Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

compozitor pepe ? =))

What`s so funny? E o melodie draguta, nu inteleg comentariul cu "pepe" :). Sa stii ca mai exista si alte genuri in lumea asta, nu doar "trens", "haus", "hip hap", "ar en bi" sau "roc" :).

Posted

Atunci cand sustii ca esti un compozitor care nu plagiaza, dar mai ales cand permiti sa ti se atribuie astfel de insusiri fara sa zici nimic, dar... MAI ALES (nu tip, evidentiez; am observat ca unii au o mica problema cu interpretarea "tonalitatii"; doar o masura de precautie :D) cand blamezi nulitatile din industria muzicala... il face un ipocrit si la fel de nul ca acele nimicuri spre care arata cu degetul. That`s Moga :).

Posted

E ca si cum ai spune ca la astea 2 doar inceputul seamana:

"Personal Jesus" is Depeche Mode's twenty-third UK single, released on August 29, 1989

Marilyn Manson's 2004 cover version of "Personal Jesus" appears on the band's best-of compilation, Lest We Forget: The Best of, and was that album's lead single.

Posted

"Personal Jesus" is Depeche Mode's twenty-third UK single, released on August 29, 1989

Marilyn Manson's 2004 cover version of "Personal Jesus" appears on the band's best-of compilation, Lest We Forget: The Best of, and was that album's lead single.

Macar astia au scris :). L-ai vazut pe don'sorul Moga sa spuna: "Uite, X m-a 'inspirat' sau Y 'mi-a dat ideea' sa fac un remix."?

Cea mai "pura" melodie din punct de vedere compozitional, melodic, tonalitate, interpretare, tot :)... asta e, in opinia mea: http://www.youtube.com/watch?v=sCR1Omma66c . One of a kind, melodia perfecta.

Posted

Sau Sarah Bareilles:

. E de admirat modul in care interpreteaza sau cum se potriveste melodia cu tonalitatea ei.

Uite-o si pe individa:

. Impresari tampiti...
Guest -Psycho-
Posted

Uuuu, mi-a picat banda externa :|.

Uitati-va si voi si ziceti-mi daca e plagiata sau nu, mie nu-mi merge si nu am rabdare pana isi revine banda externa ca sa aflu :|.

Cica melodia copiata: http://www.trilulilu.ro/ZoliToth/2f3dd2baecb4a9

Melodia lui Moga (originala):

amandoo melodiile sunt plagiate (de catre system si moga), piesa originala e yma sumak-mambo

neatza!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...