Guest Tsu^_^pui Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dar are cuc sau mi se pare mie? =))
Guest Silphy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dar are cuc sau mi se pare mie? =)) nus ca mie mie scarba sa ma uit =)))
Guest Silphy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 =)))) Vezi ce iti da Google daca scrii Ugly :))))
NIKE_SHOX Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ma incanta poza aia cu blonda...iubasco yo :>
Guest caLm Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dar are cuc sau mi se pare mie? =)) e gogoasa maa =)) =)) =)) bleach
Guest Reyakos. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 e gogoasa maa =)) =)) =)) bleach stai ca postasem cu alt cont :))
uLise Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 FMI-ul asta ne omoara <_< pe langa CNAS-ul care-l plateste toata lumea ,acuma mai cere pentru fiecare interventie ( chemi ambulanta , te duci la un control la doctor etc ) bani. evreii dracului ... au privatizat si distribuitorul de gaz si au dat o lege in care persoanele care au sobe sa le fie daramate sau "standardizate" "la norme europene" anumea ma... ca lumea sa consume gaz la greu sa plateasca cifre astronomice inloc sa faca foc cu lemne.
Guest Tsu^_^pui Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 eu zic ca toate spitalele sa fie ca in state, adica sa fie privatizate. Ai asigurare, te trateaza, dar ai conditii.
Guest Tsu^_^pui Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 precis asa o sa fie ... eh =)) la noi e ceva fantastic daca ai ustensile de unica folosinta. :) neata