Guest Tsu^_^pui Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 uite ma, e ziua lui g in aceeasi zi cu inceputul anului LMA G :P iar a revenit cretinu? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=384044&view=findpost&p=5393478 Addevarul e ca merita :)) permament. si pe contul asta, si pe orice cont iti vei mai face.
Arwenca Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 La multi ani ! da haida mai n-ati facut topic.....
uLise Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 las ca revin si eu tsu :> La multi ani Gunit I <3 Arwen :wub: ( se pune.... ) la multi ani HH :D
Guest Tsu^_^pui Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 cred ca a prestat mult :-" Gata si prima zi de master, maine munca, miercuri munca si master + un proiect la care particip, ce rpde se incarca programul =))
Lancelot Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 terminaati cu agitatia pe subiectul bny..nu e nevoie sa ramaneti fara usere pe forum doar pentru ca nu sunteti de acord cu el
Guest Tsu11 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 pare rau mai bunny mai ca nu ti-am dat ignore, am uitat, dar fi fara grija sau... vad ca-mi porti de grija =)), acum ti-am dat. Poti sa dai tu cate conturi blocate vrei, se fac fff rpde ;)
bunny Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nu esti in stare sa porti o discutie, trebuie sa vii pe forum sa te faci afirmat. stai ma linistit, nu esti singurul care are o facultate sau servici. :)) tu tot ce realizezi in viata vii sa te lauzi in topicul asta. te-ai gandit ca poate nu intereseaza pe nimeni? nu te asculta nimeni in viata reala si apelezi la forum? te-ai gandit ca poate esti mult sub destule persoane pe care tu habar n-ai despre ele? ^_^ dar ma rog, ia si insulta-ma, asa de inteligent esti cand o faci. :D faci alte conturi? te vei plictisi, stai calm.
Guest Tsu12 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nu esti in stare sa porti o discutie, trebuie sa vii pe forum sa te faci afirmat. stai ma linistit, nu esti singurul care are o facultate sau servici. :)) tu tot ce realizezi in viata vii sa te lauzi in topicul asta. te-ai gandit ca poate nu intereseaza pe nimeni? nu te asculta nimeni in viata reala si apelezi la forum? te-ai gandit ca poate esti mult sub destule persoane pe care tu habar n-ai despre ele? ^_^ dar ma rog, ia si insulta-ma, asa de inteligent esti cand o faci. :D faci alte conturi? te vei plictisi, stai calm. nu pot sa port o discutie cu un cretin si.. nici nu vreau. Prea ma crezi centrul universului, desi eu nu ma cred. Hai ca o sa vedem noi cine se plictiseste primul :)