Prutus Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 se anunta socceru :)) G + ign0re vrea sa ne arda un fleac,ii ciuruim >:)
Arwenca Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ma boddom acum iti place cu "ratatii " ? ....gata te-au renegat prietenii tai si acum vrei sa fii si tu un ratat ? din cate stiu eu pentru tine era clara treaba HH = ratati , batuti in cap , fraieri si nu mai stiu eu ce si honey = mierea lui Dumnezeu ce s-a intamplat ?
Prutus Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ma boddom acum iti place cu "ratatii " ? ....gata te-au renegat prietenii tai si acum vrei sa fii si tu un ratat ? din cate stiu eu pentru tine era clara treaba HH = ratati , batuti in cap , fraieri si nu mai stiu eu ce si honey = mierea lui Dumnezeu ce s-a intamplat ? hai nu fi rea arwen,ce-a fost a fost :)
uLise Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ulise ai luat casti? :crazy: da :)) P.S. Nu mai am cont ! :D
Trish Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 da :)) P.S. Nu mai am cont ! :D hahaha. bv. le iei tocmai cand nu-ti mai folosesc la chat :))
Guest Tsu43 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 hahaha. bv. le iei tocmai cand nu-ti mai folosesc la chat :)) asa e ulise :) seara
Boddom Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ma boddom acum iti place cu "ratatii " ? ....gata te-au renegat prietenii tai si acum vrei sa fii si tu un ratat ? din cate stiu eu pentru tine era clara treaba HH = ratati , batuti in cap , fraieri si nu mai stiu eu ce si honey = mierea lui Dumnezeu ce s-a intamplat ? you`ll never understan, you know :P dar stii cum e:Nu asculti omu ce are de zis...prima data il judeci last replay 4 me here