e dracu asta:)) pun mariu ca e putred pe interior de la atata wow si tot parjoala e =))
ThisizEntertainment Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mai vrei un taclick prutuse =) ? ma sly ce parere ai de razer abyssus :-" ca vreau sa-mi cumpar unu
Hyadum Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Da, si eu zic ca are dreptate. Lasati-va de joc si iesiti si voi sa bateti mingea de perete. Eventual de peretele pro-gamerilor, ca sa nu se simta singuri.
Sly Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Da, si eu zic ca are dreptate. Lasati-va de joc si iesiti si voi sa bateti mingea de perete. Eventual de peretele pro-gamerilor, ca sa nu se simta singuri. Uite-l ?i pe ?sta ! :)) @Ulise, e bun, numai s? g?se?ti picioare de rezerv?. Dac? joci Counter se duc repede.
ThisizEntertainment Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Da, si eu zic ca are dreptate. Lasati-va de joc si iesiti si voi sa bateti mingea de perete. Eventual de peretele pro-gamerilor, ca sa nu se simta singuri. incurcati omul ma :| si Blizz face jocul pe dificultate easy in pana mea de jucatori <_< @gtg facultate , partial time <:-P
Guest Tsu53 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Da, si eu zic ca are dreptate. Lasati-va de joc si iesiti si voi sa bateti mingea de perete. Eventual de peretele pro-gamerilor, ca sa nu se simta singuri. HUAAA, stricati Wow-ul si-l deranjati pe baiatul din clip :-w :>
Cafeniul Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Salutare urati. Vin si eu la voi cu o intrebare (poate imi raspunde tsu ca tot are DL). Am dl pe un server de fun si nu stiu ce set ancient sa fac pe el. Care ar fi ce-a mai buna alegere ? Eplate?
Guest Tsu53 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Salutare urati. Vin si eu la voi cu o intrebare (poate imi raspunde tsu ca tot are DL). Am dl pe un server de fun si nu stiu ce set ancient sa fac pe el. Care ar fi ce-a mai buna alegere ? Eplate? eu nu stiu, nu am folosit seturi ancient :P cred ca unul cu def e bun si life :-?
Guest Tsu53 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 tsu inchide balul, tsu il deschide, neata