Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

da, sunt un om care tinde spre cer :)

Posted

i can survive i r marine from starcraft 2 :>

Posted

Noroc ca mi-a dat Sly linkul la topic ca nu as fi vazut si DA ! e cel mai tare reply , thanks Boom ca ne-a impartasit cu noi

cand s-a vazut cu 99 putea sa-mi dea el pm si sa-mi zica chestia asta cum a facut-o si in cazul cRs. da presupun ca nici nu a aflat inca de solutia care i-ati gasit-o de a-l scapa de suspend :))

stau si ma uimesc pana unde duce ignoranta; kinul 99 din cauza lui gunit. cerby 99 din cauza lui gunit. prutus 99 din cauza lui gunit. gunit 99 din cauza lui gunit, si voi continuati sa-i luati apararea :)) zicea bogz mai de mult ca hh-u e o ceata de prosti si ca daca stii sa te impui faci ce vrei din ei.(nu va jignesc ci doar reproduc cuvintele care le-am auzit din gura lui bogz). oricum, eu n-am crezut pana in momentul de fata. se pare ca a avut mare dreptate.

last post here pe tema gunit. cum am zis mai sus, sa-si deschida topic daca vrea. sau sa-i deschideti voi, ca vad ca are ucenici fideli.

Marele membru Bogz , iti multumim ca asa ne vezi.

Clanul asta e mort la fel si plin de sictiriti ( se stiu ei care sunt aia , poate sa confirme si Sly <_< )

Aveti grija cu cine jucati pe next db

respect adevarati membri dintr-o ceata de ... membri ;) tsu elite dev sly razorone ioz master_X si lui G pentru ce a realizat aici ;)

Posted

Genial

@G, sti ca ai castigat titlul den ubul anului cu faza aia, nu? -_-

Guest GUNIT-MG
Posted

Cel mai vanat jucator:

1. Gunit - 23

poporul a decis :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...