Guest Tsu43 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 neata guys, facem un micut gather sambata la o bere, in bucuresti. daca e cineva doritor sa iasa la un suc, bere, cafea sa lase un mesaj la comunitate la gather buc. depinde de cine vine/cine nu vine si mai ales daca am timp :) weekendurile sunt facute sa recuperez orele de somn pierdute + intalniri cu prietenii/prietena :) Edit, deja vad ca lumea comenteaza, lasa Ano, daca vreau sa ma intalnesc cu oamenii pe care-i cunosc din MU dau sfoara-n tara lui CIPO si yoyo si strang ei lumea. Decat sa-mi fac nervi, mai bine ma relaxez in weekend :P Multam pentru invitatie oricum.
Anomys Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ideea nu era sa te intalnesti cu aia pe care deja ii cunosti, dar am observat ca nu se poate tine viata reala separat de mu. cu placere, cine vrea sa vina e binevenit.
Guest Tsu43 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ideea nu era sa te intalnesti cu aia pe care deja ii cunosti, dar am observat ca nu se poate tine viata reala separat de mu. cu placere, cine vrea sa vina e binevenit. Unii au sarit de mult peste aceasta bariera. Nu am ce discuta cu ei :P
WeR Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate... Ca visele devin realitate B)
Yo-DA Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate... Ca visele devin realitate B) parca era cand visele devin realitate daca am dreptate atunci e bine....daca nu atunci am sa ii scriu pe mess ca is prost =))) ce mai face lumea? am vrut si eu sa ma apuc si am facut cerere pe forumul aliantei dar se pare ca lumea nu ma vrea....... :( @Tsu: ai ajuns deja la contul cu numarul 43? pe cati ai mai calcat pe bec ma? :))
Guest Tsu43 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 parca era cand visele devin realitate daca am dreptate atunci e bine....daca nu atunci am sa ii scriu pe mess ca is prost =))) ce mai face lumea? am vrut si eu sa ma apuc si am facut cerere pe forumul aliantei dar se pare ca lumea nu ma vrea....... :( @Tsu: ai ajuns deja la contul cu numarul 43? pe cati ai mai calcat pe bec ma? :)) eu n-am facut nimic -_- Partidu te vrea tuns Yo-Ga... sau ala era Elite :-?