iLoveCalifornia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 cacat de gay suna ^^ hello CIPO :> si restu
_alexa_ Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Mi-au inchis topicul de la aspecte tehnice :)), dupa 3 pagini de spam inca nu m-am lamurit de ce naiba nu-mi merge moo. Pe acelasi sistem dar in plus o placa video buna, si windows 7 in loc de xp face figura asta. Crap!
Carp Angler Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Mi-au inchis topicul de la aspecte tehnice :)), dupa 3 pagini de spam inca nu m-am lamurit de ce naiba nu-mi merge moo. Pe acelasi sistem dar in plus o placa video buna, si windows 7 in loc de xp face figura asta. Crap! la mine ai tipat? :D @neatsa
Prutus Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Mi-au inchis topicul de la aspecte tehnice :)), dupa 3 pagini de spam inca nu m-am lamurit de ce naiba nu-mi merge moo. Pe acelasi sistem dar in plus o placa video buna, si windows 7 in loc de xp face figura asta. Crap! incearca sa cauti alt driver la placa video,asa facea si mie :P
CIPO Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Mi-au inchis topicul de la aspecte tehnice :)), dupa 3 pagini de spam inca nu m-am lamurit de ce naiba nu-mi merge moo. Pe acelasi sistem dar in plus o placa video buna, si windows 7 in loc de xp face figura asta. Crap! LA MINE CAD K MERGE IAR >>>FOLOSESC TOT W7/ULTIMATE 64 >>>INCEARCA REINSTAL JOC
_alexa_ Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 la mine ai tipat? :D @neatsa nu :)) Neatza Am sa incerc maine sa reinstalez si jocul si driverul de la placa video. Taaare mi-e ca-i de la ram, am doar un gigel. My page :nanana: