dorele1234 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 de 1 decembrie iti doresc sa mori in chinuri si tras in teapa si io mi-o doresc pe mata :bananadance2:
Prutus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 si io mi-o doresc pe mata :bananadance2: hm,sa-ti zic si eu ceva de mamica ta?ne,nu mi pun mintea cu prostii
WeR Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 care urmeaza? auzi da lu sadi dc nu iai facut? :)) p.s marsh dracu de aici
ThisizEntertainment Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Gunite ce facusi ma bagasi nitro la bk =) lu sadi nu i-o facut ca-i gm si ii da capac de-i tiuie urechea LMA ma romanilor :DDDDDDDD
Guest Tsu49prim Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 http://www.antena3.ro/romania/gerul-provoaca-probleme-in-porturi-aeroporturi-si-pe-calea-ferata-intarzieri-si-curse-anulate-114264.html -_- N-am mai plecat, 12 ore pierdute in aeroport -_-
Guest Silphy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 lol =)) aia or spalat avionu inainte de decolare?:))
Guest Tsu49prim Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 nu stiu cu ce l-au spalat, cred ca era solutie romaneasca, alte avioane au mai decolat, nu toate, dar unele da. Este adevarat ca pe jos in Bucuresti este patinoar, dar..
Guest Silphy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Poi cu apa cu sapun lor spalat :)) sau direct cu furtunu pe el ^_^
Guest Tsu49prim Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 oricum, nasol. Acum trebuie sa-mi recuperez banii pe bilete =))
Guest Silphy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 in 24 de ore parca ^_^ am auzit si eu la tv :))
Guest Tsu49prim Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 astia nu se mai potolesc cu acuzatiile lor. Cand nu puteam sa bat un elf la cs, toata lumea era fericita, acum ca le dau sa sara, imediat: CODURIIIIIIII
KooKie Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 se pare ca HAOSul a ramas pe linkmania.. pacat :(
misterio2o Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 le pocneste sangele in vene la cat de invidiosi sunt :blink:
Guest Tsu49prim Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 se pare ca HAOSul a ramas pe linkmania.. pacat :( Cam asa e :) TOtusi, parca vad ca insistentele lor o sa dea rezultatul scontit, adica sa-mi dea cineva 99. Pentru ca, prosti, dar multi, iar daca asa ceva se intampla, sincer, ma doare-n @$# =)) eu stiu ca n0am nimic si ca atunci cand ii bateam, ii bateam pentru ca mai stiu sa joc si aia conteaza :)
boomeey Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 astia nu se mai potolesc cu acuzatiile lor. Cand nu puteam sa bat un elf la cs, toata lumea era fericita, acum ca le dau sa sara, imediat: CODURIIIIIIII atunci cand nu puteai bate tu un elf la CS erati voi cei care aveati CS-ul. vorbesti de s1 aici, perioada in care voi ati dominat. sa nu uitam de bk-ii de 6-8 rr care nu puteau fi omorati de bk de 25-29 de rr. Cam asa e :) TOtusi, parca vad ca insistentele lor o sa dea rezultatul scontit, adica sa-mi dea cineva 99. Pentru ca, prosti, dar multi, iar daca asa ceva se intampla, sincer, ma doare-n @$# =)) eu stiu ca n0am nimic si ca atunci cand ii bateam, ii bateam pentru ca mai stiu sa joc si aia conteaza :) nu a spus nimeni ca nu stii sa joci, ba din contra. ce mi-ai zis tu acolo de lag, sare din discutie din cauza ca primesc dmg constant si mi se incarca potiunile de viata (lucruri care nu se petrec in momentul cand ai lag)
ThisizEntertainment Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 kkkk pana la urma dam noroc ca-i ziua noastra sau .. ? (tot cs <_< )
dorele1234 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 pe prostu asta nu-l vede nimeni? doar mata adineauri am vazut-o si eu pe ea...ahh :whistle:
misterio2o Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 doar mata adineauri am vazut-o si eu pe ea...ahh :whistle: esti penibil si prost de dai in gropi ce vrei sa ne arati prin aparitiile tale??
Prutus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 doar mata adineauri am vazut-o si eu pe ea...ahh :whistle: nu prea aveai cum sa o vezi pe mama prostule,hai mars