Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

lol =)) aia or spalat avionu inainte de decolare?:))

Guest Tsu49prim
Posted

nu stiu cu ce l-au spalat, cred ca era solutie romaneasca, alte avioane au mai decolat, nu toate, dar unele da. Este adevarat ca pe jos in Bucuresti este patinoar, dar..

Posted

Poi cu apa cu sapun lor spalat :)) sau direct cu furtunu pe el ^_^

Guest Tsu49prim
Posted

oricum, nasol. Acum trebuie sa-mi recuperez banii pe bilete =))

Posted

in 24 de ore parca ^_^ am auzit si eu la tv :))

Guest Tsu49prim
Posted

sa vad ca e Romania :)

Guest Tsu49prim
Posted

astia nu se mai potolesc cu acuzatiile lor. Cand nu puteam sa bat un elf la cs, toata lumea era fericita, acum ca le dau sa sara, imediat: CODURIIIIIIII

Guest Tsu49prim
Posted

se pare ca HAOSul a ramas pe linkmania.. pacat :(

Cam asa e :)

TOtusi, parca vad ca insistentele lor o sa dea rezultatul scontit, adica sa-mi dea cineva 99. Pentru ca, prosti, dar multi, iar daca asa ceva se intampla, sincer, ma doare-n @$# =)) eu stiu ca n0am nimic si ca atunci cand ii bateam, ii bateam pentru ca mai stiu sa joc si aia conteaza :)

Posted

astia nu se mai potolesc cu acuzatiile lor. Cand nu puteam sa bat un elf la cs, toata lumea era fericita, acum ca le dau sa sara, imediat: CODURIIIIIIII

atunci cand nu puteai bate tu un elf la CS erati voi cei care aveati CS-ul. vorbesti de s1 aici, perioada in care voi ati dominat. sa nu uitam de bk-ii de 6-8 rr care nu puteau fi omorati de bk de 25-29 de rr.

Cam asa e :)

TOtusi, parca vad ca insistentele lor o sa dea rezultatul scontit, adica sa-mi dea cineva 99. Pentru ca, prosti, dar multi, iar daca asa ceva se intampla, sincer, ma doare-n @$# =)) eu stiu ca n0am nimic si ca atunci cand ii bateam, ii bateam pentru ca mai stiu sa joc si aia conteaza :)

nu a spus nimeni ca nu stii sa joci, ba din contra. ce mi-ai zis tu acolo de lag, sare din discutie din cauza ca primesc dmg constant si mi se incarca potiunile de viata (lucruri care nu se petrec in momentul cand ai lag)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...