Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Tsu^_^pui
Posted

cred ca a prestat mult :-"

Gata si prima zi de master, maine munca, miercuri munca si master + un proiect la care particip, ce rpde se incarca programul =))

Posted

pare rau mai bunny mai ca nu ti-am dat ignore, am uitat, dar fi fara grija sau... vad ca-mi porti de grija =)), acum ti-am dat.

Poti sa dai tu cate conturi blocate vrei, se fac fff rpde ;)

Posted

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nu esti in stare sa porti o discutie, trebuie sa vii pe forum sa te faci afirmat. stai ma linistit, nu esti singurul care are o facultate sau servici. :)) tu tot ce realizezi in viata vii sa te lauzi in topicul asta. te-ai gandit ca poate nu intereseaza pe nimeni? nu te asculta nimeni in viata reala si apelezi la forum? te-ai gandit ca poate esti mult sub destule persoane pe care tu habar n-ai despre ele? ^_^ dar ma rog, ia si insulta-ma, asa de inteligent esti cand o faci. :D faci alte conturi? te vei plictisi, stai calm.

Posted

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nu esti in stare sa porti o discutie, trebuie sa vii pe forum sa te faci afirmat. stai ma linistit, nu esti singurul care are o facultate sau servici. :)) tu tot ce realizezi in viata vii sa te lauzi in topicul asta. te-ai gandit ca poate nu intereseaza pe nimeni? nu te asculta nimeni in viata reala si apelezi la forum? te-ai gandit ca poate esti mult sub destule persoane pe care tu habar n-ai despre ele? ^_^ dar ma rog, ia si insulta-ma, asa de inteligent esti cand o faci. :D faci alte conturi? te vei plictisi, stai calm.

nu pot sa port o discutie cu un cretin si.. nici nu vreau. Prea ma crezi centrul universului, desi eu nu ma cred.

Hai ca o sa vedem noi cine se plictiseste primul :)

Posted

sunt unii frustrati petrare :-<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...