Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

eh, in alta parte, tot aici vor incepe. :D

din momentu asta vedeti-va de treburile voastre, ca nu cred ca am venit aici neinvitat. si multumuti-i lui lance, nu pt ca vi l-a redeschis, ci pentru ca inca mai spera la ceva mai bun din guilda asta...sau ce reprezentati voi aici. :))

Posted

eh, in alta parte, tot aici vor incepe. :D

din momentu asta vedeti-va de treburile voastre, ca nu cred ca am venit aici neinvitat. si multumuti-i lui lance, nu pt ca vi l-a redeschis, ci pentru ca inca mai spera la ceva mai bun din guilda asta...sau ce reprezentati voi aici. :))

asta nu e jicnire?mai subtila da tot aia,tot cu scopu de a deranja lumea e,arunci si vorbe aiurea...nu ai cu ce iti ocupa timpu?

Posted

pai unii spuneti ca e guilda de mu, apoi ca e alianta, apoi ca sunteti un clan format pentru mai multe jocuri, s.a.m.d. nici voi nu stiti ce sunteti, sau ce reprezentati, ma rog, unii. (cum spui si tu)

fac si ei ce pot,ce stiu :))

nu pot mai mult de dat warn,suspend close,ma rog unii,nu toti,

asta nu e "jicnire" dintr-aia subtila asa de a deranja lumea sau ce-ai zis tu mai sus? :)) mai degraba se incadreaza la tine. eu vorbeam serios.

Posted

ti-ai pus sa urmaresti topicu?sa iti trimita pe mail cand se mai scrie ceva aici? :))

multumim ca ne ajuti la posturi

pai n-ai zis tu ca altceva n-am de facut? da eu vad ca faci acelasi lucru. de fapt, cum se face ca tot ce zici ca fac eu, faci tu. :-?

te rog frumos sa nu ma mai jicnesti. -_-

hai gata, pagina noua, pace la lume, intoarceti-va la discutiile despre castle siege.

Guest me_gunit
Posted

facem rpd 1.8k pagini :)

Guest Silphy
Posted

aiurea faza cu celalt topic ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...